előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
Tök jó, hogy ha nem is lehetek ott a Line Dance- en, de legalább látom miben mesterkedtek!
TheDreamingTree: látom te is ott ültél! Előkapni azt a western csizmát és hajrá!
Vissza is fogom magam, abba hagyom a távoli agitálást, csak ácsingózok innen a messzi földről! :(
A Johnny Cash filmet nem hagynám ki, mert kíváncsi vagyok az életére, ha a zenéje annyira nem is érint meg, de tisztelem!
Tehát Carrie Underwood a sport TV- n is? Figyelitek a népszerűségét? Gondolom általa még többen utána néznek a műfajnak a tengerentúlon azok a fiatalok is, akik nem a Country- n nőttek fel. De mit is ér ez a lángolás itt M.O.- on? Piszkosul le vagyunk maradva!
Figyelgettem torrenten a februári Country rádió promoinak letöltéseit: USA, Lengyelország, Anglia, Svédország, Ausztrália, Franciaország, Olaszország, Belgium- ból sokan "képviseltették magukat", de M.O- ról csak egy valaki. Volt is egy tippem, hogy ki lehetett az az egy szem valaki rajtam kívül, aki gyorsan rákattant.
Ja és még egy élmény! Élő közvetítést láttam a CMT- ről!!!
Igaz, csak a New York- i barátom közvetített webkamerán keresztül, de nagyon hátra kellett dőlnöm a székemben, mert biztos padlót fogtam volna! Húúú, de hiányzik a csatorna! Ilyenkor érzem Amerikai irányultságomat, és még nem is hallottam a himnuszt Carrie- től...!
Jöhetnek még a videók a Line Dance felelőstől!
Megyek is és hallgatok egy kis zenét, fel is teszem David Lee Murphy - Tryin' to Get There lemezét!