5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • kirus
    Fiúk, lányok! Én küldözgettem e-mailt (már akinek tudtam a címét) kari alkalmából, de gépem totál megőrült, és össze-vissza küldött mindent. Nem tudom hogy megkaptátok e, de szándék az volt....
  • Vidéki lány
    Sziasztok!!!

Én is nagyon boldog, country-zenében gazdag karácsonyt kívánok mindenkinek!!!:))))

Üdv., puszi, szeretettel:
    Timi
  • kirus
    Nagyon boldog karit kívánok én is mindenkinek! Remélem jövőre többet találkozunk!!
  • hmhm
    nem az egész album tetszik, mert a lassabb számok túl vontatottak, semmi élet nincs bennük.
    de pl. az első az nagyonkellemespörgős
  • Old Cowboy
    Hi,
    Mindenkinek Kellemes Karácsonyt és Boldog, Linedance-ben gazdag új évet kívánok.

Egy kis böngészés Karácsonyra:
    http://countrymusic.about.com/b/a/222313.htm

Keep It Country
    OC
  • countryboy
    és akkor a teljes lista, a dalok, amelyeket remélhetőleg a karácsonyfa díszítés alatt fogtok hallgatni.

MOHA Country, 2005. december 24. 13.00-14.00

Az elhangzó dalok:

1. Aaron Tippin - Jingle Bell Rock
    2. Kortney Kayle - Have Yourself A Merry Little Christmas
    3. Joe Diffie - Leroy The Redneck Reindeer
    4. Amber Dotson - Blue Christmas
    5. Merle Haggard - Goin' Home For Christmas
    6. Sonya Isaacs - Mary, Did You Know
    7. Todd Fritsch - Mary Had A Little Boy
    8. Skip Ewing - Mrs. Santa Claus
    9. John Anderson - Christmas Time
    10. Bethany Dillon - God Rest Ye Merry Gentlemen
    11. Clint Black - The Coolest Pair
    12. Tammy Graham - Rockin' Around The Christmas Tree
    13. Randy Travis - White Christmas Makes Me Blue
    14. Suzy Bogguss - Two Step Round The Christmas Tree
    15. Doug Supernaw - Christmas Will Never Be The Same
    16. Lorrie Morgan - Christmas At Our House
    17. Alabama - Christmas In Dixie
    18. Suzy Bogguss - Mr. Santa
    19. David Gates - Come Home For Christmas

és egy dal a kutyusoknak is a műsor végén, a Dog Barking Xmas (előadja egy ismeretlen blöki).

Érdemes tehát hallgatni, ne hagyjátok ki!!!
  • TheDreamingTree
    Miranda Lambert jó.... Az egész CD... egy számmal több van rajta, mint amit letöltöttem :)

• hmhm
    Miranda Lambert
    találtam egy kantri rádiót, vannak egész jó számok is.
  • countryboy
    Boldog Country-s karácsonyt mindenkinek!!!!

Ne felejtsétek el szenteste délutánján 13.00 órakor a MOHA Country karácsonyi különkiadását meghallgatni! www.civilradio.hu (realplayer)

• countryboy

• Endiman
    Én is kívánok minden kedves countryzene barátnak nagyon kellemes karácsony!!!!
  • KRISZTINA28
    Én is szeretnék mindenkinek nagyon boldog napokat kívánni az ünnepekre!
  • elgreco
    azt akartam írni, hogy Dierks Bentleynek is bekötötték a fejét csak aztán átfogalmaztam azért maradt a beszólásomban az a helytelen mondat:(
  • elgreco
    Dierks Bentleynek se szabad már lányok:(

és ha valakit esetleg érdekel egy januári Dierks Bentley koncert Londonban az január 19-re foglaljon helyett a repülőre:)
    itt a hír
  • countryboy
    hogyan-ne-lenne-má'

holnap jön a részletes műsor...
  • Nashville
    Minden Country rajongó barátomnak békés, Boldog Karácsonyt kívánok!

• Nashville
    Itt az előbbi kép:

• Nashville
    Ez évi utolsó ajánlatom a 2006 januári Country rádiók kínálatából:

http://www.kepfeltoltes.hu/051222/00-va-promo_only_country_radio_january-2006-back_600x600_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Vajon lesz-e karácsonyi kiadás a MOHAA- ban? Majd kiderül... :)
  • Endiman
    boldog névnapot countryboy!
  • Vidéki lány
    Köszi OC a bíztató szavakat!:)

Részemről én is arra tippeltem, hogy valszleg nagyon gyerekcipőben jár még a klub, senki nem tudott/akart/mert felkészülni (mind időben, helyben és anyagiakban) egy linedance-szilveszterre... köszi a megerősítést.

Hát, nem tudom Attiláék hogy fogják mindezt lereagálni, de sztem Attila nem az a típus, aki szó nélkül eltűri, hogy lefoglalják a szilveszterét és utána pedig visszamondják...
  • Old Cowboy
    Hellotok!

A szilveszterről:
    Úgy kb. 1 hónapja hozta szóba a tulaj, hogy mi legyen szilveszterkor. Az én véleményem az volt, hogy nagyon friss a társaság, mindenkinek megvan a szokásos szilveszterező helye. Közöltem vele, hogy a kialakult klublétszámmal még biztosan nem lesz jelen a társaság. Ennek ellenére, saját elhatározásában letárgyalta Attiláékkal és meghírdette. Én már csak mint - részére ingyenes - reklámhordozó jelentem meg hírdetésével utólagosan a honlapunkon. Asztalfoglalásra felszólítottam a klubtagokat azzal, hogy engem is tájékoztassatok email-ben annak tényéről. A jelenlegi állás szerint nálam 3 klubtag jelentkezett 8 fővel. A tulaj azt állítja, hogy eddig nála két fő foglalt asztalt a linedance-esek közül.

Az Árbócos - részünkről - 30 párra számít azzal, hogy a 60 fő kitenné legalább az éttermük felét.

Tehát itt a lehetőség. Sűrgősen kellene leadni a jelentkezéseket, mert később Attiláék is új lehetőség után néznek szilveszterre.

Csak annyit még Vidéki lánynak, hogy country-ra ígény van, de mint írtam, nekünk még korai. A másik probléma, hogy csak éjfélig lenne country zene, utána: ki tudja megmondani, hogy a vendégek többségét kitevő más társaság milyen mulatós, vagy disco zenékkel rukkol elő. Sajnos, ez van. Próbáld lelkesíteni a klubtagokat, én felteszem a honlapunkra.

A "végleg kitöröljük magunkat" nem jön be, mivel 7.-én indul a 2006-os, immár második linedance évadunk, továbbra is kéthetenkénti alkalommal.

Keep It Country
    Marshal
  • Endiman
    jó :)
  • countryboy
    itten-e! :)
  • Endiman
    hol vagy countryboy?
  • Vidéki lány
    Újabb dilemma:

Most hívtam az Árbócos-t. Ahol a country-s szilveszter lenne...

Azt mondják, hogy nem biztos, hogy lesz, mert mondta OC-nak, hogy a linedance-esek, country-sok jelentkezzenek, de OC-nál akik jelentkeztek, az étteremben nem foglaltak helyet, úgyhogy most nagyon úgy látja, hogy NINCS IGÉNY A COUNTRY-RA!!!!

Nem tudom, hogy mi a gáz... 10e a belépő, az tény és való, DE country-szilveszter!

Mi legyen?
    Hagyjuk elveszni ezt a lehetőséget és végleg kitöröljük magunkat, vagy ... nemtudom...
  • TheDreamingTree
    Legyen úgy!
  • KRISZTINA28
    Köszönjük Elgreco! és tremészetesen viszont kívánjuk neked is és a családodnak!
  • elgreco
    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és countryzenében és linedanceben gazdag Boldog Új Esztendőt kívánok minden kedves fórumtársamnak!
  • elgreco
    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és countryzenében és linedanceben gazdag Boldog Új Esztendőt kívánok minden kedves fórumtársamnak!
  • TheDreamingTree
    Áll néma csend, légy szárnya benn, se künn nem hallatik...
    Vagy mi.
    Mindenki szabadságra ment?
    Ez a Brad Johner nem rossz, kicsit húzósabb, mint az átlag...
  • Nashville
    Mai ajánlat: Brad Johner. Ismét egy frankó zenész Kanadából!

• TheDreamingTree
    Ez kééész :)
  • Endiman
    hihi ez nagyon jó
  • KRISZTINA28
    Na itt gyakorolhatunk
    játék
  • countrygirl
    óhhh...akkor tényleg nincs!!
  • Vidéki lány
    Én Szeged. Úgyhogy azt hiszem, nincs sok mentséged!:))))
  • countrygirl
    Izsák, Kecskeméttől 35 km-re lakok, egy pici városkában és Kecskeméten dolgozok. és Te?
  • Vidéki lány
    ja,oks... így már vil.!:)
  • countryboy
    Valszeg nem voltam egyértelmű. Szombatonként legtöbbször fél 10-ig dolgozom, utána én már nem megyek sehova, főleg nem BKV-val.
  • Vidéki lány
    Countrygirl: te honnan is vagy?
    Countryboy: hév jár arra.... de sztem, ha vkit megkérsz, biztos vállalja a szállításodat...:)))))