előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
Hellotok!
A szilveszterről:
Úgy kb. 1 hónapja hozta szóba a tulaj, hogy mi legyen szilveszterkor. Az én véleményem az volt, hogy nagyon friss a társaság, mindenkinek megvan a szokásos szilveszterező helye. Közöltem vele, hogy a kialakult klublétszámmal még biztosan nem lesz jelen a társaság. Ennek ellenére, saját elhatározásában letárgyalta Attiláékkal és meghírdette. Én már csak mint - részére ingyenes - reklámhordozó jelentem meg hírdetésével utólagosan a honlapunkon. Asztalfoglalásra felszólítottam a klubtagokat azzal, hogy engem is tájékoztassatok email-ben annak tényéről. A jelenlegi állás szerint nálam 3 klubtag jelentkezett 8 fővel. A tulaj azt állítja, hogy eddig nála két fő foglalt asztalt a linedance-esek közül.
Az Árbócos - részünkről - 30 párra számít azzal, hogy a 60 fő kitenné legalább az éttermük felét.
Tehát itt a lehetőség. Sűrgősen kellene leadni a jelentkezéseket, mert később Attiláék is új lehetőség után néznek szilveszterre.
Csak annyit még Vidéki lánynak, hogy country-ra ígény van, de mint írtam, nekünk még korai. A másik probléma, hogy csak éjfélig lenne country zene, utána: ki tudja megmondani, hogy a vendégek többségét kitevő más társaság milyen mulatós, vagy disco zenékkel rukkol elő. Sajnos, ez van. Próbáld lelkesíteni a klubtagokat, én felteszem a honlapunkra.
A "végleg kitöröljük magunkat" nem jön be, mivel 7.-én indul a 2006-os, immár második linedance évadunk, továbbra is kéthetenkénti alkalommal.
Keep It Country
Marshal