előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • Vidéki lány
    Kontor Tamás szerint a Megasztár jó háttér egy kulturális forradalomhoz. A gitáros-énekes a countryval fűszerezett slágerrockot szeretné megkedveltetni a közönségével...

- Lakatos Márk stylist szerint cowboy vagy. Mi az, amitől egy ember cowboy lesz?

- Nem a tehenek. Nekem nincsenek teheneim. A countryzene egy fajtáját képviselem, ami Amerikában nem új, itthon azonban még kevésbé ismert.

- Érdeklődés van rá?

- Csinálunk (nevet). Nem abból kell kiindulni, amit az emberek a countryról tudnak idehaza.

- Amit ismerhetnek, az a 100 Folk Celsius zenéje.

- Ők nagyon jók, régóta ismerjük egymást és nagyon tisztelem őket. Zeneileg nagyon rendben vannak, csak ők a gyerekpiacon váltak ismertté. Amit én csinálok, inkább country fűszerezésű slágerrock. Nem várom el, hogy rögtön megkedveljék. Nem a közönség feladata engem úgy elfogadni, ahogy vagyok, hanem nekem kell megszerettetni velük a zenémet. Olyat írni, amit szívesen hallgatnak, aztán belecsempészni azokat a stílusokat is, amit szeretnék képviselni. Ez úgy indult, hogy ős-countryt kezdtem játszani 6-8 évvel ezelőtt, de nem voltak rá nagyon kíváncsiak. Beleépítettem egy idő után azokat a dalokat is, amiket ismernek, de ami még belefér a képbe, amit magamról szeretnék közvetíteni. Később már a saját dalokat is velem énekelték. Ez nem azt jelenti, hogy beadtam volna a derekam, és azt adnám csak, amit kérnek.