előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
Kérdezted a véleményeket a BR5-49 – Dog Days albumáról. A 2006- os év első albumáról van szó. Még akkor, azonnal rákattantam a CMT honlapján. Első hallásra igazából nem érintett meg annyira az album, lehet, hogy az ötvözetek aránya a hibás.
Egyébként volt már olyan előadó aki csak többszöri hallgatásra bűvölt el. Ő nem más, mint Shelly Fairchild! Lenyűgöző a csajszi, igazi forróvérű Cowgirl!
Írtad: „bár nem vagyok a mai, modern country feltétlen rajongója, de azért Nashville, Countryboy és mások ajánlásaira általában rákattanok” -ezek a rákattanások mekkora mértékben érintik az a 300- 400 lemezt?…amúgy 2 év alatt szép eredmény!
Hogy a lemezeid számát Contemporary oldalról segítsek bővíteni, ajánlok egy pár Cowboy- t, a coltommal csak úgy vaktában lövöldözgetve: Toby Keith, Travis Tritt, Van Zant, Jeff Bates, Dierks Bentley, Brad Paisley, Adam Harvey, Andy Griggs, Billy Currington …na, de már nem is tudok olyan kis listát írni mint régebben, mert azóta kedvenceim száma már az egekben jár!
Neked és minden leendő új topiclakónak ajánlom a lap alján található keresőt, ami nagy szolgálatot tesz. Beírod pl. Travis Tritt nevét és hozza is a hozzá tartozó megnyilvánulásokat. Ezzel a már eddig ajánlott előadókat ismerheted meg tolmácsolásunkban és segít abban, hogy ne fedezzük fel újból a „spanyolviaszt”, mint ahogy én jártam pl. Cowboy Crush- al. Kirus már szeptemberben ajánlotta, de valahogy elsiklott a sasszemem felette. Így duplán is fel lett fedezve.
…amúgy 2 év alatt szép eredmény!