5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
#4040 Isten hozott testvér, én is a régieket szeretem -
Trollman #4039 Sziasztok,új vagyok,de nagyon szeretem a countryt és ezért gondoltam,hogy betársulnék.Kb 80GB countrym van.Én inkább a régieket szeretem.
Pl.:Carter Family,Conway Twitty,Ferling Husky stb... -
#4038 Ne haragudj OC, már csak fehér holló vagyok itt, most olvasom mit írtál. Nem rossz az ötleted, de tudod, hogy nem BP- en lakom, nekem a távolság miatt nem megoldható, de azért értékelem igyekezetedet. Egy Country club...az tényleg nagy lenne!
Eszembe is jutott a fórum találkozó. Akkor még nem gondoltam, hogy az lesz az utolsó... -
#4037 köszi -
#4036 Billy Dean talán igy teljesebb:
BILLY DEAN - BILLY DEAN MIX
BILLY DEAN - CERTIFIED HITS
BILLY DEAN - FIRE IN THE DARK
BILLY DEAN - GREATEST HITS
BILLY DEAN - IT'S WHAT I DO
BILLY DEAN - LET THEM BE LITTLE 2005
BILLY DEAN - LOVE SONGS
BILLY DEAN - MEN'LL BE BOYS
BILLY DEAN - REAL MAN
BILLY DEAN - THE CHRIST-A SONG FOR JOSEPH (2005)
BILLY DEAN - YOUNG MAN
-
#4035 Billy Dean.
továbbá:
Young Man
Fire In The Deark
MenIl Be Boys
It's What I Do
Real Man
Young Man
-
#4034 egy, szerintem tök jó hangú énekest fedeztem fel: Billy Dean.
nagyon el volt rejtve az előadók között.
sajnos nem találtam túl sokat róla:
Very Best Of Billy Dean - 2005
Capitol/EMI Records
Love Songs - 2000
Capitol Nashville
Certified Hits - 2002
Capitol/EMI Records
Let Them Be Little - 2005
Curb Records
The Christ - 2005
Curb Records
www.billydean.com -
#4033 Megnéztem a Grammy-t. Mit mondjak... a Rascal Flats NEM az Eagles.
Carrie Underwood viszont jól nyomta a Desperado-t :) -
#4032 Üdv itt! Ez ám a belépő :) Tömör, és informatív :) -
#4031 15 Truck country mp3 CD-m van. Szivesen elküldöm, irj ide: [email protected] -
#4030 Sziasztok, uj vagyok de van 250 GB country zeném -
#4029 Üdv minden country zene szerető embernek!
Sajnos egy kis időre elhanyagoltam a fórumot, de az nem jelenti azt, hogy nem hallgatok country zenét, sőt(és itt jön a reklám helye) táncolok is rá.
Itt hívnám fel figyelmeteket a még mindig működő linedance klubunkra, ahol jobbnál jobb muzsikákra csapkodjuk a csizmánkkal a padlót és ahova szeretettel várunk minden érdeklődött.
Elérhetőségeink még mindig a régiek azaz:
Footloose
És ízelítőnek egy fénykép!!
Elgreco weboldala -
#4028 Nash: "Olvasgattam a http://www.country.lap.hu/ oldalt. Még mindig ott van ez a fórum, ezért és még azért, mert volt idő, mikor volt feelingje az oldalnak ajánlok egy előadót, mert a betekintő így megtudhatja, milyen is az az igazi kortárs Country Music!"
Kellene egy nagyot csinálni! Nash légyszí hozz össze egy country klubot! A zenészek időnként összejönnek, mindig van látogatottsága. Miért ne lehetne egy country fan klubot összehozni. Ha nagyon hétköznap jó időpont, tudok helyet is, ahol akár kivetitő is megoldható.
Keep It Country
Marshal
Footloose Linedance Club
-
#4027 belehallgattam, tényleg jó hangja van!
köszi -
#4026 Olvasgattam a http://www.country.lap.hu/ oldalt. Még mindig ott van ez a fórum, ezért és még azért, mert volt idő, mikor volt feelingje az oldalnak ajánlok egy előadót, mert a betekintő így megtudhatja, milyen is az az igazi kortárs Country Music!
Jason Michael Carroll - Waitin' In The Country! 2007 02.06- án jelent meg az Arista gondozásában.
Kiváló minőségű audio teszt: JASON MICHAEL CARROLL JUKEBOX
Bye! Nash -
#4025 legalább Bob Dylan is díjat kapott. kevés olyan zenei legenda él még mint Ő. -
#4024 Ez azért tetsik, nem :)
Category 80
Best Compilation Soundtrack Album For Motion Picture, Television Or Other Visual Media
Walk The Line
Joaquin Phoenix (& Various Artists)
T Bone Burnett, producer
[Wind-Up Records] -
#4023 Igen :)
Amúgy érdekes ez, mert a country kategóriákban egy darab jelölésük volt (bár azt megkapták), és ott azért a "rendes" countrysok nyertek :) Kivéve a Jon Bon Jovi-s nóta, természetesen.
Ezek a stílus-kategóriák meg eleve neccesek... Tom Petty meg a RHCP ugyanabban a kategóriában... elég vicces.
Plusz lehet, hogy a Grammy kicsit "oda akart vágni" a countrysoknak, hogy egy nyíltan Bush-ellenes zenekart díaztak...aztán lehet, hogy csak paranoiás vagyok... :) -
#4022 tarolt a Dixie Chicks a Grammmy-n, tényleg ennyire jók lennének? meghallgattam a "taking the long way" albumot hát nem sok köze van a country-hoz...szerintem
szenvedek ettől a kortárs country-tól -
#4021 Kedves country rajongó barátaink!
Azért, hogy be is tudjatok állni a vonalba a Footloose Linedance Club táncos cowboyai és cowgirljei közé, kezdők részére kéthetente keddenként felzárkózó tanfolyamokat indítunk.
Várjuk azok részvételét a hangulatos Motorock Pub-ba, akik szeretnék elsajátítani a haladók által már ismert, népszerű koreográfiákat.
Cím: Budakalász, Pomázi út 2.
Bővebb info: www.linedance.hu/Footloose
Keep It Country
OC
-
codenamegt #4020 Üdv mindenkinek!
Én is olyan "kamionos" country zenét keresek, amilyen a Konvoy filmben van, vagy mást, csak ilyesmi stílusú legyen. Vagy aki ismeri a Big Mutha Trackers nevű játékot, abban Steppenwolftól van egy szám ami nagyon tetszik. Ilyeket keresek :) Kérem valaki írjon nekem pár ilyen jó régi elóadót, mert nagyon ki vagyok éhezve ilyenekre :D
-
#4019 Hellotok!
Ezentúl klubunkat közvetlenül az alábbi címen érhetitek el:
www.linedance.hu/Footloose
Azt várom, hogy mikor fog valaki a fórumról klubnapjainkon meglátogatni bennünket. Ha ez netán megtörténne, kérem jelentkezzetek nálam.
Ha már itt vagyok hadd ajánljak valami érdekeset:
California Cajun Orchestra: Monsieur Leonard vagy Valse Du Mariage
Keep It Country
Marshal -
#4018 Reter Rowan & Tony Rice - Quartet
jó kis muzsika de inkább bluegrass mintsem country -
Milking #4017 Hellllóóóóóóóóó!
Hogyne érdekelne!!! =) -
#4016 Vagy bittorrent. Nekem az jobban bejött :) Ha érdekel, írj, aztán mondom a többit :) -
Milking #4015 Highwayman!!
"Dc++-on is elég sok country van "
Hogy lehet hozzá jutni???
Yííííhay -
#4014 Dc++-on is elég sok country van -
Milking #4013 Hello!
Zenei anyag letöltő programot ajáljatok,nekem van a lime wire csak sok mindent nem talál.Az emule is meg van ott is ez a helyzet, vagy nem megfelő kiszolgálót találok.Kérem segítségetek.
Yííííhay -
#4012 még egy country adóval bővült a bestradio.hu, most már van egy country music és egy cowboy folk country adó. a semminél jobb :) -
#4011 értem. és tudnál mondani nekem ilyen kamionos-zene együtteseket? mint pl a Konvoy film zenéje. vagy ezt a műfajt is megölte a new age country? -
countryboy #4010 Nem éppen Highwayman,
mindegyik az un. alternativ country-rock műfajába sorolható. Vagy nevezhetjük Americana stílusnak is. -
#4009 Szia és üdvözlet! Howdy!
egyik általad említett együttest sem ismerem :)
ez ilyen truck-driveres highway countryzene? mer' azok jók :) -
Milking #4008 Helló Mindenkinek!
Új vagyok itt a fórumon.de nagyon sze. a country(rock)műfajt.igaz régebben nagy rockos voltam, csak idővel csillapodik az ember
Meg az életformám is jobban illik ehez.
Kedvenceim:Bottle Rockets,Cross Canadian Ragweed,10 city run,Drive By Truckers meg a hozzá hasonlók.Szívesen veszek ajánlásokat,Americanaroots.com, cowboyupradio.com hallgatok szívesen.
Yííííhay
-
#4007 és egye fene lehetne ugyanitt line-denszelni is -
#4006 én 90%-ban csak 1990 előtti country-t hallgatok, az az igazi :)
egy countryzenei klubbot nagyon jó ötletnek tartok, persze egy vagon pénz lenne.... a belvárosban kéne lennie, amúgyis halottak a belvárosi üzletek.túrista-csalogatónak se lenne rossz.
nem kocsmára, pubra gondolok, sztem ha a zenébe merül el az ember akkor nem kell sörszag és főtt-csülök...
egy kis klubhelység v szalon lenne az ideális (amit nem tudok hogy néz ki igazán)
vetítések, lemezek, cd-k hallgatása, dekorációnak amerikai és magyar zászló összefogva, tagsági kártya...stb :)
persze komoly zenecucc is kellene hozzá, de mondjuk egy üzlethelység bérleti díjához képest az már nem is olyan vészes...
simán lehetne egy net-kávézós szerű dolog csak nem ez lenne a neve.
Volt ugyebár régen az akácfa utcai bkv kirendelség alagsorában a johnny cash klub 1983-88-ig.na azt se tudom hogy nézett ki...
egy biztos: ha megalakulna a Budapest Country Club talicskával vinnék johnny cash-t, emmylou harris-t, willie nelson-t, waylon jennings-s.
és azért nyomathatnánk Elvis-t is.
persze azért nem árt ha valamelyikünk nyer a lottón...
-
#4005 Hello!
Akár még én is. Mivel a 90-es években még jóformán nem is tudtam a country-ról, nekem minden újdonság lesz :)
Bár annak azért örülnék, ha nem valahol Szeged mellett lenne a dolog :)
Na jó, most persze túloztam, de komolyan nem lenne rosz valami városi helyszín. -
countryboy #4004 Hello Marshal,
Én benne vagyok...bár az újabb zenék egyre inkább nem fognak meg. Már 6 éve megénekelte Alan és George hogy 'Murder On Music Row' és a folyamat nem hogy leállt volna, fel is gyorsult. Mutassatok egyetlen olyan előadót az elmúlt évből, akinek a lemezén van táncolható, two-step vagy bármilyen igazi, dögös linedance szám. Hát, asszem vissza kell mennünk a 90-es évek hőskorába, ha ilyen zenét akarunk hallgatni vagy erre line-t akarunk táncolni. A popbiznisz teljesen megeszi a country-t lassan.
Keith Urban legutóbbi lemeze kitűnő példa: remek kis rockzene, szó se róla, de countryként eladni...szégyen (de Miranda Lambert: Crazy Ex-Girlfriend című száma sem tudom mit keres a country listákon.)
Kapcsolatban állok egy angol country Dj-vel, 20 éven át volt countryműsora egy helyi rádióban. Azt mondja nekem a minap: ez a mai zene egy határ fos. Maradok a régi bakeliteimnél.
Hallgassátok meg a februári promo only country radio-t, akkora a baj, hogy már erre is rockdalokat tesznek fel country helyett (halld: Bruce Hornsby, Guster és Widespread Panic). Rengeteg amerikai fórumot olvasgattam a 2006-os CMA ügyben is, egyöntetű a vélemény: minden idők legpocsékabb gálája volt a tavalyi.
Na ezért nem hoz lázba annyira a country zene, mint mondjuk 10 évvel ezelőtt... -
#4003 Hellotok!
A kezdeti nagyobb lelkesedés után úgy lászik kezd a fórum egy kissé ellaposodni. Ez nekem nagyon nem tetszik. Egy country zenei klub létrehozásához mi a véleményetek? Minimum havonta egyszer össze kellene jönnünk egy kis zenehallgatásra, klippek nézegetésére, új előadók/lemezek megismerésére. Itt a fórumon meg lehetne/kellene beszélni a részleteket. Sok jó gondolattal, ötlettel meg tudnánk valósítani. Hozzászólások?
Keep It Country
OC -
countryboy #4002 A tavalyi év legjobb kortárs country lemeze szerintem egy newcomer-é:
Nem tudom megunni, annyira erős számok. -
countryboy #4001 Valaha jól nyomta (1995-1999 között). Nyálas kissé, a címadó dalon kívül egyik szám se kiemelkedő.