előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • Nashville
    Az új Dixie Chicks album felőlem lehet poposabb is, nálam fekszik a Country-Pop stílus, bár kétségtelen, hogy az a bizonyos új szám amit utáltunk annak idején, egy kicsit "megrémisztett".
    Az új klip nem tudom miről akar szólni, de nem ezt vártam a csajoktól. Én várakozó állásponton vagyok az albumot illetően, halljuk a többi számot is!
    ...valahogyan nem tudom elképzelni róluk, hogy a kedvenc hegedűt a tokban hagynák. Ez az egyik hangszer, ami igazán meghatározza stílusukat. Hegedű nélkül fabatkát sem ér az egész!

Endiman, látom gyüjtögeted a "new" Country albumokat. Annak idején sok ajánlás volt, de akkor te még csak Cash- ig láttál. :) Felhívnám a figyelmedet Travis Tritt- re. Szerezd meg az összes albumát.Ezek alap albumok a Contemporary Country Music- ban.
    Nem szentírás, de ebben az évben kellene valami új albumot alkotnia, mert 1990 óta két évnél többet nem hagyott ki. Remélem, hamarosan megajándékoz minket egy igazi, hamisítatlan Country lemezzel!

Vidéki lány, a borító nem árul el semmit, pl. Julie Roberts 2006- os albuma így fog kinézni: