5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
#3560 Na, asszem nagyon lemaradtam zene-ügyileg! De igyexem behozni a lemaradást!
Nash! Ilyen stílusban rólam is írhatnál kritikát! -
#3559 "dezodor-cowboy ", na ilyet sem hallottam még! Mit akar ez jelenteni? :)
Mi az a szalagos? Nekem ami szalagos az már mind kukában van! :)
Ha Aaron Watson ennyire tetszik, akkor el tudom képzelni, hogy Toby és Jeff milyen hatással lesz rád. Csak el ne felejts levegőt venni és remélem bírni fogod "szalaggal"! -
#3558 nálam most szól Aaron Watson San Angelo-ja, még nem hallgattam végig de tetszik (nekem picit dezodor-cowboy hatás,de nem rossz értelemben)
nagyon jó ritmusos talpalávaló birkanyírós, rodeós zene
veszem fel szalagosra, ott jobban szól. -
#3557 Eljött a párbaj napja!
A helyzet egyértelmű: a mai két versenyző Toby és Jeff olyan sikerrel szerepeltek, hogy győztest ugyanolyan lehetetlenség kihirdetni, mint Don Attila és Fery Moore esetében!
Toby ugyanolyan profizmussal lovagolja meg a népszerűség hullámait, ahogy eddig is tette! Kitűnő hanggal és album-összeállítással varázsolja el rajongóit. Ő az, aki nem sohasem hagyja cserben a Cowboy- okat és Cowgirl- öket.
Jeff mély hangja és egyedisége a távolba repíti a hallgatót! Igen barátam, ez a repülés!!!
Mintha téli álomból keltem volna fel! Nálam igazán csak most kezdődik a tavasz!
-
#3556 a Back to the Well is megvan az is tetszik. -
#3555 Egy fergeteges texas- i Country album, kompromisszumok nélkül:
Ha egyszer eljutok Amerikába és egy kocsmában az ő zenéjét fogom hallani, akkor biztos leszek benne, hogy már Texas- ban vagyok! :)
-
countryboy #3554 Hallottad az előző albumát, a 2003-as Back To The Well-t??? Na az egy tuti jó country album, a Duett rajta Tim McGraw-al egészen fantasztikus. Ahhoz képest ez az új lemez egy fos. -
#3553 a 'Water and Bridges' album? szerintem hallgatható. De lehet hogy mivel nagyon popposodik a country Ő is most beállt a sorba. -
countryboy #3552 Highwaymen te nem tudom mit hallgattál, az új Kenny Rogers album iszonyúan gyenge, latymatag popzene. Country-hoz semmi köze. Haragszom az öregre. -
#3551 most hallgatom Kenny Rogers bácsi új, 'Water and Bridges' albumát, teljesen jó, tiszta mai country hangzás,akármelyik fiatal sztár megirigyelhetné :)
Ő is tud azért még újat mutatni.
bele is lehet hallgatni -
#3550 Ha már párbaj, akkor felhívom a figyelmet két április 11. -én megjelenő albumra. Két párbajképes előadó fogja próbára tenni hangfalainkat!
Nagyon sokat fogunk még nekik köszönni ebben az évben, ha csak 2006- os albumokat akarunk majd hallgatni egy kellemes westernes éjszakán. Voltak már eddig is kellemes meglepetések, de most figyelmeteket erre a két albumra irányítsátok:
1. Toby Keith - White Trash With Money
2. Jeff Bates - Leave the Light On
(Toby Keith- t már előre jeleztem egy pár hozzászólással előbb.)
A fórum íratlan szabályához alkalmazkodva még nem írhatom le a párbaj általam megítélt eredményét, de kiváncsi leszek majd a ti véleményeitekre attól függően, hogy kinek mikor sikerül hozzájutnia az említett két fenomenális albumhoz. -
#3549 Én meg irigykedek rátok! :) Savanyodok itt a saját levemben...
Nagyon jó, hogy Magyarországon is vannak ilyen nagyszerű zenészek. Öröm lehet ezt személyesen is átélni. Éppen hiányoltam, hogy semmi új videó nem jelenik meg mostanában a webpage- eden. Kössz az élményt! -
countrygirl #3548 Eszméletlen ügyesek voltak, köszi a videót! -
#3547 nekem hasonlított egy déli polgárháborús indulóhoz...asszem :) -
#3546 Ezt játszották: Dueling banjos -
#3545 Hehe, ez jó! Ahhoz képest, hogy a kamera mikrofonjával volt felvéve, tök jó a hang :) Bluegrass-ban nem vagyok otthon, szóval mit is játszottak?
Na mindenkine jó vasárnapot.
És menjen mindenki szavazni. Ha másért nem, azért, hogy végre vége legyen, és ne kelljen még két hétig ezt a nyavaját elviselni :) -
#3544 megnéztem, ügyesek a fickók :)
alias villámkezűek -
#3543 Szevasztok!Egy kis csemegét szeretnék ajánlani nektek így hétvégére.
A Music Station Nr.3 keddi Almássy téri fellépésének záróakkordjaként játszott egy kis örömzenét nekünk. Érdemes megnézni: [URL=http://countrymusic1.extra.hu/index.htm]"A párbaj"[/URL]
Egy kellemes hétvégét mindenkinek!
-
#3542 CMT-n a klippeket csak Kekszplórerben tudom megnézni, Firefoxxal nem megy, és az elején a reklámoktól csak ideges leszek
Én hiába próbáltam a youtube-on nem tudom a klippeket letölteni.nem is lehet? -
#3541 mondjuk nem western filmekre gondoltam, sima amerikai filmekben szerepel sokszor a betétdala és ő is, amikor kocsmákban verekedés a jelenet akkor általában ő énekel a bandájával. (pl. Bilkó Főtörzs Steve Martinnal) -
#3540 Szeretem a western filmeket, de úgy látszik, hogy akkor amikor azokat láttam még nem ismertem Travis- t, mert nem emlékszem rá. Egy filmet találtam is tőle egy magyar oldalon: Rio Diablo Vannak film ajánlataid, amiben még szerepelt?
Jó a klip, de rettentően pixeles, élvezhetetlen. Megtalálható a CMT weboldalán is: The Devil Comes Back to Georgia. Gondolom, jobb minőségű. Tegnap óta nem mennek a klipek, csak a reklámokat játsza le. Biztos v.milyen szerver hiba lehet. Nektek megy?
Még egy hír: Countrylemezt ad ki a Szex és New York sztárja.... Már megjelent az album 04.04- én, de még nem sikerült meghallgatnom. -
countryboy #3539 elég szar minőségben...maradok a CMT-nél -
#3538 Szia Nash!
Nos, Travis Tritt nem ismeretlen a számomra nagyon sok tv2-n, rtl-en vetített amerikai filmben szerepelt mint énekes vagy hallhattuk betétdalait.De valami "best of" albumot tényleg ideje lesz megkaparintanom tőle.
szeretnék ajánlani egy klippet Travis mellett olyanokkal mint: Johnny Cash, Marty Stuart, Charlie Daniels : Devils back in Georgia
Egyébként melegen ajánlom: YouTube.com
Csak beírja az ember kedvenc előadóját és már önti is a klippeket! -
#3537 Az új Dixie Chicks album felőlem lehet poposabb is, nálam fekszik a Country-Pop stílus, bár kétségtelen, hogy az a bizonyos új szám amit utáltunk annak idején, egy kicsit "megrémisztett".
Az új klip nem tudom miről akar szólni, de nem ezt vártam a csajoktól. Én várakozó állásponton vagyok az albumot illetően, halljuk a többi számot is!
...valahogyan nem tudom elképzelni róluk, hogy a kedvenc hegedűt a tokban hagynák. Ez az egyik hangszer, ami igazán meghatározza stílusukat. Hegedű nélkül fabatkát sem ér az egész!
Endiman, látom gyüjtögeted a "new" Country albumokat. Annak idején sok ajánlás volt, de akkor te még csak Cash- ig láttál. :) Felhívnám a figyelmedet Travis Tritt- re. Szerezd meg az összes albumát.Ezek alap albumok a Contemporary Country Music- ban.
Nem szentírás, de ebben az évben kellene valami új albumot alkotnia, mert 1990 óta két évnél többet nem hagyott ki. Remélem, hamarosan megajándékoz minket egy igazi, hamisítatlan Country lemezzel!
Vidéki lány, a borító nem árul el semmit, pl. Julie Roberts 2006- os albuma így fog kinézni:
-
Vidéki lány #3536 Már a borító is olyan sztem... -
#3535 Nyem, de CB aszonta, hogy popos az album. Akkor meg nem is kell! -
Vidéki lány #3534 A stylist miatt írod?:) -
#3533 Most akkor pop, vagy country? -
countryboy #3532 Dixie Chicks - Taking the Long Way (megjelenés: május 23.)
-
countryboy #3531 Azt mondja Patty Loveless a CD-n lévő reklám matricán:
"Claire olyan érzelmes, olyan sok gyönyörűség van a hangjában. Bárcsak így tudnék énekelni". -
countryboy #3530 Most már tudom miért szeretem Alison Krauss-t. Ez a lemez még nála is ütősebb. Tökéletes !!!
Claire Lynch - New Day
-
#3529 belehallgattam a cmt oldalán, tetszik!
főleg a "rugj be és légy valaki" c szám
ha lesz torrenten felveszem orsós magnóra a többi new country közé :) -
#3528 Erre vagyok ráindulva már pár napja. Én bele tudtam hallgatni a CMT.com- on. Ezt az albumot így szeretjük látni:
-
#3527 Fehér Szemét Pénzzel: Toby Keith
megjelenés: április 11
sajnos nem lehet belehallgatni -
#3526 hm, igazad van, tényleg hibásan van fennt -
countryboy #3525 az nem a teljes album, a torrentekre hibásan került fel, a 2-es szám hiányzik és az 1-esből csak pár másodperc van meg. Nekem megvan a gyári CD :) -
#3524 meg is hallgattam, tetszik.
de csak kilenc szám egy albumon kicsit vékony. -
countryboy #3523 Már többször játszottam a dalait, legutóbb most szombaton hangzott el a rádióban a Somebody című szám. -
#3522 így külsőre máris teccik -
#3521 Igényes Country Music- ra vágyók ismerjék meg ezt a hölgyet közelebbről:
Lisa Hewitt. Itt egy kis ízelítőt kaphattok, de nem túl jó minőségben a The Road I Chose albumából. Egy kis kutatómunka és jobb minőségben is elkaphatjátok!