előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • Nashville
    Hát, szívesen mondanám, hogy egy napos tengerparton pálmafák között heverésztem, de nem... A lényeg, hogy most már egy korlátozó tényező kilőve!!!!
    Túl vagyok az államvizsgán, a diplomám útjában már csak a nyelvvizsga papír áll!
    Én sem mondhatnám, hogy ajánlások lepték volna el a fórumot, de ez már csak így van egy jó ideje. Ja és nem azért, mert uborkaszezon van. "CSAK" azért, mert Magyarországon vagyunk és...a többit tudod.

Clay Walker- re nem emlékszem a CMT- s időkből, mostanában fedeztem fel, és csúcs! Pl. az "If I Could Make A Living" száma igazi Country feeling bomba!
    Rhonda Vincent- et meg nem gondoltam volna, hogy így hanyattvág! Annyira jó, hogy alig bírtam magamhoz térni! Hihetetlen hangja van! Nem hiába olyan közkedvelt itt a fórumon!
    Megismertem egy másik Rhonda- t is, egy egzotikus new előadót: Rhonda Towns:

Nem igazán ajánlom, gyorsan likvidáltam szegényt a leendő kedvencek sorából.

Akit ajánlok az még mindig Danielle Peck, akiről semmi vélemény nem hangzott még el a fórumon (rajtam kívül), pedig bitangjó!!!
    Aztán itt van egy belevaló banda, a Peck lemezzel egyidőben jelent meg:

Milyen volt az osztrák buli?
    Láttam a németországi "duhajkodásotokat" is! Poco Hill fergeteges lehetett!:)