előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • countryboy
    Hello Marshal,

Én benne vagyok...bár az újabb zenék egyre inkább nem fognak meg. Már 6 éve megénekelte Alan és George hogy 'Murder On Music Row' és a folyamat nem hogy leállt volna, fel is gyorsult. Mutassatok egyetlen olyan előadót az elmúlt évből, akinek a lemezén van táncolható, two-step vagy bármilyen igazi, dögös linedance szám. Hát, asszem vissza kell mennünk a 90-es évek hőskorába, ha ilyen zenét akarunk hallgatni vagy erre line-t akarunk táncolni. A popbiznisz teljesen megeszi a country-t lassan.
    Keith Urban legutóbbi lemeze kitűnő példa: remek kis rockzene, szó se róla, de countryként eladni...szégyen (de Miranda Lambert: Crazy Ex-Girlfriend című száma sem tudom mit keres a country listákon.)
    Kapcsolatban állok egy angol country Dj-vel, 20 éven át volt countryműsora egy helyi rádióban. Azt mondja nekem a minap: ez a mai zene egy határ fos. Maradok a régi bakeliteimnél.
    Hallgassátok meg a februári promo only country radio-t, akkora a baj, hogy már erre is rockdalokat tesznek fel country helyett (halld: Bruce Hornsby, Guster és Widespread Panic). Rengeteg amerikai fórumot olvasgattam a 2006-os CMA ügyben is, egyöntetű a vélemény: minden idők legpocsékabb gálája volt a tavalyi.
    Na ezért nem hoz lázba annyira a country zene, mint mondjuk 10 évvel ezelőtt...