Country
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én hülye tegnap találtam rá egyik nagy kedvencem 2004 októberében kiadót lemezére. Egy igazi karácsonyi különlegesség, fõleg olyannak aki szereti Joe Nicholst. Ha valaki kihagyta volna, feltétlenül szerezze be!

És itt van egy fiatalember is akinek viszont idén azaz 2006 január 10-én fog megjelenni egy új nagylemeze. Õ Jack Ingram és megjelenõ lemezének a címe pedig: Wherever you are. Szerintem érdemes belehallgatni elõzõ lemezeibe is. Ezt az utóbbi lemezt még nem sikerült becserkésznem, de ami késik az múlik.<#vigyor3>#vigyor3>

Ha lenne csillagod, akkor ez a hozzászólást nem írtad volna...<#wink>#wink>
Próbálj szerezni egyet.
Ray Scott fenomenális! Én már jó ideje hallgatom!
Elgreconak már van egy idei "lemezkiadása": "Egy hölgyet ajánlanék figyelmetekbe aki Lauren Lucas névre hallgat és idén jelentette meg elsõ nagylemezét..." Gyors volt a nõci! <#circling>#circling> ..szóval szokni kell még a 2006- ot!
Meghallgassuk Laurent!
Próbálj szerezni egyet.
Ray Scott fenomenális! Én már jó ideje hallgatom!
Elgreconak már van egy idei "lemezkiadása": "Egy hölgyet ajánlanék figyelmetekbe aki Lauren Lucas névre hallgat és idén jelentette meg elsõ nagylemezét..." Gyors volt a nõci! <#circling>#circling> ..szóval szokni kell még a 2006- ot!
Meghallgassuk Laurent!
Contemporary Country Music
Õõõ...természetesen nem beleHÓznunk kell, hanem beleHÚznunk... biztos a tél miatt...vagy a hosszúra nyúlt szilveszter miatt...nem tudom...<#vigyor3>#vigyor3>
No kicsit belehózunk, és pillanatok alatt meglesz a 3000 is... <#vigyor3>#vigyor3>
No, most végre meghallgattam a Ray Scott lemezt, és elsõ benyomás ellenére (annak ideján a cimadó dal nem tetszett annyira) , egészen jó igy végighallgatva. Biztos meghallgatom még párszor....
No, most végre meghallgattam a Ray Scott lemezt, és elsõ benyomás ellenére (annak ideján a cimadó dal nem tetszett annyira) , egészen jó igy végighallgatva. Biztos meghallgatom még párszor....
jajj, ezen a fórumon nem Cg. vagyok!😊))
Szóval:
Puszi,
Timi
Szóval:
Puszi,
Timi
Sziasztok!
Sors hülye fintora:
Beus és én is jól lebetegedtünk az ünnepekre (Beus "csak" szilveszterre, én meg még áthoztam a karácsonyból annyit, hogy semmi humorom nem volt utazni), úgyhogy az Árbócosbeli mulatozásnak lõttek...😞
Remélem, akik ott voltak jól érezték magukat!!!😊
Mindenkinek boldog, linedance-ben és country-zenében gazdag újévet kívánok!😊
Puszi,
Cg.
Sors hülye fintora:
Beus és én is jól lebetegedtünk az ünnepekre (Beus "csak" szilveszterre, én meg még áthoztam a karácsonyból annyit, hogy semmi humorom nem volt utazni), úgyhogy az Árbócosbeli mulatozásnak lõttek...😞
Remélem, akik ott voltak jól érezték magukat!!!😊
Mindenkinek boldog, linedance-ben és country-zenében gazdag újévet kívánok!😊
Puszi,
Cg.
Egy hölgyet ajánlanék figyelmetekbe aki Lauren Lucas névre hallgat és idén jelentette meg elsõ nagylemezét"The Carolina Kind" címmel. Egy countryrádiót hallgatva akadtam rá, nagyon kellemes hangja van, remélem lesz majd második lemeze is a közeljövõben. Elég pofás a weboldala is.
pont egy hasonlot vettem karácsonyra magamnak😄
http://www.maplemusic.com/artists/lut/default.asp
itt egy link is a csapatrol😄
itt egy link is a csapatrol😄
Sziasztok BUÉK mindenkinek.
Luther Wright & The Wrongs nem tudom hogy mond e valakinek ez a két név valamit? Megéri meghallgatni😄
Luther Wright & The Wrongs nem tudom hogy mond e valakinek ez a két név valamit? Megéri meghallgatni😄
Sziasztok! Egy picit OFF leszek de lehet, hogy ennek valaki majd örülni fog, ugyanis egy kalapot szeretnék meghírdetni amit a lányomnak rendeltem de neki kicsi lett. A lányom 12, ezért úgy gondolom, hogy egy olyan 7-9 éves gyermekre lenne esetleg jó. Ha valakit érdekel az keressen meg priviben. Mellékelek egy képet is róla.
Kössz az infót TDT! ... most már rájöttem, hogy a CNN- t sem tudom fogni! <#falbav>#falbav>
Ha valainek sikerül belehallgatnia ebbe az albumba, akkor szóljon, mert csak 1 mp- et engedett nekem. Internet Explorer- el is próbáltam.
Josh Turner - Jour Man
Josh Turner - Jour Man
Viszont kívánom Moncsi <#wave>#wave>
A CNN-en most ismétlik 11-tõl délig a Larry King Country-s mûsort!
A CNN-en most ismétlik 11-tõl délig a Larry King Country-s mûsort!
Kívánok minden fórumozónak boldog, countryban gazdag 2006-os esztendõt!<#vigyor2>#vigyor2>
igen ismétlés volt, de Martina olyan gyönyörû, hogy újra meg kellett nézzem <#vigyor2>#vigyor2>
hát ez nagyon egyszerre ment srácok!
Azért, még én is dobogós vagyok ám'!

és a 2006-os év elsõ fórumozója ki is lehetne más, mint: én
hehe<#email>#email>
hehe<#email>#email>
Pssszt! Csend honol a Country házban...de jövõre újra, ugyanitt folytatódik a mindent elsöprõ Country feeling! Jó bulizást mindenkinek!
Rég' láttam a logódat Spock! Nem tudod mirõl maradsz le!...
...majd ha úgy gondolod, beszállhatsz közénk, jó nagy a Cowboy Hat! 😊
Neked is BUÉK!
...majd ha úgy gondolod, beszállhatsz közénk, jó nagy a Cowboy Hat! 😊
Neked is BUÉK!
picit OFF, de : Mit szólsz Tony Stewart-hoz? Sztem kár, a végén már jó lett volna, ha Martin nyer...
és miért nem szólalsz meg soha ha már te vagy a topic alapító? vagy csak egy rendszergazda 'bot' vagy? BUÉK neked is! <#pias>#pias>
Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!<#pias>#pias>
Továbbra is hallgassatok sok zenét,és örülök hogy ennyi embert összehoztam e topic által!<#integet2>#integet2>
Továbbra is hallgassatok sok zenét,és örülök hogy ennyi embert összehoztam e topic által!<#integet2>#integet2>
Go Jeff Go!!!!
BOLDOG ÚJ, COUNTRYBAN GAZDAG ÉVET MINDENKINEK!!! <#taps>#taps><#taps>#taps><#nyes>#nyes>
Szeretném ajánlani még ezt a New Country Jukebox-ot Nektek!<#integet2>#integet2>
Country Jukebox
(kell hozzá quicktime)
Country Jukebox
(kell hozzá quicktime)
B...............Ú................É.....................K..................!

Ezúton szeretnék mindnyájatoknak nagyon Boldog Új Évet Kívánni!!!
Érezzétek nagyon jól magatokat és hallgassatok sok COUNTRY-t!!!
Én idén már nem nyomozok. Beteszem a The Wrights CD-met, azért csak a CD tartóig kell elmennem, és halálra eszem magam!
I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu
Nagyon le tetszettek ragadni a Wedvik nõcinél! Jill Johnson sokkal jobb, ha már északon járunk...
...vagy Alecia Nugent Amerikából, még jobban sugározza a feeling-et. Õ szerintem még Endiman- nak is tetszeni fog, mivel a hangszerek inkább a múltat idészik. A hangja csodálatos, úgy a hangszereléssel együtt. Ezen az oldalon már harmadjára van ajánlva, inkább õt keressétek!
Countryboy, várjuk a hasonló figyelem felhívásokat a következõ évben is!<#eljen>#eljen>
...vagy Alecia Nugent Amerikából, még jobban sugározza a feeling-et. Õ szerintem még Endiman- nak is tetszeni fog, mivel a hangszerek inkább a múltat idészik. A hangja csodálatos, úgy a hangszereléssel együtt. Ezen az oldalon már harmadjára van ajánlva, inkább õt keressétek!
Countryboy, várjuk a hasonló figyelem felhívásokat a következõ évben is!<#eljen>#eljen>
Én is Boldog Új Évet kívánok minden kedves countrys topiclakónak, és sok jó albumot 2006-ra!!<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
Jókor szólsz, mikor már meghallgattam!
Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet,
Csendes lépteitek kísérje szeretet.
Szívetekbe béke, lelketekbe nyugalom,
Legyetek boldogok a következõ 365 napon! BUÉK!
Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet,
Csendes lépteitek kísérje szeretet.
Szívetekbe béke, lelketekbe nyugalom,
Legyetek boldogok a következõ 365 napon! BUÉK!
Bár a hangja jó, de igy utólag elég gagyi hogy mind a 4 lemezén csak feldolgozásokat énekel....
De jó neked!
Nekem nem akar lemászni ez a Liv tsaj <#shakehead>#shakehead>
Majd mondd el milyen volt (mármint a hangja..<#vigyor3>#vigyor3>)
Nekem nem akar lemászni ez a Liv tsaj <#shakehead>#shakehead>
Majd mondd el milyen volt (mármint a hangja..<#vigyor3>#vigyor3>)
Lassan már másom sincs, csak türelmem<#rinya>#rinya>. Téged utolérni? Lehetetlen!
Dreaming Tree, rátettem volna minden vagyonom hogy a szíves szem Shanianak szólt!
Mingyá' lemeózom a Liv csajszit!
Dreaming Tree, rátettem volna minden vagyonom hogy a szíves szem Shanianak szólt!
Mingyá' lemeózom a Liv csajszit!
Az elõtte lévõ lista elsõ helyezettjének... csak ezek a szmájlik összekeveredtek egy picit <#vigyor3>#vigyor3>
Lazíts már Nash...nyilván egy félresikeredett szilveszteri tréfa akart lenni <#circling>#circling>
Na, ez most mi akar lenni?<#conf>#conf> Mondjuk a szíves szemû kinek szól?
Meglesz az is. 2006 végére utolérsz a CD kollekció számát illetõen 😊 Még egy kis türelmet kérek! <#puszi>#puszi>