5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • Endiman
    kopogtass be ide is: Index Country
    Itt az idősebb korosztály is jelen van és sok a zenész is!
  • Little Moncsi
    Hát ezaz! De hátha az idősebb korosztály emlékszik majd Rájuk! Nagyon érdekelne, fontos lenne nekem. Főleg ha a dalaikat is megszerezhetném!
  • Endiman
    sajnos nagyon nehéz utánnanyomozni ilyen régi dolgoknak, főleg ha akkor még csak megszülettünk
  • Little Moncsi
    Köszönöm szépen! Hát én is csak ennyit találtam Róluk! Miért van az, hogy eltelik 25 év, és el vannak felejtve. Pedig állítólag jók voltak!:(
  • Endiman
    Szia!
    Ennyit találtam róluk:

Interfolk: Buda László - ének, gitár; Szlovák László-bendzsó, gitár, dulcimer; Szabó G. Péter - mandolin, gitár, ének; Párnitzky Ede - hegedű, gitár; Bocskai István - gitár, száj harmonika, dob, autoharp; Berkes Károly - basszus. A country-muzsika bluegrass irányzatát követő együttest 1979-ben alakította Buda, aki a Tabula Rasa együttesből érkezett. 1987-ben részt vettek a budapesti nemzetközi country-találkozón.(Itt lépett fel Emmylou Harris is a Hot Band-jével)
    forrás: beat-pop-rock
  • Little Moncsi
    Sziasztok! Segítség kellene! Infókat keresek egy úgynevezett INTERFOLK együttesről. Kb. 1981-ben alakult bluegrass műfajt képviselt. Ha valaki tud Róluk, illetve képet tudna nekem küldeni nagyon örülnék! Előre is thanks!
  • countryboy
    Igazad van, naná hogy 2003-as a Mud On the Tires!
    A lényegen nem változtat, a Whiskey Lullaby mind a három verziója nekem tetszett.
  • TheDreamingTree
    hogymikvannak... azt hogy csinálták? A Brad-féle 2003-as, ez meg 2004-es nem?
  • countryboy
    Nem feldolgozás az, hanem az ő verziója az első! Aztán jött Brad és Alison majd harmadszorra maga a dal szerzője, Jon Randall.
  • TheDreamingTree
    Hát azért kellett kis bátorság a Whiskey Lullaby feldolgozáshoz, de azt kell mondjam, nem rosszabb, mint az "eredeti". Igy, picit gyorsabban is tök jó.
    A többi számról később, mert ez elsőnek kellett meghallgatnom :)
  • countryboy
    Borzalmas, rettenetes, botrányos!

ez a két német fazon megpróbálja meglovagolni a Big & Rich sikerét...Max Raabe stílusban...

• kirus
    Rossz pénz nem vész el, csak néha kicseszik vele az élet. Pusssssssz mindenki, szia Moncsi.
    Nash! Nekem már van Sonny Burgess és Tobias Rene CD-m! :-)
  • countryboy
    Ugyancsak ezt a műfajt képviseli Alecia Nugent, első debütáló lemeze 2004 márciusában jelent meg és véleményem szerint "nagyon ott van", producer és felfedező ugyancsak Ricky Skaggs.

• countryboy
    Mai ajánlatom a fantasztikus hangú contemporary bluegrass énekesnő, Melonie Cannon. Stílusa Alison Krauss-éhoz hasonló, producere és felfedezője pedig a modern bluegrass egyik koronázatlan királya, Ricky Skaggs. Azt hiszem ezt magáért beszél.

Melonie első lemeze 2004. augusztusában jelent meg és így néz ki:

• countryboy
    Falábú vagyok én! Inkább a bárpultot támasztom és egy hosszúnyakú üveget fogok az egyik kezemben...a másikban pedig egy hosszúcombú nőt, hehe :)
  • KRISZTINA28
    Na végre! Reméljük táncolni is fogsz!
  • countryboy
    Január 14 - szuper, ott lakom a szabiidőközponttal szemben és mint pártoló tuti ott leszek :)
  • Old Cowboy
    Na Hellotok!

Hát sajnálom, hogy sorban lemondjátok a szilveszteri bulit, akkor kivel fogunk linedance-elni. Marshal + Attila? Talán Vidékilány? Beus te is leszel? Mi történt az utolsó pillanatban?

Hát OK. Aki teheti jöjjön. Aki nem, készüljön 7.-ére, mert már nagyon hiányzik a jó kis linedance-es, country-s feeling.

Annyit még információként (még a honlapunkon sincs rajta), Hogy 14.-én az Almási téri Szabadidő Központban lesz egy óriási linedance party. Már széles körben hírdetik (Pesti Est, helyi TV, stb.). A hely 400 személyes és kíváncsi vagyok, nem lesz-e az is kicsi a Footloose Linedance Club-nak, persze pártolókkal együtt.

Moncsi üdv az arénában. Tudom, rám néztél (a honlapon) és azt gondoltad, ilyen vén cowboyok közé már csak nem állsz be. De tévedsz. Mert ez az életérzés, amit a country-western adhat, nem csak a fiatalokra van óriási hatással. Én mindig azt szoktam mondani, hogy nyolctól nyolcvanig bárki, akinek tetszik, ott a helye. S aki már járt néhány linedance klubban pl. nyugaton, ezt meg tudja erősíteni.

Aki addig már nem olvasná a fórumot, annak boldog country-ban, linedance-ben gazdag új évet kívánok.

Keep It Country
    OC
  • Beus75
    Kár...!!!
  • KRISZTINA28
    Sokba kerül!!!

Addig is....
  • KRISZTINA28
    Szia Bea! Épp most hívott a pincér gyerek és tényleg lemondtam!!!!
  • Beus75
    Kriszti, most tényleg nem jöttök 31-én???
  • KRISZTINA28

Jó pofa!!
  • countryboy
    az hogy amerikai a cd, mit sem számít...ha rádtalálnak nincs kegyelem...
  • Little Moncsi
    Köszi Countryboy! Azért remélem nem csuknak le 1 amerikai cd másolás miatt. De igazad van. Bíróságon dolgozom és ilyen hülyeségeket írok! :(
  • countryboy
    Kicsi Moncsi!

Óvatosan bánj az ilyen kifejezésekkel a nagy nyilvánosság előtt, hogy "majd átírom és elküldöm postán". Csak egy jó tanács!

• KRISZTINA28
    Most,hogy már mindenki előbújt SZUPERÜL! Minden ok!
  • Little Moncsi
    Félreértettelek! Sorry! :)
  • TheDreamingTree
    Hűha, ha ez nekem szólt, az vicces
    Bocs, ha félreérthető voltam, a "kéne néhány CD" Countryboynak akart menni, csak elfelejtettem a privát-ot bejelölni.
    Most milyen jó lenne, ha VIP lennék...

Azért küldhetsz listát, ha gondolod :)
  • Little Moncsi
    Eredeti cd-t nem adok ki a kezemből, de nagyon szívesen átírom, és elküldöm postán. Leírom majd a lemezcímeket és mazsolázhatsz. Rendben????
  • Little Moncsi
    Nahát! Itt mindenki 25 vagy még fiatalabb???? :) Remek fiatalság!!!!!
  • TheDreamingTree
    Máskülönben én is 25 vagyok... :)
  • Little Moncsi
    Szia Countrygirl! Ne aggódj, én is voltam fiatalabb 25-nél. Ez maximum az én bajom, hogy már itt tartok!
  • TheDreamingTree
    Szia!
    A kérdés ennyi: a 2hetente 7fő az mikor van?
    Kéne néhány CD...

Attila
  • Little Moncsi
    Mavericks? Őket nem ismerem. Szeretem a pörgős, felvidítós zenét. Rájuk keresek majd!
    Highwayman örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen fiatal country őrült!! :D
  • countrygirl
    Moncsi üdv a körünkben!
    Én fiatalabb vagyok mint 25, remélem azért még nem leszek kinézve...

Mavericks-ről mostanában nem hallottam semmit, se új album, se semmi!
    De ez a Gil Grand tényleg nem rossz! Még én se hallottam róla idáig, de Nash mindenkit megtalál előbb vagy utóbb...mi meg utána!
  • Endiman
    Szia Moncsi!
    Énis 25 vagyok, erősítsük a fiatal magot is.
    Előkapartam, hogy újra hallgassam Mavericks zenémet, és szeretném ajánlani akik nem ismerik őket, szuperjó igazi bulizós country!
    Legutolsó cd tőlük 2003-ban jött ki, ki tud róluk valamit? Mikor lesz új album?
    Nálam Ők zenélnek majd szilveszterkor
  • countryboy
    Kirus nincs itt ha én nem vagyok itt, de most hogy visszatértem ő is jöhetne már...hogy vagy béjbe????
  • KRISZTINA28
    Na kipróbálhattam a VIP tag által nyújtotta lehetőséget! Visszavontam!
  • KRISZTINA28
    Jo végre látni, hogy mindenki itt van!!!! Kivéve KIRUST!!!
    HOL VAGY?