Country
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi ajánlás mostanában <#conf>#conf> Adjatok már munkát februárra!
Countryboy! Neked is szar a január? Egyébként a rádiómûsorba fogadhatnál telefonokat is, mert lehet, hogy vannak lelkes hallgatóid az éterben máshonnan is, hátha csatlakoznának a fórumba. Csak azért írom, mert lehet, hogy érezted már azt, hogy nem sokan reagálnak az ajánlásaidra, pedig tényleg jók!
Egyébként az én Cowboy és Cowgirl ajánlásaimra sincs túl sok visszajelzés! <#conf>#conf>
Hol vagy Countrygirl, The Dreaming Tree, Kirus? Olyan aktívak voltatok december végén, vagy nektek is negatív a január?
Countryboy! Neked is szar a január? Egyébként a rádiómûsorba fogadhatnál telefonokat is, mert lehet, hogy vannak lelkes hallgatóid az éterben máshonnan is, hátha csatlakoznának a fórumba. Csak azért írom, mert lehet, hogy érezted már azt, hogy nem sokan reagálnak az ajánlásaidra, pedig tényleg jók!
Egyébként az én Cowboy és Cowgirl ajánlásaimra sincs túl sok visszajelzés! <#conf>#conf>
Hol vagy Countrygirl, The Dreaming Tree, Kirus? Olyan aktívak voltatok december végén, vagy nektek is negatív a január?
Contemporary Country Music
most néztem, a CMT oldaláról már teljes hosszában meg lehet hallgatni, nyilván innen lett felvéve
Hogyan tudtad meghallgatni, ha még meg sem jelent? (Jan. 24) <#ejnye1>#ejnye1>
meghallgattam Rosanne Cash új, Black Cadillac albumját, ugyanolyan dallamos, kellemes lágy nóták mint az elõzõ Rules Of Travel korong.Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Itten vagyok énis!
Nem felejtettelek el benneteket, csak egy kicsit hanyagoltam a netet.
Nem felejtettelek el benneteket, csak egy kicsit hanyagoltam a netet.
ez is igaz.
egyébként még anno a 3sat-on nagyon élveztem a klippeket péntek du.Fõleg, hogy a nyolcvanas évekbõl is vetítettek.
egyébként még anno a 3sat-on nagyon élveztem a klippeket péntek du.Fõleg, hogy a nyolcvanas évekbõl is vetítettek.
Mivel a country zenék 90 %-a a szerelemrõl szól, ezért nem csoda ha sok sok nyálas dolog becsúszik...de inkább ilyet nézek, mint az ocsmány MTV vagy VIVA klippjeit. A hányinger keringet mikor odakapcsolok...
Amúgy ünnepek között volt egy 100-as lista rajta, a valaha megjelent legrosszabb videoklippekbõl. Tele volt country számokkal...no comment
I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu
Igen, a többi totál szarhoz képest jó...de amúgy a sok ismétlés nézhetetlenné teszi, miközben több száz dalnak soha nem adják le a klippjét...
Tudom, 2003-ban fel is vettem kettõt. Rise and Rise of Shania Twain, és egy film, ahol maga, Shania kameráz.
https://supermario4ever.wordpress.com
Nálam van VH1, igaz, ezt a mostani összeállítást nem láttam, de volt már rajta Shania pályafutásáról többször is film.
az UPC-n van VH1 és szokott lenni Shania-nap is majdnem egész nap tart (ebbõl van egy 4órás kazettám)
Ó bár lenne nálunk is VH1...bezzeg a hülye szolgáltató a Romantica-t, meg a kinai adót adja, mert biztos rengetegen nézik...
Valaki látta tegnap 14 órakor a VH1-en a Shania Twain Top 20-at? Én sajna lemaradtam róla <#szomoru1>#szomoru1> Ha látta valaki, leírja a sorrendet? Elõre is köszi!
https://supermario4ever.wordpress.com
A Skype más. Ezzel vezetékes számot tudsz hívni...
ON
Ma éjszakai ajánlatom: Rodney Atkins. Nagyon kellemes album a Honesty! Aki szereti a dallamos Country- t, annál ott a helye!
A februári promok között is ott van az "If You're Going Through Hell" új számával! <#eljen>#eljen>
...és a hátvéd most megint visszavonul...
ON
Ma éjszakai ajánlatom: Rodney Atkins. Nagyon kellemes album a Honesty! Aki szereti a dallamos Country- t, annál ott a helye!
A februári promok között is ott van az "If You're Going Through Hell" új számával! <#eljen>#eljen>
...és a hátvéd most megint visszavonul...
erre való a Skype Nash...
ON
ON
Közérdekû!: Ingyen telefon!: VoipStunt
Volt már ilyen program, de egy idõ után fizetõssé vált. Azzal 3 percig lehetett telózni egyhuzamban, utána szétbontott, majd újra lehetett hívni.
Ez jelenleg korlátlanul mûködik, biztos nem sokáig. 😞
Most beszéltem egy németországi ismerõsömmel 21 percig, tökéletes minõségben.
Használjátok míg lehet!
Volt már ilyen program, de egy idõ után fizetõssé vált. Azzal 3 percig lehetett telózni egyhuzamban, utána szétbontott, majd újra lehetett hívni.
Ez jelenleg korlátlanul mûködik, biztos nem sokáig. 😞
Most beszéltem egy németországi ismerõsömmel 21 percig, tökéletes minõségben.
Használjátok míg lehet!
Hello!
Azt hiszem egy fontos dolog majdnem lemaradt ma:
KÖSZÖNJÜK OLD COWBOY a tegnapi buli megszervezését! (nem tudom, egyedül, vagy többedmagával hozta össze, természetesen utóbbi esetben a többieknek is!)
Annak ellenére, hogy nem táncoltam (még!), remek volt látni ennyi embert a parketten.
Reméljük, lesz folytatás!
Azt hiszem egy fontos dolog majdnem lemaradt ma:
KÖSZÖNJÜK OLD COWBOY a tegnapi buli megszervezését! (nem tudom, egyedül, vagy többedmagával hozta össze, természetesen utóbbi esetben a többieknek is!)
Annak ellenére, hogy nem táncoltam (még!), remek volt látni ennyi embert a parketten.
Reméljük, lesz folytatás!
Toby Keith - Get Drunk and Be Somebody. Nagyon jó bevezetõ az leendõ új albumába!
Hallgassátok a rádiókat! Remélem, Countryboy is beteszi a mûsorába szombaton, a kislemez-gyanús számot!
...és itt is van a névrokonom, Angel Nash! <#wink>#wink> Õ is megér egy hangszóró remegtetést!
Elgreco! Tetszett a tánc! Jó volt látni a Cowgirl- öket, Cowboy- okat! Legyen több videó a honlapodon.
Hallgassátok a rádiókat! Remélem, Countryboy is beteszi a mûsorába szombaton, a kislemez-gyanús számot!
...és itt is van a névrokonom, Angel Nash! <#wink>#wink> Õ is megér egy hangszóró remegtetést!
Elgreco! Tetszett a tánc! Jó volt látni a Cowgirl- öket, Cowboy- okat! Legyen több videó a honlapodon.
Úgy látom csak telnek a napok hozzászólások nélkül. <#nemtudom>#nemtudom> Azért be szoktam kukkantani és látom az ajánlásokat és persze utána is járok, ha van egy kis idõm.
A hátvéd, most szabadrúgással elõreküldi a labdát!<#wink>#wink>
Jay Teter kipipálva! Nagyon menõ a Cowboy! Köszi az ajánlást!
Catherine Britt is jó lehet, a régebbi számaiból ítélve. Gondolom, a Britt lányt késõbb fogjuk megtapasztalni, mint pl. Jamey Johnson- t.
Szóval: Jamey Johnson - The Dollar. Lenyûgözõ!... már mint a szám, mert az album, mint tudjuk még várat magára egy kicsit (Jan. 31) fõleg a korán fekvõknek és késõn felkelõknek. Aki tegnap este nem a tyúkokkal tért nyugovóra az már tapasztalhat keményen! A többit majd 31- e után! 😊
És megérkezett a Country rádiók februári promoja is, de errõl még nem tudok nyilatkozni, mert most hallgatom. A lista viszont fergeteges!
A hátvéd, most szabadrúgással elõreküldi a labdát!<#wink>#wink>
Jay Teter kipipálva! Nagyon menõ a Cowboy! Köszi az ajánlást!
Catherine Britt is jó lehet, a régebbi számaiból ítélve. Gondolom, a Britt lányt késõbb fogjuk megtapasztalni, mint pl. Jamey Johnson- t.
Szóval: Jamey Johnson - The Dollar. Lenyûgözõ!... már mint a szám, mert az album, mint tudjuk még várat magára egy kicsit (Jan. 31) fõleg a korán fekvõknek és késõn felkelõknek. Aki tegnap este nem a tyúkokkal tért nyugovóra az már tapasztalhat keményen! A többit majd 31- e után! 😊
És megérkezett a Country rádiók februári promoja is, de errõl még nem tudok nyilatkozni, mert most hallgatom. A lista viszont fergeteges!
Köszi Elgreco!! Nagyon ügyi volt mindenki... Jó volt látni, még ha nem is tudtam ott lenni! <#eljen>#eljen>
Mindenkinek aki kíváncsi arra, hogy mirõl maradt le a tegnap este,vagy esetleg látni szeretné,hogy éppen miképpen táncolt ha ott volt, javaslom, hogy kattanjon rá a weboldalamra feltett videófájlra😊A videó magától indul, és kb 10MB-os.
elgreco weboldala
elgreco weboldala
Csakazért se teljen el úgy nap, hogy nincs hozzászólás 😊
Milyen kis csendes nap van ma. Én viszont kaptam ma 2 tökjó CD-t egy bizonyos embertõl, akinek ezúton is köszönöm...
Milyen kis csendes nap van ma. Én viszont kaptam ma 2 tökjó CD-t egy bizonyos embertõl, akinek ezúton is köszönöm...
Egyenlõre sehol, nagyjából utánanéztem pár ausztrál oldalon.
Nálam is mennek a képek...gondolkodnom kéne a retusálás ötletén<#crazya>#crazya>.
Countryboy! Valahol bele lehet hallgatni a Catherine Britt albumba?
Countryboy! Valahol bele lehet hallgatni a Catherine Britt albumba?
Nálam sincs gond velük, Beusom, béna a géped!😊
Mai ajánlat:
Január 15-én fog megjelenni egyenlõre kizárólag Ausztráliában Catherine Britt második albuma, amelyet már Nashville-ben vett fel a kis gyönyörûség.
A lemeze címe: Too Far Gone és rajta található a nagy sláger, az Upside of Being Down és a második kislemez, a Poor Man's Bride. Ajánlom mindenki figyelmébe a szöszit!
1. Swinging Door
2. Wrapped
3. Too Far Gone
4. The Upside Of Being Down
5. A New Pair Of Shoes
6. Hot Doggin'
7. Fallin' Out Of Love With You
8. I'm Gone
9. I'm Nobody's Fool
10. Life's Highway
11. Poor Man's Pride
Január 15-én fog megjelenni egyenlõre kizárólag Ausztráliában Catherine Britt második albuma, amelyet már Nashville-ben vett fel a kis gyönyörûség.
A lemeze címe: Too Far Gone és rajta található a nagy sláger, az Upside of Being Down és a második kislemez, a Poor Man's Bride. Ajánlom mindenki figyelmébe a szöszit!
1. Swinging Door
2. Wrapped
3. Too Far Gone
4. The Upside Of Being Down
5. A New Pair Of Shoes
6. Hot Doggin'
7. Fallin' Out Of Love With You
8. I'm Gone
9. I'm Nobody's Fool
10. Life's Highway
11. Poor Man's Pride
Minden van a gépen... eddig még mûködött. Sõt, az eddigi összes képet látom, csak a januárit nem.
Beus
java alkalmazás van a gépeden? Az szerintem szükségeltetik hozzá.
Innen letöltheted az alkalmazást:java
ha ez sem segít akkor tanácstalan vagyok
Innen letöltheted az alkalmazást:java
ha ez sem segít akkor tanácstalan vagyok
Akár hiszed, akár nem, még mindig nem... 😞((
Mit csinálok rosszul???
Mit csinálok rosszul???
Beus
Nem látszanak az új képek... 😞((
Vagy idõ kell neki, amíg frissül?
Vagy idõ kell neki, amíg frissül?
Beus
újabb qrva jó album: Jay Teter: Jayteter.com
Kedvencek: Until You Find Mr. Right, Football Beer & You és I did in Dallas.
Kedvencek: Until You Find Mr. Right, Football Beer & You és I did in Dallas.
Mekkora szám: Todd Fritsch - Corpus Christi Callin'
ez a lemez óriási!
ez a lemez óriási!
Akkor lesz 3 új CD-m,és 1db DVD-m? Szuper<#taps>#taps>
mail.bluegrass.myip.hu
néha van rajta jó cucc is most találtam a dc-n😄
néha van rajta jó cucc is most találtam a dc-n😄
Felhívnám a figyelmet pár fontos januári-februári megjelenésre.
Josh Turner - Your Man (MCA Nashville)
Jamey Johnson: The Dollar (BNA)
Trent Tomlinson: Country Is My Rock (Lyric Street)
és végül Gretchen Wilson koncert DVD-je az Undressed:

Josh Turner - Your Man (MCA Nashville)
Jamey Johnson: The Dollar (BNA)
Trent Tomlinson: Country Is My Rock (Lyric Street)
és végül Gretchen Wilson koncert DVD-je az Undressed:

Jah és amerikai oldal, ugyan mi más lenne, hihetetlen gyorsan frissül😄
Halihó mond valakinek az a név valamit hogy Sonny Osborne, aminap találtam egy igazán jó oldalt ahonnan sikerült egy videóhoz hozzájutni, hát hogy mit ne mondjak nem semmi😄
Késõbb az oldtalt is közlöm amint el tudok az ottani opokkal rendesen vitázni hogy... hát ez hosszu lenne, de egy a lényeg hogy 2és fél terra a country megosztás, és full sávon jön, megéri megnézni, hát minden van ami szem szájnak ingere akit érdekel esetleg az irjon privit😄
Szép jó estét, bár kétlem hogy még valaki ilyen késõn irna😄
egy kicsit Off voltam de majd késõbb megéri, már akit érdekel😄
Késõbb az oldtalt is közlöm amint el tudok az ottani opokkal rendesen vitázni hogy... hát ez hosszu lenne, de egy a lényeg hogy 2és fél terra a country megosztás, és full sávon jön, megéri megnézni, hát minden van ami szem szájnak ingere akit érdekel esetleg az irjon privit😄
Szép jó estét, bár kétlem hogy még valaki ilyen késõn irna😄
egy kicsit Off voltam de majd késõbb megéri, már akit érdekel😄
Hellotok!
A január 7.-i, szombati linedance party szokásosan jól sikeredett. Külön érdekessége volt, hogy ezúttal angol nyelven folyt a táncoktatás. Vendégeink a Rocky Mountain Line Dancers marshalja-táncoktatója, Gerhard és partnere Krisztina nagyon helyesek, kedvesek voltak és jól érezték magukat nálunk a Footloose Linedance Club-ban. Megegyeztünk abban, hogy a kapcsolatok további ápolása fontos mindkét linedance klub számára és további találkozókat fogunk a jövõben szervezni, Bécsben vagy Budakalászon.
Keep It Country
OC
A január 7.-i, szombati linedance party szokásosan jól sikeredett. Külön érdekessége volt, hogy ezúttal angol nyelven folyt a táncoktatás. Vendégeink a Rocky Mountain Line Dancers marshalja-táncoktatója, Gerhard és partnere Krisztina nagyon helyesek, kedvesek voltak és jól érezték magukat nálunk a Footloose Linedance Club-ban. Megegyeztünk abban, hogy a kapcsolatok további ápolása fontos mindkét linedance klub számára és további találkozókat fogunk a jövõben szervezni, Bécsben vagy Budakalászon.
Keep It Country
OC