előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
Na Hellotok!
Hát sajnálom, hogy sorban lemondjátok a szilveszteri bulit, akkor kivel fogunk linedance-elni. Marshal + Attila? Talán Vidékilány? Beus te is leszel? Mi történt az utolsó pillanatban?
Hát OK. Aki teheti jöjjön. Aki nem, készüljön 7.-ére, mert már nagyon hiányzik a jó kis linedance-es, country-s feeling.
Annyit még információként (még a honlapunkon sincs rajta), Hogy 14.-én az Almási téri Szabadidő Központban lesz egy óriási linedance party. Már széles körben hírdetik (Pesti Est, helyi TV, stb.). A hely 400 személyes és kíváncsi vagyok, nem lesz-e az is kicsi a Footloose Linedance Club-nak, persze pártolókkal együtt.
Moncsi üdv az arénában. Tudom, rám néztél (a honlapon) és azt gondoltad, ilyen vén cowboyok közé már csak nem állsz be. De tévedsz. Mert ez az életérzés, amit a country-western adhat, nem csak a fiatalokra van óriási hatással. Én mindig azt szoktam mondani, hogy nyolctól nyolcvanig bárki, akinek tetszik, ott a helye. S aki már járt néhány linedance klubban pl. nyugaton, ezt meg tudja erősíteni.
Aki addig már nem olvasná a fórumot, annak boldog country-ban, linedance-ben gazdag új évet kívánok.
Keep It Country
OC