előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
Ez az igazi összetartás barátaim! Milyen hamar le is teszteltétek az ajánlott előadókat! 
Kirus észrevételével teljesen egyetértek: Eric Church- nek ez a száma stílusában kísértetiesen hasonlít Dierks Bentley "Lot Of Leavin' Left To Do" számához. Ezt én is felfedeztem! Persze, hogy nem kell még egy Dierks Bentley belőle csak egy van, az ő egyedi hangját nem lehet utánozni, nekem is jobban tetszik! Eric- nek még ki fog alakulni a saját stílusa, de szerintem is inkább várjuk meg az albumot, amin megmutathatja, ki is ő valójában. Eddig nagyon jó!
A banjo teljesen megállja helyét a Contemporary Country musicban, remélem sok számban fogunk még találkozni vele. A hegedű, a szájharmónika szintén fontos hangszer, melyek pozitívan spékelik meg a zenénket, amit csak mi Country rajongók érezhetünk, élvezhetünk! (itt most nagyon elfogult vagyok!:))
Ebben az évben nekem sem volt sok időm az ajánlásokra (de, már leesett a teher), remélem Elgreco hiányt fogok pótolni. Kössz a bíztatást!
Akkor koncentráljunk a mai nap megjelent gyöngyszemre, SHeDAISY új albumára! Nagyon jók a csajok! A "Kickin' In", "What Do I Do Now", "Burn Down The House" felpezsdítenek!
...azért ne feledkezzünk meg John Rich- ről sem, az ő albuma is ma jelent meg, az "Underneath The Same Moon". Ezt még nem hallottam, ezért vélemény sincs. Valaki hallotta már?