előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • Nashville
    Üdvözöllek a fórumon Moncsi!
    Én nem mondom, hogy olvasd vissza a fórumot teljes egészében, mert képtelenség, plusz vannak benne erősen nem ide illő hozzászólások, amit már régen kimoderáltam volna, ha lenne ilyen jogom! ...de ezt hagyjuk, mert mostanára már lecsökkent a tagok létszáma és kirostálódtak az ide nem illő emberek.

A fórum visszatekintéséhez egy kis segítség: Tényleg vannak vicces részek a fórumban, de ezeket már nem érdemes felmelegíteni, bár kétségtelen, hogy vannak jó beszólások. Ebben úgy volt igazán kompetens az ember, hogy ott volt a nagyszerűen sikerült Country-talin és megismerkedtünk. Frankó érzés Country videókat nézni úgy, hogy "hasonszőrű" emberek társaságában van az ember. Az ország távolabbi pontjain is élnek Cowboyok és Cowgirl- ök, így nem könnyű összehozni ezeket a közös videózásokat.
    Másik segítség, ha van kedved böngészgetni: szinte minden zenei ajánlás fotóval van illusztrálva, hogy lássuk is ki az előadó. Ez nagymértékben segíti a keresgélést, úgyhogy sok sikert!

Ha bármi kérdésed van, tedd fel nyugodtan, mindenre szívesen válaszolunk! Segítünk abban, hogy még jobban magadévá tedd a Country életérzést! :)

Én is kíváncsi vagyok a kedvenc előadóidra, plusz, hogy hol találkoztál először a Country- val, mikor jött az ÉRZÉS! Let's go!!!