Country

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a Shannon Brown album nekem is tetszik, és arra a pár sorra én is felfigyeltem...elég nyílt szavú a kedves Shannon! <#wink>
Azt hittem a címadó dal lesz a legjobb, de tévedtem, annál sokkal jobban tetszik a "Can I Get An Amen" vagy éppen a "Something Good", "I Love 'em All" ...na és nagy meglepetés volt az elsõ szám (AM Radio) introjában Martina "Satin shoes"-ából hallani egy kis részletet. <#nevetes1>
TheDreamingTree
Ezt most komolyan kérdezem: miért küldik oda????

Endiman
ebbõl is látszik mennyire kezd higulni a mûfaj.Ez a mûfaj a zenészek közti barátságokról, összetartozásról szól, húsz-harminc évvel ezelõtt ilyen dal sose született volna de sajnos ma már bárki készíthet lemezt, és country elõadónak mondhatja magát.Én szeretnék visszarepülni a hetvenes évekbe amikor a country még az volt ami.
Az ilyen Shannon Brown-ok miatt hányok a mai countrytól.(tisztelet a kivételnek)
Lehet hogy mondjuk 10 év múlva tönkremegy és eltûnik az olyan hogy countryzene??

Endiman
Shannon Brown énekli a Corn Fed albumjáról.
Hát mit mondjak a hivatalos Cash fórumon melegebb éghajlatra kûldik a hölgyeményt 😊

Everybody knows that Shania ain’t country
That’s what they used to say about Johnny Cash
And Garth Brooks shouldn’t be smashing those guitars
But a hundred million records ain’t bad

And all the girls say they wanna be like Dolly
Pardon me but I think it’s Sheryl Crow
If you ask me I say screw all the boundries
Cause it’s all about whatever moves your soul

Chorus
And I think it’s time we climbed off our high horses
Who’s to say whose right or wrong
I think it’s ‘bout time that we all get together
Raise our glasses and sing along

Well I love Patsy and I like Bob Marley
He sang about one love, one love
And sometimes I fly like an eagle
With Steve Miller playing in my pickup truck

And the country boys like that Kid rockin’ in Detroit
Cause he’s got about as much southern soul as ole Hank
And who’d of ever thought that Mr. Kenny Chesney
Would be laughing all the way to the bank

Repeat Chorus

Well everybody’s got their little opinions
It’s either too much of this or not enough of that
Why can’t we just live life the way we want to live it
And got off each others backs

Repeat Chorus

Everybody knows that Shania ain’t country
That’s what they used to say about Johnny Cash

TheDreamingTree
"Mindenki tudja, hogy Shania nem country
Ezt mondták Johnny Cash-rõl is."

Kábé.

Nashville
"Everybody knows that Shania ain't country
That's what they used to say about Johnny Cash"

Erre gondoltál! <#eljen> Már vártam az album hivatalos megjelenését, mert kíváncsi voltam, hogy jól értem- e a szöveget. Most már látom, nem tévedtem Shania- t illetõen, csak a mondat teljes fordításával van gondom...<#vigyor3>

Contemporary Country Music

TheDreamingTree
A High Horses elsõ két soráért máris imádom a hölgyet 😊

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a bíztatást!
El szeretném mondani, mennyire nem volt fair a bánásmód, amit az étterem mûvelt az együttessel: elõzetes megállapodás szerint minden csüt-ön zenéltek volna, febr. utolsó csüt-én indultunk (ahogy már írtam "nagy sikerrel"). Hét elején jártam arra az étterem felé, ki volt téve a márciusi program, linedance sehol. Elfelejtették közölni az együttessel, hogy köszönik, nem kérik... Most min. egy hónapig itt állnak program nélkül, mivel a március már mindenhol be van táblázva...
No comment.

Timi
Nashville
A mai nap híradásaiból, nem maradhat ki ez az album (Hivatalosan, a mai nap ünnepelnek Amerika Cowboy- és Cowgirl- jei)! <#hawaii>! :

Vidéki lány, kitartást a Line Dance- hez!

Old Cowboy
Hellotok!

Gratulálok Vidéki lánynak és a ....... linedance clubnak (pontozott rész kitöltendõ) elsõ sikeres rendezvényük alkalmával. Mi is így kezdtük. Ha megnézed az alakuló bulinkról készült képeket láthatod, hogy létszámunk nekünk sem volt nagyobb. Kell egy kis reklámot csapni Szegeden, esetleg kiplakátolni, akár csak A4-es lapokon a következõ linedance oktatást. Egyenlõre nem kell hetente oktatást tartani, de jó, ha esetleg a helyszínen vagy(tok) és bemutatót tartotok a jelenlévõ közönségnek. Csak így tovább! Ha lesz nevetek, a honlapunkon van a helye.

Itt említeném meg, hogy Százhalombattán egy nagyon sikeres rendezvényen vettünk részt a helyi cserkészcsapat rendezésében. Az Oklahoma country zenekar játszott. Három táncot sikerült megtanítani a jelenlévõ (mintegy 100-120 fõs)lelkes közönségnek. A kicsinek nem mondható közösségi ház teljesen megtelt sikeres szervezés és jelenlétünknek köszönhetõen. Gratulálok megrendezéséhez.

Keep It Country
OC

Na, ez az!
Elvileg hetenként van countryzene (ami sztem kicsit sok)... úgyhogy hetente van linedance...
elgreco
Ne keseredj el, mi sem voltunk sokan az elején.Kérdezd csak meg az OC-t hányan is voltunk az elsõ klubnapon? Mostanra meg kezdjük kinõnni a helyet😊
Tehát fel a fejjel és szervezd már most le a következõt.

Üdv
elgreco

Sziasztok!

Elgreco, nem sok jót tudok mondani... 8-an voltunk a zenekaron kívül kb., ebbõl 4 ott volt elejétõl a végéig (ebbõl 2 - én és a barátném táncoltunk), úgyhogy annyi jó sült ki az egészbõl, hogy barátnémat megtanítottam egy-két táncra, meg hogy country-t hallgathattunk...
No comment.
Pussz,
Timi
elgreco
Timi!

Milyen volt tegnap az elsõ linedancetek? Beszámolót kérünk!😊

Sziasztok,

Nash, mondjuk én kifejezetten szeretem AJ lassú számait... sok-sok steeeeel, meg zongora van benne. Most már nagyon kivi vok, hogy milyen lett az album, mert a What I do az egyik kedvencem!
Nashville
Ha a Country tündöklése lenne a téma, akkor már régen keresztbenyeltem volna<#wink>...és ha mégsem lettem volna kész vele, akkor simán belevettem volna Alan Jackson febr.28- án megjelenõ új albumát is, mint csalódási forrást. Rengeteg lágy nótával akar minket "elvarázsolni", mintha az egész album egyetlen szám lenne...pedig remek hangja van, de a feeling nálam nagyot laposodott!
Azt hiszem, kezelésbe kellene vennie Shannon Brown- nak, aki viszont csúcsra emeli a country zenét napjainkban! A Cornfed albuma tényleg tündöklés!!!

kirus
Cboy! Én azért írtam nekik. Nehogymá' ne!

I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu

kirus
Nash drága, mibõl készül a szakdoli??? A country tündöklése???
Húzzál bele Apuci! Má' hiányollak!<#nevetes1>

Nashville
Én speciel nem törtem még el a kezem, de az újjaim már teljesen kivannak. Gépelek egyfolytában csak nem ide.<#szomoru2>... a fene se gondolta volna, hogy a piszok januári zûrzavar így elhúzódik, még a márciust is meg fogja "fertõzni" ez a szakdolgozat! Grrrr!!!
Ez egyéni szocproblem, úgyhogy nem akarom depis lelkivilágomat itt megszellõztetni, maradok még csendben egy ideig...aztán majd gyõzzek reagálni a teljesen friss (2-3 hetes) beszélgetésekre!

Ezután már várom, mikor ajánlod az Ohio-t!😊<#falbav>
Kirus teljesen becsavarodott...!!! <#circling>
Okés, én kérek belõle egyet! Úgyis folyton ezt hallgatom otthon a kiszongorán Bojtibácsitól... <#taps>

Beus

kirus
HALLÓ-HALLÓ!
Eltörtétek a kezeteket?? Már nem bírtam elviselni, hogy a fórum a lap alján kullog!!!
Mai ajánlatom, Old McDonald: Old McDonald has a Farm címû albuma. Kötelezõ!!!

ÉBRESZTÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕ!<#nyes><#taps>

Endiman
örülök, hogy jól éreztétek magatokat <#integet2>

KRISZTINA28
ennyi<#levele>

KRISZTINA28

KRISZTINA28
Szívás

KRISZTINA28
EGYENLÕRE CSAK ILYEN KÉPEKET TALÁLTAM.

Origo zeneáruház - a country kihagyva....mondjuk nem csodálkozom. Van valakinek kedve tiltakozni?

Zeneáruház
A Nyughatatlan február 28-án jelenik meg az USA-ban DVD-n. Ha valakit érdekel, se magyar hang, se magyar felirat és 1-es régiókód.

kirus
Endiman! Megnéztük a csajokkal a Nyughatatlant! Hol sírtam, hol tomboltam...legalábbis az én sorom mozgott rendesen, ahogy a csizmámat vertem a földhöz. Eszméletlen. Alig várom hogy megvegyem DVD-n.

kirus
Nekem már így is nagy dekoltázsom van! Asszem engem nem kéne jobban dekoltálni....
Bár felõlem melltartóra is nyomtathattok...csak akkor sálat kell tekerni a hasamra<#nyes>.
Countryboy...még valami dvd???
Jah, a Your man klippje naon jó!

elgreco
Nekem sincs ellenemre ha lányoknak nagy dekoltázsuk lenne<#wink>

KRISZTINA28
a nõi polók "V" nyakúak is lehetnek!

Sziasztok!
Fekete ing + sárga póló?
Elõny: nyáron a fekete inget ledobhatjuk, mert szívja a meleget, télen meg beöltözhetünk... majd csináltatunk Footloose-os kabátot is és ha vkinek nincs melege eléggé, azt is magára öltheti!

Kriszti: lányoknak nem lehetne kicsit jobban dekoltált póló? Csak azért, mert az ilyen egyenpólókkal mindig az a bajom, hogy állig zárt a póló és nagyon idiótán nézett ki a csajokon (persze az olló mindenre megoldást nyújt!😊)).

KRISZTINA28
most beszéltem a lánnyal és mivel a matrica, ami a képrõl készül átlátszó, célszerû minnél világosabb árnyalatot választanunk! Tehát ígya fekete sajnos kilõve!

Old Cowboy
Kiegészítés elõzõ hozzászólásomhoz:

Mindennek ellenére vagy mellette: a sárga jobban tetszik nekem, speciel.

Elgreco, akkor meg van már a hely is, ahol megcsináltathatjuk. Ha lenne egy árajánlat, én máris bedobnék tesztelésre egy fekete inget.

Keep It Country
OC

Szerintem is jó, amolyan koncert utáni jammelés, de elég hangulatos, látszik hogy élvezik amit csinálnak, persze a fél banda részegen zenél 😊
kirus
7végén megkaptam a Gretchen DVD-t, tegnap végre meg is néztem. Naon jóóóó!!!! Köszönöm az illetékesnek 😊

elgreco
szerinte=szerintem😊
Elnézést az elírásért.

elgreco
Úgy nézzem, hogy a két linedances fórumot is beleszámoltam, ezért lett négy countrys. Az egyik a weboldalam fóruma a másik a paci.hu-n van:fórum.

Marshal!
Tudom, hogy feldobtad már az egyening témát, ismered a véleményemet is róla,
teljes mértékben támogatom az ötletedet. Ez a pólós téma a múltkori klubnapon vetõdött fel miután Krisztina28 említette, hogy barátnõje ilyesmivel foglakozik. Szerinte csináltassunk inget és egy pólót is😊

Old Cowboy
Hi, Elgreco és a többi klubtag!

Az egyening kérdését kb. 2 hónapja dobtam fel. Talán ha ketten válaszoltak az emailben feltett körkérdésre. Amit javasoltam: fekete/sárga ing, hátán és a bal zseb fölött a logónkkal. Én benne vagyok a polóban is, és szerintem ez a megoldás ott is beválna. Az inget lehetne hímezni, a polókat pedig szitázni. A színt kellene eldönteni. Természetesen a fekete praktikusabb, kevésbé koszolódik.

OK. Akkor konkrétabbá tettem a választási lehetõséget.

Keep It Country
OC

Endiman
négy country-s fórum? én csak ezt, és az indexeset ismerem.Mesélj!

elgreco
Ahogy ma elnéztem a négy countrys fórumon alig volt hozzászólás. Én is csak azért írom ezt a pár sort ide hátha megtöröm a csendet.
A honlapomon közzétettem egy felhívást amit nektek is szeretnék eljuttatni.
Szóval arról lenne szó, hogy egy linedances egyenpólót szeretnénk csináltatni amihez minden kedves fórumozó segítségét kérjük. Olyan képre lenne szükségünk amely mindenkinek elnyeri a tetszését és természetesen country zenéhez, élethez kötõdik. Ha nagy felbontásban van az nem egy hátrány, sõt😊
Munkára fel cowboyok, cowgirlek, várom a képeiteket.
Üdv
elgreco

Ja és természetesen frissült a weboldalam tartalma is négy új videóval(RTL klubos meglesz majd jobb minõségben is) és Tatai valamint Almássy téri képekkel
elgreco's webpage

Endiman
Az Audiognome progival szedtem le az említett albumot, címe: Electric Rodeo.Még jobban tetszik mint a "Put The O Back..."

TheDreamingTree
Na csak, hogy nehogymá' beszólás nélkül teljen el nap 😊
Megnéztem a tegnapi 3Sat-os klippeket, és hát a Joe Nichols-é volt a kedvencem.
Nem is tudom miért... <#vigyor3> Meg a Fightin' For is jó volt, meg a Kerosene is. Ez a Big&Rich meg tudja, hogy kell a lecsóba csapni. Az is tetszett, bár ezt a Cowboy Troy-t elfelejthetnék már végre. Nem csinál semmit, csak OTT VAN. De hogy minek???

Endiman
köszi

az idén megjelenõ második albumán lesz rajta, ami már letölthetõ a DC-rõl.
Endiman
A 'Put The O Back In Country' albumon nincs rajta ez az Aviators szám, még nem jelent meg sehol?

tényleg fantasztikus ez a Shooter dal...olyan 70-es évekbeli érzése van az embernek mikor hallgatja...
teljesen élõ, azért mondok néha ökörségeket...nincs idõ kivágni 😊