előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
Denver Joe #3569 Üdv minden Country zene rajongónak!
Mint látjátok én új vagyok itt a country fórumon, de szeretnék bekapcsolódni a fórum életébe. Örülök, hogy vannak olyan emberek, akik itt Magyarországon szeretik a Countryt és az ehhez kapcsolódó életérzést, mert nem sok olyan személyt ismerek, akik komolyabban szeretik ezt a zenét. Magamról annyit, hogy kb. 2 éve szeretem a Country-t. Kedvenceim elsősorban a régi nagyok: Hank Williams, Jimmie Rodgers, Johnny Cash, Lefty Frizzel, Johnny Paycheck, David Allan Coe, Merle Haggard, Willie Nelson stb. A "mai" modernebb előadók közül Alan Jackson (the Best
), George Strait, Brooks & Dunn, Tim McGraw, Randy Travis and many more, azok, akiket szeretek, és bár nem vagyok a mai, modern country feltétlen rajongója, de azért Nashville, Countryboy és mások ajánlásaira általában rákattanok
. Aminek nagy rajongója vagyok az az igazi outlaw country music, melynek jeles képviselői: Hank Williams III, JB Beverley & The Wayward Drifters, Joe Buck, Railbenders valamint egy ezer másik igazából csak ottani szűkebb körökben ismert együttes. Bár ezeket nem igazán népszerűsítem itt a fórumon, hiszen ezen előadók nagy része igen erősen bírálja és fejezi ki a véleményét Nahville, a country zene elpopposodásáról.
Jelenleg kb. 3-400 Country albumom van, de ez mellett még nagy blues, folk, rock-a-billy és southern rock, meg persze bluegrass rajongó vagyok, ja és nagy Elvis és Bob Dylan fan. Bár nem vagyok pesti (pécsi vagyok), így személyesen sajnos nem találkozhatunk, de azért remélem megtűrtök itt a fórumon, ha néha hozzászólók
Addig is Country Music Forever!