5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • countryboy
    Akkor ugyanazt szereted, amit mi... üdv a Ranch-en!
  • Little Moncsi
    A kedvenc előadóim közé tartozik: George Strait, Alan Jackson, Vince Gill, Faith Hill és még sokan mások. Összesen 60 db country cd-m van, a világ összes tájáról. Volt hogy Angliából, Canadából ill. az államokból hozták Nekem. Akinek egy életre hálás leszek, az a legjobb barátom, aki elémtárta ezt a fantasztikus muzsikát.
  • Little Moncsi
    Köszönöm a kedves üdvözlést, jól esik, hogy kicsiny közösségetek tárt karokkal vár. Végre olyan emberek között lehetek, akiknek érdeklődési körük hasonló. Hát akkor néhány szót magamról. 25 éves vagyok, és a country zenét 12 éve hallottam meg először. Ha jól emlékszem Garth Brooks volt, és az érzést igazából elmondani nem is tudom. Akkor mindenki azt hitte, hogy hirtelen fellángolás, aztán szépen lassan rájöttek, ez már egy életre szóló SZERELEM
  • countryboy
    Én viszont ajánlom mindenkinek a fantasztikus hangú ausztrál pacsirtát, Aleyce Simmonds-ot...első lemezét most készíti Nashville-ben, erről az első maxi lemez négy dallal már a piacon van, a címe: Mighty Mighty Love.

ALEYCE
  • countryboy
    Nagyot tetszik tévedni kedves Nash kolléga...Gil Grand első albuma az amerikai piacon jelent meg 1998-ban, csak aztán érdektelenség miatt visszavonult szülőföldjére Kanadába, ahol viszont egyike a legnagyobb sztároknak a mai napig.
    Tehát az, hogy nincs felkapva, nem igaz!
  • Nashville
    Persze, nem maradhattok ajánlás nélkül,...bár erre az évre már nem terveztem újat.
    Na tessék, ezt hallgassátok! Gil Grand! Egy szintén nagyszerű előadó, akit most fedeztem fel!
    Úgy látom nincs felkapva a srác, sokat mondani nem tudok róla, még nem vágom csípőből az angolt, de a zenéjét mindenképpen érdemes megismerni!

• hmhm
    ahhoz 3 éve kellett volna regisztrálnod :)
  • Nashville
    Üdvözöllek a fórumon Moncsi!
    Én nem mondom, hogy olvasd vissza a fórumot teljes egészében, mert képtelenség, plusz vannak benne erősen nem ide illő hozzászólások, amit már régen kimoderáltam volna, ha lenne ilyen jogom! ...de ezt hagyjuk, mert mostanára már lecsökkent a tagok létszáma és kirostálódtak az ide nem illő emberek.

A fórum visszatekintéséhez egy kis segítség: Tényleg vannak vicces részek a fórumban, de ezeket már nem érdemes felmelegíteni, bár kétségtelen, hogy vannak jó beszólások. Ebben úgy volt igazán kompetens az ember, hogy ott volt a nagyszerűen sikerült Country-talin és megismerkedtünk. Frankó érzés Country videókat nézni úgy, hogy "hasonszőrű" emberek társaságában van az ember. Az ország távolabbi pontjain is élnek Cowboyok és Cowgirl- ök, így nem könnyű összehozni ezeket a közös videózásokat.
    Másik segítség, ha van kedved böngészgetni: szinte minden zenei ajánlás fotóval van illusztrálva, hogy lássuk is ki az előadó. Ez nagymértékben segíti a keresgélést, úgyhogy sok sikert!

Ha bármi kérdésed van, tedd fel nyugodtan, mindenre szívesen válaszolunk! Segítünk abban, hogy még jobban magadévá tedd a Country életérzést! :)

Én is kíváncsi vagyok a kedvenc előadóidra, plusz, hogy hol találkoztál először a Country- val, mikor jött az ÉRZÉS! Let's go!!!
  • TheDreamingTree
    És ha mondjuk 3 csillagos tábornok akarok lenni, akkor mit kell csinálni?

Most jut eszembe, ilyen levelet én is kaptam, de forwardoltam is a kukába...
  • Nashville
    Úgy látom, "becsillagozódtunk" egy jó páran! Előnye: nem kell a köv. hozzászólásban javítgatni az elbaltázásokat, mert 4 percig javíthatunk! Nem rossz kis szolgáltatás! Plusz továbbá:

"A VIP fórumozók jogai

50 MByte tárterület a Galériában
    200 Kbyte maximálisan feltölthető képméret
    Saját üzenet törlésének lehetősége bármely témában a hozzászólástól 4 percig
    Saját üzenet szerkesztésének lehetősége bármely témában a hozzászólástól 4 percig
    Választható megkülönböztetett üzenet fejléc szín
    Választható 150x25 pixel nagyságú logo
    16 Kbyte maximum logo méret
    Csillagokkal jelölt VIP státusz az üzenet fejlécében"

...mindez a későbbiekben 100Ft+ÁFA lesz. Elhúzzák a mézesmadzagot az orrunk előtt. Mondjuk, ennyi pénzt megér!
  • Nashville
    A szilveszter nekem nem jön össze, talán majd jövőre!
    ...azért várunk ám' részletes beszámolót! Kívánom, hogy jól szórakozzatok! Hajnalig tartson a Line Dance!
  • elgreco
    láttom téged is előléptettek, amúgy meg honnan tértél vissza, csak nem megint a ködös albionban voltál?
  • elgreco
    az a lájn densz az egy sortánc amit bizonyos koreográfia szerint country zenére táncolnak. Hogy fiatal lennél hozzá azt kétlem, nézd meg a fényképeket a lentebb említett két honlapon és megláttod, hogy vannak nagyon fiatalok is, itt had említsem meg az OC unokáját aki olyan négy év körül van, vagy itt van a lányom aki 12 és imád linedancre járni.

• countryboy
    countryboy visszatért
  • hmhm
    amúgy : online country rádió
  • hmhm
    lál
    ez a lájn densz amúgy micsoda?

tök jó egy ilyen klub, de fiatal vagyok hozzá ^^
  • TheDreamingTree
    "Finally got that promotion I worked hard to get
    The one that came with a company car..."

Na játék indul, honnan az idézet?
  • elgreco
    A viccet félretéve, szerintem azért van ott Krisztinának is a csillag, mert valami egyhónapos VIP jógot nyert, ahogy én is meg ahogy láttom még páran a fórumosok közül, erről egy privát e-mailben értesültem én is. Hogy milyen előnyökkel jár azt nem tudom, de most már a beírt üzeneteimet tudom szerkeszteni illetve vissza is tudom vonni ha akarom:)
  • elgreco
    Krisztinát is előléptettük segéd sheriffnek
  • elgreco
    Üdv a csapatban Moncsi! Minden újonnan jötnek nagyon örvendünk, hisz úgy ahogy mondtad elég kevés ember szereti még itt a mi kis hazánkban ezt a műfajt.
    Csatlakozom Krisztinához és javaslom neked ha még nem tetted volna meg, hogy nézd át a mi kis fórumunkat.Van nagyon sok jó zeneajánlás amire ha van módod akkor keressél rá, vannak jópofa és viccelődös hozzászólások amihez azért hozzá kell tenni, hogy azért vannak mert 80%-ban ismerjük is egymást, főleg a linedances összejövetelekről meg a countryboy által szervezet videós összeröffenésről.

Üdv
    elgeco-sheriff

Volna még számodra két ajánlatom: az egyik az általam szerkesztett weboldal:ez!meg a linedances honlap amit OC azaz Old Cowboy szerkeszt:linedance.hu
  • TheDreamingTree
    Te Kriszti, azt a csillagot honnan kaptad? Előléptettek? :)
  • KRISZTINA28
    Szia Móni! Üdv a csapatban!
    Itt mindent megtalálsz, ami érdekel! Érdemes elolvasni az egész fóruméletet!
  • TheDreamingTree
    Hello Mónika! Üdv itt! Minden új embernek örülünk!
    Kicsit bővebben? Kedvenc előadók? Élmények?

Szilveszterről: hát én biztos nem tudok menni, egyrészt picit sok az a 10, másrészt a sok ajándék mellé összeszedtem valami jó kis megfázást is, szóval úgy tűnik itthon ülök majd a TV előtt... :(
  • Little Moncsi
    Sziasztok! Mónika vagyok. Több, mint 10 éve vagyok a country muzsika rabja. Nagyon örülök, hogy megtaláltalak Titeket, hisz nem vagyunk túl sokan akik eme műfajt kedvelik! Remélem befogadtok a csapatotokba.
    Bízom abban, hogy mindenkinek békében telt a karácsonya.
  • elgreco
    Rám se számíts Timi, én sem leszek ott szilveszterkor, viszont a legelső jövő évi linedances klubnapunkon igen!
    Mindenkinek Boldog Új évet kívánok!

elgreco-sheriff
  • KRISZTINA28
    Én tényleg nem tudom! Kicsit drágának találom, na meg aztán mi lesz éjfél után? erezd el a hajam? az nem lenne túl jó!!!
  • Vidéki lány
    Sziasztok!

Friss hír az Árbócosból:

LESZ COUNTRY-S LINEDANCE-es SZILVESZTER!!!!

Szereteném kérdezni, hogy ki jön???
    (Esküszöm, most utoljára kérdezem, csak azért, hogy kikre számítsak!:))))

Puszi, üdv.,
    akivel pedig ott nem találkoznék, annak boldog, country-ban és linedance-ben gazdag újévet kívánok!!!

Timi
  • KRISZTINA28
    Igazán nincs mit!
  • TheDreamingTree
    Tényleg gyönyörű!
    Egyébként az eredeti jelentése is az, hogy "meleg", csak úgy hagyományos értelemben...
  • Endiman
    csak kiegészitésképpen, ezesetben a "gay" szó: jókedvű, vidám- jelentéssel bír
    egyébként nagyon szép képeslap, köszönjük szépen
  • KRISZTINA28
  • KRISZTINA28

Kicsit megkésve!
  • TheDreamingTree
    Minden kedves fórumtársamnak Békés, Boldog Karácsonyt!

Egyetek, igyatok sok finomat!
  • countrygirl
    Békés boldog áldott zenében gazdag karácsonyt mindenkinek!! :)
  • Észventura 22
    KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS EREDMÉNYEKBEN GAZDAG BOLDOG UJ ÉVET KIVÁNOK MINDEN KEDVES COUNTRY RAJONGÓNAK.

SZIASZTOK Joci.
  • hmhm

BK
  • Endiman
  • countryboy
  • elgreco
    Ha a karácsonyi üdvözlet egy versike volt akkor nyugodj meg,mert átjött:)
    Köszönöm szépen!
  • countryboy
    Te Kirus, az egy vírus volt :)