5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • Nashville
    Kössz!
    Na ja, a fotó kiválasztása egyértelmű volt. :)
  • TheDreamingTree
    Gratula! Remélem, csak egy nyelvvizsga kell... :)

Komoly a The Cowboy kép az iwiw-en! :)

• scania
    Oké.
    Köszi!!!
  • Nashville
    Max. ennyit tudok segíteni: http://www.cowboylyrics.com/lyrics/brandt-paul/convoy-13526.html. A fordítás még nem az én asztalom.
    M.O- on nem hiszem, hogy sikerrel jársz. Nem is hallják sokan ezeket a dalokat, nemhogy lefordítsák...
  • scania
    Sziasztok!
    Tudna valaki segíteni?
    Arrol lenne szó hogy ennek:"Paul Brandt -Convoy"a számnak kellene a szövege magyarul.
    Szerintetek hol keressem?
  • countryboy
    Nem csak a bankkártyáról van szó. Az általad keresett CD nagyon ritka, hiszen évek óta OOP-s (out of print, már nem gyártják - ezért aztán a 4000 nem sok érte.) Amúgy pedig nincs mit :)
  • DKm
    Úgy láttam 10 dollárért, hogy nem küldik el, csak letöltöm egy online áruházból. Én megvenném, de az a helyzet, hogy nincs internetes vásárlásra alkalmas bankkártyám. Mindegy. Azon gondolkoztam, hogy majd igényelek. Azért köszi a segítséget.
  • Nashville
    Itt egy új ifjú titán! Luke Stricklin
    Teszteljétek le!

• countryboy
    Láttad, na :)
  • countryboy
    Látom nem vagy túl tapasztalt netes vásárlásokkal kapcsolatban, hiszen elfelejted hozzávenni a postaköltséget, ami egy CD után általában 5-6 dollár.

Ha láttam 10 dollárért valahol, miért nem vetted meg?

Nálam 4000.
  • Endiman
    én már leszedtem az albumot, nagyon jó kis honky-tonk egy igazi profitól.
    (a hetvenes évek végén volt egy nagy autóbalesete,utánna többször varrták az arcát, ezért furcsa kicsit)
  • Nashville
    Van még egy kihagyhatatlan ajánlatom! Hank Williams Jr.!
    Hihetetlen dinamika! Mindenkinek, aki még fiatal, őszülő halántékú vagy idősödő cowboy!

A tradíciónak, a Country feelignek és nem utolsó sorban a látványnak adózunk a következő klippel kedves barátaim!: That's How They Do It in Dixie
  • Nashville
    Hát, szívesen mondanám, hogy egy napos tengerparton pálmafák között heverésztem, de nem... A lényeg, hogy most már egy korlátozó tényező kilőve!!!!
    Túl vagyok az államvizsgán, a diplomám útjában már csak a nyelvvizsga papír áll!
    Én sem mondhatnám, hogy ajánlások lepték volna el a fórumot, de ez már csak így van egy jó ideje. Ja és nem azért, mert uborkaszezon van. "CSAK" azért, mert Magyarországon vagyunk és...a többit tudod.

Clay Walker- re nem emlékszem a CMT- s időkből, mostanában fedeztem fel, és csúcs! Pl. az "If I Could Make A Living" száma igazi Country feeling bomba!
    Rhonda Vincent- et meg nem gondoltam volna, hogy így hanyattvág! Annyira jó, hogy alig bírtam magamhoz térni! Hihetetlen hangja van! Nem hiába olyan közkedvelt itt a fórumon!
    Megismertem egy másik Rhonda- t is, egy egzotikus new előadót: Rhonda Towns:

Nem igazán ajánlom, gyorsan likvidáltam szegényt a leendő kedvencek sorából.

Akit ajánlok az még mindig Danielle Peck, akiről semmi vélemény nem hangzott még el a fórumon (rajtam kívül), pedig bitangjó!!!
    Aztán itt van egy belevaló banda, a Peck lemezzel egyidőben jelent meg:

Milyen volt az osztrák buli?
    Láttam a németországi "duhajkodásotokat" is! Poco Hill fergeteges lehetett!:)
  • DKm
    Nem sok az egy kicsit? Láttam internetes zeneáruházakban 9.99$-ért. Nos, ha jól számolom az kb. 2300ft. Mellesleg új a cd?
  • countryboy
    4000 ft-ért a tiéd, ha érdekel.
  • DKm
    Sziasztok. Valaki meg tudná mondani, hogy hol keressem Kelly Willis - One more time/The MCA Recordings albumát? Már egy csomó helyen megnéztem, (cd boltokban, neten...) de még mindig sehol nem találom.
  • kirus
    Akkor ezt nekem is be kell szereznem!! Köszi!!!
  • Endiman
    persze,a dvd-n már szinkronos lesz
  • kirus
    Legalább magyar felirat van rajta??? Mert ha igen, akkor köll nekem is!
    Amúgy dög meleg van, de jól vagyok. Este megyünk páran osztrákokhoz bulizni! Gondolok Rátok country hallgatás és linedance-elés közben!!!
    Ha lesz Cash, majd erősebben csapom a csizmám sarkát!!!
  • TheDreamingTree
    Én meg csak a többiekre hagyatkozom, mert lusta vagyok... :)
  • Endiman
    szia Kirus hogy vagy?

hát én jelenleg nem találok újdonságot a cduniverse-en, talán kezdődik az uborkaszezon?

mondjuk lesz hamarosan mire költenem: Johnny Cash:AmericanV; walk the line dvd
  • kirus
    Na mizu fiúk? Döglődtök a nagy melegben? Semmi ajánlás???
    Megrendeltem Clay Walker összes CD-jét, miután beleszerelmesedtem a Bury the Shovel című dalba (van rá egy jó kis linedance, aminek Cowboy Up a neve). Kíváncsian várom!
  • Endiman
    Én is Boldog Szülinapot kívánok Countryboy
  • TheDreamingTree
    Nem tudom, Kirus vajon honnan is szedte az infót , de hiszek neki .

Boldog szülinapot, CB!
  • kirus
    Látom ez lett a csajozós fórum ;-)!
    Isten éltessen Countryboy!!!
  • TheDreamingTree
    Ja, és gondolná az ember, hogy 3 (asszem - De majd Nash megmondja a tutit ) gyerek után néz ki igy?! Mondjuk, szerencsés gének...
  • Endiman
    Egy eszméletlen jó csajba botlottam bele :)
    Sara Evans:

de a hangja is szuper
  • TheDreamingTree
    Hát a képeket nézegetve nem igazán tudtam eldönteni, hogy egy énekesnőt, vagy egy divat magazin legújabb fotómodeljét látom-e, de a hangja igéretesnek tűnik. Bár én egy 15 éves embert elvből nem engednék a showbusiness-be (az ilyenek kerülnek 20 évesen drogelvonóba...), de hát ő tudja.
  • Nashville
    Csak a zenei teljesítményére nyaltam meg... a többire majd pár év múlva.
  • countryboy
    Nash, Nash...még csak 15 éves!!!!
  • Nashville
    Még mindig csak ennyire futja az időmből, de ezt nézzetek meg:
    A mi "autónk": Taylor Swift
    Link 1
    Link 2

• kirus
    Na, végre meghallgattam Rhonda Vincent új CD-jét. Nagyon tetszett. Franyesz kis dalok vannak rajta. A Csirkéktől viszont nem vagyok elájulva. Nem azt mondom, hogy hallgathatatlan, de a The long way around-on kívül nem nagyon találtam rajta nekem tetsző dalt...
  • Endiman
    ok, már találtam :D

Countryboy, lesz holnap műsorod a Civilen?
  • Endiman
    mondana nekem valaki Randy Travis torrenteket? az a kettő amit találtam az halott :(
    THX
  • Endiman
    hmm, köszi hogy szóltál
  • Nashville
    OFF
    Ha már nagyon kocka a fejem ezt szoktam nézegetni (Winamp video): Pihentető!
    ON
  • Nashville
    Tc.: Endiman részére!
  • Endiman
    a Kat. Rádió honlapján meghallgattam Real playerrel a legutóbbi Kemény country sókat, azért elég jól nyomja, hány éves lehet? Hangja alapján fiatalabbnak lehet hinni.

Azt mondja: "Magyarország egyetlen heti rendszerességgel jelentkező műsora"
    Cb, talán épp ez a baj, a MOHAA-nak is hetente kéne jelentkeznie
  • Endiman
    ráadásul egy huszadrangú kis rádió, ami neten kívül sehol nem hallgatható...
  • countryboy
    A Derailers régi nagy kedvencem, igazi retro honky tonk zenekar. Már meg is vettem ezt az új CD-jüket.