előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • Denver Joe
    A Chasin' That Neon Rainbow nekem is a kedvenc Alan Jackson számom. Egyszerűen csodálatos, bármikor szívesen meghallgatom, amúgy meg az egész Here In The Real World album is a kedvencem, az összes szám nagyon jó. Meg még a Don't Rock The Jukebox, a címadó dallal az élen.
    Szerintem is érthető, hogy Alan már nem olyan albumokat készít, mint amilyen 14 évvel ezelőtt a Lot About Livin' volt. Lassan már 50 éves lesz, az életében a dolgok más megvilágításba helyeződnek át, így talán érthető, hogy már nem olyan pörgős albumokat készít, mint a 90-es évek első felében. A bulizás, a nők helyett pedig, inkább olyan dolgok kerülnek előtérbe, mint a család, Isten, és hasonlók. Mert, ha megnézitek, akkor az új évezredben kiadott albumainak 70%-a lassú, gondolkodósabb dalokat tartalmaz. És Nash véleményével ellentétben szerintem ez nem a feeling ellaposodása, csak az idő múlása. A Precious Memories pedig nem country album, hanem 100% gospel, ami csak tradicionális southern gospeleket tartalmaz, úgyhogy teljesen más szemmel kell rá nézni, mint egy pörgős country albumra.