5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • Vidéki lány
    Igen, és tudtam is, hogy volt egy olyan, amit nem ismerek...:)
    A Mellékvonalon milyen számok vannak?
  • Endiman
    Szia!

asszem már írtam:
    -Csavargódal
    -Mellékvonalon
    -Régi Dalok

a Mellékvonalon bakelitről van nem túl jó minőség...
  • Vidéki lány
    Sziasztok,
    szia Highwayman,
    melyik hármat szedted le?:)

Ja, olvasom ám a fórumot, csak azért nem írogatok, mert (még!) nem annyira ismerem ezeket az előadókat... Bár Josh Turnert (Kirus jóvoltából) már hallottam egyszer-kétszer...:)
  • Endiman
    DC-n nemrég szedtem le három Bojtorján lemezt is.
  • TheDreamingTree
    torrent... bár ott magyarok ritkán vannak
  • Cairass
    szevasztok!

Honnan lehet letölteni saragossa, vagy red nex számokat? Esetleg megvan valakinek az agadou, vagy iko iko-t? Nagyon fontos lenne!
    Esetleg meg tudna dobni vki internet címekkel, ahonnan INGYEN lehet zenét letölteni? Magyar számokat honnan lehet lehúzni? Akár mai dalokat is...
  • kirus
    Meghallgattam! Sajna elég sz@r minőségben, de a dal tetszett! Azért egy dalból még nem mondom meg, hogy úgy fogom e szeretni mint Turner-t
  • Nashville

Apropó keresés: Hétvégi működésem eredményével Josh Gracin- al mi a helyzet?
    Kíváncsi vagyok, hogy ez a Josh is úgy tetszik- e, mint Turner?
  • kirus
    , úgyis Te nyertél Apuci. Mindig én keresem a Te, és Ti ajánlásaitokat!
  • Nashville
    Tessék! Most az egyszer nem használtam a lenti keresőt!
    Ajánlottad és nem néztem utána?
    Na, majd törlesztek később egy másikkal!
  • countryboy
    Hehe, ki ért oda először szindróma :)
  • kirus
    Ezt most buktad Nash!
    Ők az én felfedezettjeim, méghozzá már ezer éve itt rinyáltam nektek (talán szeptember...október), hogy hallgassátok meg a Nobody ever died of a broken heart című számot, amit amúgy először a Trick Pony énekelt el. Szerintem Cowboy Crush jobban nyomja!
  • Nashville
    Country diktátor! Ez jó!
    Na akkor diktálok még egyet!

C O W B O Y C R U S H

Honlap: Csúcs az aláfestő zene is!
    Track: "Nobody Ever Died of a Broken Heart", "Hillbilly Nation"
    Video: Nobody Ever Died of a Broken Heart
    Fotók:

• countryboy
    Az ÚJ DIXIE CHICKS album - Taking the Long Way címmel - május 23-án az Open Wide/Columbia/Sony BMG gondozásában fog megjelenni!!!

• countryboy
  • kirus
    Nekem akkor is rosszul esett. De azért nagyon-nagyon-nagyon szeretlek.
  • countryboy
    Kirus! Nash a mindennapos kommunikáció hiányára irta azt, hogy érezlek benneteket. Erre irtam azt, hogy mi majdnem minden nap érezzük egymást, hiszen majd minden nap beszélünk egymással. Ezt félreérteni butaság volt. Főleg hogy jó barátok vagyunk és tudod mit gondolok komolyan és mit nem. Vér nem fog folyni és szerintem senki sem fél attól hogy elkurvulsz, mert az olyan messze állna tőled mint Nashville Makótól. Üdvözöllek!
  • kirus
    Majd mingyá' jól pofánváglak, ha rossz hírem kelted!!!! KIKÉREM MAGAMNAK!!!!
    Szerencséd, hogy a legjobb barátom vagy, de ezt a kijelentésed még megbánod Pöpec! Ezért vér fog folyni, hogy elkurvítasz a fórumon! Kapd be!!!
  • countryboy
    Ejnye szerelmem, Kirus! Azt hittem mi már éreztük egymást!
  • kirus
    Nash..............szerintem te megőrültél. Lassan olyan leszel, mint egy country diktátor!
    Ha meg tetszik lenni elégedve, annak nagyon örülök. De hogy engem erről a fórumról még nem érzett senki, azt garantálom!
  • Nashville
    Aki tud angolul és szeret friss híreket olvasni, annak ajánlom ez a lapot: www.countrystarsonline.com.
    Ezen a lapon található egy nagy reménység bemutatása. Az úriember neve: Jake Owen.
    Semmi más infóm róla az ott írtakon kívül, még egy klipet sem találtam… így megint csak az áprilisi promokon „élősködöm”: az egyetlen szám amit ajánlani tudok tőle: „Yee Haw”. Szédületes!!!

Aki tud a srácról valamit, az ne tartsa magában, vagy ha van kedve lefordítani a cikket, a lényeget leírhatná. Egy év múlva meghálálom! …akkor majd én foglak ellátni benneteket friss infóval, természetesen, ha addig is kitartotok!
    Eddig nagyon meg vagyok elégedve a fórummal! ...ha nem is mindennap írogatunk ide, de azért érezlek benneteket!
  • kirus
    Countryboy má' ajánlotta, meg is vettem!
  • TheDreamingTree
    Na erre a hölgyre mondják, hogy komplett audiovizuális élmény
  • Nashville
    És most következzen Nash doktor megoldása egy problémára:
    biztos észrevettétek már, hogy nem tudtok egy ideje saját képet belinkelni ide, a kepfeltoltes.hu- ról. Ha nem vagytok VIP tagok, mint Kirus és én, akkor használjátok ez a linket: www.imagevenue.com.
    Ezzel ilyet is művelhettek (gut, besser, Gösser ):

• Nashville
    Egy pár hónapja már enyhén szólva bepillantottam ebbe az albumba. Jó kis rockos előadásmód!
    Látod, van miből választani ha a kortárs Country előadókat említjük!
    Megfigyelted már, hogy egyre többször mondod a kedvenceinkre, hogy "egész jó!"? Üdvözlünk a 90- es évek és napjaink Country zenéjében!
  • Endiman
    Én is ajánlok akkor:

Trent Tomlinson: Country Is My Rock

Bele lehet hallgatni, sztem egész jó.Na az ilyen new-age kántri teccik.
  • Nashville
    Kirus :) és a többiek FIGYELEM!!!

Még egy JOSH akiről eddig még nem volt szó!
    Josh Gracin. Most találtam rá a fickóra és szédületes! Eddig hogyhogyhogy nem volt róla szó? Nagyon tarol a srác!!!

VIDEÓK!!!:
    1. Egy kis pörgés: Nothin' to Lose
    2. Egy kis romantika (ha már annyira várjuk a tavaszt:)): Stay With Me

Ez a nap is fantasztikusan kezdődik, ki jöhet még? Kinek van ajánlata?
  • Nashville
    Kirus, a Pinmonkey- t meghallgattam, de nálam nem igazán nyerő. Nem azt mondom, hogy nem pörög a 2002- es albuma, de sokkal jobbat is hallottam már.
    ...de most már látom, hogy tényleg nem csak Josh Turner mély hanja jön be neked!

Countryboy! Hunvanmá' az a rádió? Többet nem kérdezem!
  • Old Cowboy
    Hellotok!
    Valami átkozott vírus elkapott, napok óta nyomom az ágyat, még netezni sem tudtam.
    De ti ne feledkezzetek meg a szombati, 18.-i klubnapról, csak azért, mert nem bíztatlak benneteket. Remélem, sokan jöttök.
    Az újak minden infót megtalálhatnak a www.linedance.hu honlapunkon.

Keep It Country
    OC
  • kirus
    Naja!
    Én mondtam neked, mikor néztem a Keith Urban DVD-t, hogy a banjos gyerek a Pinmonkeyból való! Aztán mikor megnéztem a Pinmonkey: That train don't run vidiklippet, totál más zenekart láttam mint a régieken. Tuti ez lehet a problematika
    A pöcsök...
  • countryboy
    Kirus buktá má nagyobbat is
  • kirus
    Hát, Pinmonkey: Big shiny cars........
    Az előző album jobb volt. Azt hittem ez is bendzsó meg minden...de nem
    Azé' egynek jó
  • countryboy
    Ény is a Pinmonkey-t tesztelem, jó ez a kis Matraca Berg-es kezdés (That Train Don't Run By Here)!!!
  • kirus
    Nyah fiúk-lányok. Megjott az új Pinmonkey és Trent Tomlinson CD-m. A Pinmonkey-t már tesztelem. Így második szám után csak azt tudom mondani, hogy szupi!
  • Nashville
    Ma reggelre meg is lett John Rich albuma. Kétszer meg lehet hallgatni, de nem jön be igazán. Big Kenny- vel viszont maradandót alkotnak!

Milyen érdekes, hogy mostanában egyre több olyan számmal találkozom, melyeket többen is énekelnek. Eddig is írtam, hogy kinek az előadásában tetszik jobban, most Rich- nél is találtam egy számot, ami Shannon Brown előadásában is megjelent.
    A szám címe: She Brings The Lightning Down. Természetesen Shannon jobban nyomja!

• countryboy
    az a John Rich album nem új, már megvan 6 éve, csak most kiadták újra a Big & Rich sikerein felbuzdulva. Nagyon gyenge kis eresztés.
  • Nashville
    Ez az igazi összetartás barátaim! Milyen hamar le is teszteltétek az ajánlott előadókat!

Kirus észrevételével teljesen egyetértek: Eric Church- nek ez a száma stílusában kísértetiesen hasonlít Dierks Bentley "Lot Of Leavin' Left To Do" számához. Ezt én is felfedeztem! Persze, hogy nem kell még egy Dierks Bentley belőle csak egy van, az ő egyedi hangját nem lehet utánozni, nekem is jobban tetszik! Eric- nek még ki fog alakulni a saját stílusa, de szerintem is inkább várjuk meg az albumot, amin megmutathatja, ki is ő valójában. Eddig nagyon jó!

A banjo teljesen megállja helyét a Contemporary Country musicban, remélem sok számban fogunk még találkozni vele. A hegedű, a szájharmónika szintén fontos hangszer, melyek pozitívan spékelik meg a zenénket, amit csak mi Country rajongók érezhetünk, élvezhetünk! (itt most nagyon elfogult vagyok!:))

Ebben az évben nekem sem volt sok időm az ajánlásokra (de, már leesett a teher), remélem Elgreco hiányt fogok pótolni. Kössz a bíztatást!

Akkor koncentráljunk a mai nap megjelent gyöngyszemre, SHeDAISY új albumára! Nagyon jók a csajok! A "Kickin' In", "What Do I Do Now", "Burn Down The House" felpezsdítenek!
    ...azért ne feledkezzünk meg John Rich- ről sem, az ő albuma is ma jelent meg, az "Underneath The Same Moon". Ezt még nem hallottam, ezért vélemény sincs. Valaki hallotta már?
  • countrygirl
    Hát ma micsoda ajánlások vannak kérem szépen...köszi Nashville és Elgreco!
    Megan Mullinsnak ez tényleg egy lendületes, és tavaszias videója! Jó lenne már ha itt is jó idő lenne... De tetszik a stílusa, és várjuk az albumot!

Eric Church videójában nekem is a banjo tetszett a legjobban! Érdekes volt a kamerás megoldás...És ha már Dierks Bentley-nél tartunk, szerintem Eric-nek nincs olyan jó hangja!! De hát igazi a benyomás úgyis egy egész album meghallgatása után lesz...de eddig itt tartok!

SheDaisy new albuma szerintem frenetikus!! Tegnap hallgattam meg először, de meg kell mondjam jobban tetszik mint a Sweet Right Here! Szóval csak így tovább kedves hölgyek! "I'm taking the wheel" és a "Kickin' In" igazi felüdülés egy nehéz nap után..legalábbis ma este nagyon jól esett!
  • kirus
    Sőt, én már meg is rendeltem! Remélem jövő 7en már hallgathatom is...feltéve ha addigra sikerül másik kocsit vennem...
  • elgreco
    Ma jelenik meg SheDaisy - Fortunteller's Melody című albuma: