Country
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:-) de jóóóóóóóóóóóóóóó vagyok! Megy az e-mail!
I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu
Kirus!!!
Pontos labda nálad!!😊))) Ennyire kiismertél x db hozzászólásban?😊)))))
Nem gáz.. én is szívesen linedance-elnék!😊)) De "vegyük észre, hogy" Szegedrõl sokkal jobban megoldható lenne infrasturkturálisan és logisztikailag mondjuk a dec. 16. (péntek) vagy 17. (szombat)... ???😊))))
(és mellesleg akkor épp Bp-en lenne amúgy is "dolgom"😉...😊)))
Nem tudtok még a country-s szilveszterrõl??? Na, ha megkapom a szórólapját, elküldöm! Kirus, e-mail címedet mindig elszórom vhova... ha átküldöm neked, feltennéd ide? Fog.sincs, hogy kell!😊
[email protected] írj egy mailt!
Pussz!
Pontos labda nálad!!😊))) Ennyire kiismertél x db hozzászólásban?😊)))))
Nem gáz.. én is szívesen linedance-elnék!😊)) De "vegyük észre, hogy" Szegedrõl sokkal jobban megoldható lenne infrasturkturálisan és logisztikailag mondjuk a dec. 16. (péntek) vagy 17. (szombat)... ???😊))))
(és mellesleg akkor épp Bp-en lenne amúgy is "dolgom"😉...😊)))
Nem tudtok még a country-s szilveszterrõl??? Na, ha megkapom a szórólapját, elküldöm! Kirus, e-mail címedet mindig elszórom vhova... ha átküldöm neked, feltennéd ide? Fog.sincs, hogy kell!😊
[email protected] írj egy mailt!
Pussz!
Jah, Blue County tesztelve. Ordít itthon ezerrel. Király. Good little girls...
Szia Timci!
Téged "ismerve" bojtorjánra tippelnék! Hihi. Csak viccnek szántam. Miért gáz az ha én dec.24-én inkább lájndenszelni szeretnék?
Kántris szilveszter? Tyû, ennél jobb ajánlatom eddig még nem akadt.
Téged "ismerve" bojtorjánra tippelnék! Hihi. Csak viccnek szántam. Miért gáz az ha én dec.24-én inkább lájndenszelni szeretnék?
Kántris szilveszter? Tyû, ennél jobb ajánlatom eddig még nem akadt.
Sziasztok!
Van már hír arról, hogy mikor lesz a köv.klub?
A karácsony miatt - gondolom - át kell szervezni, mert a 2. hétvége épp dec.24. és bármennyire is szeretjük a country-t "el ne feledd, karácsony napján otthon a helyed"... (idézet megfejtéséért 1 pontos labda!).
Szóval mikor?😊
Country-s szilveszter lesz az Árbócosban,... ki jön?
Van már hír arról, hogy mikor lesz a köv.klub?
A karácsony miatt - gondolom - át kell szervezni, mert a 2. hétvége épp dec.24. és bármennyire is szeretjük a country-t "el ne feledd, karácsony napján otthon a helyed"... (idézet megfejtéséért 1 pontos labda!).
Szóval mikor?😊
Country-s szilveszter lesz az Árbócosban,... ki jön?
mert Alan Jackson és George Strait két tipikus honky tonk elõadó...zenéjük gyógyszer ha éppen egy kocsmában akarsz felejteni...
Nem tudom milyen böngészõt használsz, de nagyon szívesen ajánlom figyelmedbe az Avant browser-t! Nagyon régóta barangolok a világhálon és nekem ez vált be eddig a legjobban. Szerintem egy próbát megér!http://www.avantbrowser.com/
Valóban egész jó, asszem a honky tonk doctor tetszik a legjobban (említi Alan Jackson-t és George Strait-et a számban de miért is?
Mai ajánlat: Tyler Wayne 2005
Jó hang, 100 % honky tonk.
Jó hang, 100 % honky tonk.
A Bering Strait is pipálva. Nekem bejött. A safe in my lover's arms-ot kapásból rögtön háromszor hallgattam meg...álmodik a nyomor
Sziasztok!
Remélem mindenki kipihente már a szombat esti fáradalmakat és most már a számítógépje elõtt ül, mert így meg tudja nézni a klubnapunkon készült újabb képeket.
Továbbra is kérem, hogy akinek van fényképe a linedance estéinkrõl és meg szeretné velünk osztani az küldje el nekem.
Üdv
elgreco
elgreco's webpage
Remélem mindenki kipihente már a szombat esti fáradalmakat és most már a számítógépje elõtt ül, mert így meg tudja nézni a klubnapunkon készült újabb képeket.
Továbbra is kérem, hogy akinek van fényképe a linedance estéinkrõl és meg szeretné velünk osztani az küldje el nekem.
Üdv
elgreco
elgreco's webpage
Nnnnnnnnnnnna, rástartoltam az ajánlásokra. Endiman, végre meghallgattam a Luxury liner albumot. Hát, nem mondom hogy nem hallgatom meg többet, mert jó kis zene, de én maradok Keith Urban-nál.
<#crazya>#crazya> Jó ez a Garth Brooks - The lost sessions. Most hallgatom.
A Bering Strait, Eli Young Band, Blue County, Darren Coggan estig még tesztelve lesz, aztán nyilatkozom.
<#crazya>#crazya> Jó ez a Garth Brooks - The lost sessions. Most hallgatom.
A Bering Strait, Eli Young Band, Blue County, Darren Coggan estig még tesztelve lesz, aztán nyilatkozom.
de azért a link jo volt?
igy van van egy ember aki figyel a részletekre
ügyi vagy countryboy de tényleg
ügyi vagy countryboy de tényleg
hehe, nincs is új albuma Alan Jackson-nak <#papakacsint>#papakacsint>
http://www.artistdirect.com/nad/music/artist/card/0,,447981,00.html?src=search&artist=Alan+Jackson
na egy kis segítségre itt egy link
na egy kis segítségre itt egy link
Apropo hallgattátok már Alan Jackson uj albumát nagyon ott van.
Ja és amit ajánlottál nem rossz
Lehet hogy igy van de a régiségek voltak a mostaniak elõdjei és ha nincs régi akkor nincs uj sem és a régiben eléggé otthol vagyok
Emiatt meg bocs ha ki volt tárgyalva nem tudtam
és nem is találkoztam vele a forumban
Emiatt meg bocs ha ki volt tárgyalva nem tudtam
és nem is találkoztam vele a forumban
örülök ha tetszett... <#vigyor2>#vigyor2>
Végre én is tudom hallgatni a MOHA country-t!
UPC kábelen FM 106.3
jippíáájéé <#circling>#circling>
UPC kábelen FM 106.3
jippíáájéé <#circling>#circling>
Minden elhangzott ajánlást meg fogok hallgatni, ha majd gyõzni fogom!
Csak így tovább!
Viszlát csütörtökön!
Csak így tovább!
Viszlát csütörtökön!
Contemporary Country Music
Jó a mûsor! Most nincs idõm besegíteni a mûsorvezetésbe 😊, de a hangfalak dübörögnek a háttérben!
Az elõadók listájának szerkesztése, megint jól sikerült!<#eljen>#eljen>
Viszlát csütörtökön!
Az elõadók listájának szerkesztése, megint jól sikerült!<#eljen>#eljen>
Viszlát csütörtökön!
Contemporary Country Music
Ha valakit érdekelnek 2000 ft-ért eredeti CD-k, töménytelen mennyiségben, mostantól fogva szóljon és megoldjuk. Összeismerkedtem egy angol sráccal, aki eladja a több ezres gyûjteményét. Sajnos postaköltséggel 2000 ft a vége, de még igy is megéri.
hehe, mert az is vagyok <#hehe>#hehe>
Elgreco köszi, hogy beszúrtad a linket, attól félek megfertõzõdök az internetes zenehallgatástól, egész nap ez szól ma:-) Elõbb-utóbb arrafelé fog fejlõdni a technika, hogy neten keresztül is lehet majd nézni normális minõségben, mondjuk a CMT-t, ami sajnos a hazai KTV-ken jó ideje nem elérhetõ. Ha eljõ a kánaán, komolyan gondolkodóba esem, hogy beruházok egy egész falat betöltõ TV-re... Azért persze a szívem csücske mindig is az élõ zene marad, amit hús-vér emberek adnak elõ személyesen :-)
Countryboy te tényleg egy kétlábon járó lexikon vagy. Idõnként mindig rácsodálkozom.
A holnapi MOHA countryban a következõ vadi új kislemezeket hallhatjátok:
Craig Morgan: I Got You
Jeff Bates: No Shame
Jo Dee Messina: Not Goin' Down
Keith Urban: Tonight I Wanna Cry
Natalie Grant: What Are You Waiting For
Brice Long: Anywhere But Here
Rhett Akins: Kiss My Country Ass
Jamie O'Neal: I Love My Life
Rockie Lynne: Lipstick
Jack Ingram: Wherever You Are
Trent Tomlinson: Drunker Than Me
és még ami belefér...
Craig Morgan: I Got You
Jeff Bates: No Shame
Jo Dee Messina: Not Goin' Down
Keith Urban: Tonight I Wanna Cry
Natalie Grant: What Are You Waiting For
Brice Long: Anywhere But Here
Rhett Akins: Kiss My Country Ass
Jamie O'Neal: I Love My Life
Rockie Lynne: Lipstick
Jack Ingram: Wherever You Are
Trent Tomlinson: Drunker Than Me
és még ami belefér...
DARREN COGGAN!!! Próbáljátok megkeresni, nagyon jó! Balancing Act és Hometown a két nagylemeze címe. Néhány szám amit ajánlok: Rosie, The ghost of fisher's creek, The cowboy!!!!
egy box az egy box, a netrõl nem tudod letölteni....
összesen 5,343ft?? a hülyének is megéri..
akkor a sima JC Legend Box Set miért kerül 15 ropiba, a dvd-s meg 70ezerbe?
nem tudják már mit kérjenek érte, irreális árak.
és csodálkoznak ha inkább netrõl töltenek.
akkor a sima JC Legend Box Set miért kerül 15 ropiba, a dvd-s meg 70ezerbe?
nem tudják már mit kérjenek érte, irreális árak.
és csodálkoznak ha inkább netrõl töltenek.
Ismét módosult az új Josh Turner album, a Your Man kiadási dátuma. Legújabb információm szerint január 24-én fog kijönni a CD.
ja és mindez csupán 25 dollárért...elképesztõen olcsón...
A mai nap jelenik meg az USA-ban, kizárólag a Wal-Mart terjesztésében az új Garth Brooks box-set, benne egy egy vadi új cd-vel, amin eddig ki nem adott dalok szerepelnek.
A CD címe: The Lost Sessions
A box tartalma: az összes eddig megjelent CD, egy DVD videókkal, interjúkkal, eddig soha nem látott koncertrészletekkel és egy 68 oldalas könyv.

A CD címe: The Lost Sessions
A box tartalma: az összes eddig megjelent CD, egy DVD videókkal, interjúkkal, eddig soha nem látott koncertrészletekkel és egy 68 oldalas könyv.

Hanna McEuen az év egyik legjobb lemeze lett, kétség sem férhet hozzá... Lássuk mit ír róla az AllMusicGuide:
"Thankfully, their debut, Hanna-McEuen, is noteworthy for another reason: it's a hell of a record, one of the best debuts of 2005."

"Thankfully, their debut, Hanna-McEuen, is noteworthy for another reason: it's a hell of a record, one of the best debuts of 2005."

Na végre, eljött az én idõm is. A Total Countryn Hanna&McEuent játszanak! Jeeeeeee!
Észventúra túl sok idõt töltöttél a régiségek kutatásával és így kissé le vagyol maradva az újdonságok tekintetében...<#vigyor1>#vigyor1>
A klippen is túl vagyunk egy ideje asszem...<#rolleyes>#rolleyes>
na nem én vagyok lemaradva, csak nem figyelek oda soha 😊
Észventúra, csak egy albuma van és megint le vagyok maradva, mert Ray Scott-ot párszor már kibeszéltük itt 😊
Akinek van media player 10 az mindenképp nézze meg Ray Scott bevezetõ videóját, nagyon nagyon eltalálta a stílsust. Nekem rögtön elnyerte a tetszésem sõt le is fogom tölteni egy pár albumát.
Tehát
RAY SCOTT - MY KING OF MUSIC ÉS VIDEO FORMÁTUM EHHHE nagyon nagyon élvezetes bár a minõsége nem a legkivállóbb
Tehát
RAY SCOTT - MY KING OF MUSIC ÉS VIDEO FORMÁTUM EHHHE nagyon nagyon élvezetes bár a minõsége nem a legkivállóbb
Sok magyar zenész örülne, ha ilyen langyosan tudna zenélni countryt és ilyen tömerárút elõállítva!
A vetítést simán össze lehetne kötni a tánccal, hiszen rengeteg olyan zenei videó van, amire lehet linedance-t táncolni, és az egész nagyon profin mutatna, ha a háttérben videók mennének. De ez csak egy felvetés volt.
A vetítést simán össze lehetne kötni a tánccal, hiszen rengeteg olyan zenei videó van, amire lehet linedance-t táncolni, és az egész nagyon profin mutatna, ha a háttérben videók mennének. De ez csak egy felvetés volt.
A Bering Strait lemezbõl nekem igazán a Poroshka Paranya jön be, a többi elég langyos, tömegárú.
Countryboynak: a linedance-szet nem lehet összekötni a vetítéssel. Javasolnék egy hétköznapi, talán pénteki idõpontot, de ezt mindenképpen egyeztetni kell a tulajjal. Holnap megbeszéljük.
Keep It Country
OC
Countryboynak: a linedance-szet nem lehet összekötni a vetítéssel. Javasolnék egy hétköznapi, talán pénteki idõpontot, de ezt mindenképpen egyeztetni kell a tulajjal. Holnap megbeszéljük.
Keep It Country
OC
Mi az hogy nagyon jók! Rengeteg stíluselem található a zenéjükben, fõleg kortárs country, de belekeverik a bluegrass-t, new age-t (Bearing Strait címû instrumentális dal) és az orosz népzenét is (Porushka-Paranya). Remek hallgatnivaló!
a nevük Bering Strait (mint Bering-szoros) Obninsk városból mentek Nashville-be karriert csinálni és sikerült is nekik.
Ilya Toshinsky (guitar, banjo, vocals; born November 28, 1977), Natasha Borzilova (vocals, guitar; born August 19, 1978), Sasha Ostrovsky (dobro, steel guitar, lap steel; born August 11, 1980), Lydia Salnikova (keyboards, vocals; born August 10, 1980), and Alexander Arzamastsev (drums; born September 15, 1973)
Albumok:

Ilya Toshinsky (guitar, banjo, vocals; born November 28, 1977), Natasha Borzilova (vocals, guitar; born August 19, 1978), Sasha Ostrovsky (dobro, steel guitar, lap steel; born August 11, 1980), Lydia Salnikova (keyboards, vocals; born August 10, 1980), and Alexander Arzamastsev (drums; born September 15, 1973)
Albumok: