Country
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Contemporary Country Music
Az index fórumban kérdezted Timitõl, hogy szerinte utálunk-e itt téged. Az én válaszom: Nem.
Hallgasd csak meg azokat az elõadókat, amiket gyorsan lekapart itt Kirus! Mûvelõdjél! Tényleg nem bír magával az ember, ha õket egyhuzamban hallgatja. Igazi nagymenõk! ...és én még szerényen kiegészíteném a sort Travis Tritt- és Toby Keith- el, csak úgy vaktában lövöldözve természetesen!
I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu
képzeld, megyek ma délután meghallgatni egy igazi komoly custom-built hangtechnikát...
van ami rock n\' roll, van ami nem
ez ilyen zenei standardokon/figurákon lovagoló csákó szerintem, ami nem jelent rosszat, de semmiképpen sem maradandó...
a "fiddle in the middle" -ben meg szerintem effektel megy le a hangban olyan mélyre...
Gondold csak el, több órányi Josh Turner és Ray Scott hallgatása után jól jön majd egy kis nyugodtabb hangzásvilág, hogy lecsillapodj. Te sem pöröghetsz állandóan! <#vigyor5>#vigyor5>
Hallgassatok bele az albumjába itt: Michael Lee Austin A "Whole Lotta You" száma és a "Horse In Texas" tökre CMT- s idõszakot idézõ hangulat! A belehallgatás minõsége nem CD minõség, de kivehetõ a tehetséges hang, ami ennél már csak jobb lehet majd az albumán, legalábbis remélem!
De véleményeket kérek, mert nem leszek ilyen rendes csávó legközelebb! Hallgatásba fogok fordulni válasz híjján! Ki ne próbáljátok! ...és ez nem fenyegetés!

Ez a fószer nem öregszik.
Chicago Wind
Egyszóval, ha Country- t akarok hallgatni, nem az õ lemezüket fogom feltenni! <#hehe>#hehe>
Drágám te meg vigyázz magadra az úton, és ne feledd az ajándékomat<#integet2>#integet2>!
Mindenki logójához gratulálok! Érdekes, hogy több, mint 1900 hozzászólásig meg sem fordult a fejünkben a változtatás! Pedig a változás gyönyörködtet!
Így sokkal jobban átlátható a fórum, hogy kinek milyen beszólásai vannak, voltak, ráadásul ez visszamenõleg is érvényes!
Kirus, ez a Pacis cucc nagyon menõ! Ez igazán Kirusos! ...már csak a lónak kellene mozognia...hihihi...
Amit ajánlottál tegnap, most nézek utánna, mindjárt jövök...még pár perc és új Big&Rich album tulajdonos leszek! Jeeeeeeeeeeeeeeee!
tök jó a hangulat, süt a nap :-)
persze szívesen odaadom :-)
sõt...
van egy kanadai kimenõm, ami már szólni szeretne nagyon :-)