5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
#2760 Fiúk, lányok! Én küldözgettem e-mailt (már akinek tudtam a címét) kari alkalmából, de gépem totál megőrült, és össze-vissza küldött mindent. Nem tudom hogy megkaptátok e, de szándék az volt.... -
Vidéki lány #2759 Sziasztok!!!
Én is nagyon boldog, country-zenében gazdag karácsonyt kívánok mindenkinek!!!:))))
Üdv., puszi, szeretettel:
Timi -
#2758 Nagyon boldog karit kívánok én is mindenkinek! Remélem jövőre többet találkozunk!! -
#2757 nem az egész album tetszik, mert a lassabb számok túl vontatottak, semmi élet nincs bennük.
de pl. az első az nagyonkellemespörgős -
#2756 Hi,
Mindenkinek Kellemes Karácsonyt és Boldog, Linedance-ben gazdag új évet kívánok.
Egy kis böngészés Karácsonyra:
http://countrymusic.about.com/b/a/222313.htm
Keep It Country
OC
-
countryboy #2755 és akkor a teljes lista, a dalok, amelyeket remélhetőleg a karácsonyfa díszítés alatt fogtok hallgatni.
MOHA Country, 2005. december 24. 13.00-14.00
Az elhangzó dalok:
1. Aaron Tippin - Jingle Bell Rock
2. Kortney Kayle - Have Yourself A Merry Little Christmas
3. Joe Diffie - Leroy The Redneck Reindeer
4. Amber Dotson - Blue Christmas
5. Merle Haggard - Goin' Home For Christmas
6. Sonya Isaacs - Mary, Did You Know
7. Todd Fritsch - Mary Had A Little Boy
8. Skip Ewing - Mrs. Santa Claus
9. John Anderson - Christmas Time
10. Bethany Dillon - God Rest Ye Merry Gentlemen
11. Clint Black - The Coolest Pair
12. Tammy Graham - Rockin' Around The Christmas Tree
13. Randy Travis - White Christmas Makes Me Blue
14. Suzy Bogguss - Two Step Round The Christmas Tree
15. Doug Supernaw - Christmas Will Never Be The Same
16. Lorrie Morgan - Christmas At Our House
17. Alabama - Christmas In Dixie
18. Suzy Bogguss - Mr. Santa
19. David Gates - Come Home For Christmas
és egy dal a kutyusoknak is a műsor végén, a Dog Barking Xmas (előadja egy ismeretlen blöki).
Érdemes tehát hallgatni, ne hagyjátok ki!!! -
#2754 Miranda Lambert jó.... Az egész CD... egy számmal több van rajta, mint amit letöltöttem :)
-
#2753 Miranda Lambert
találtam egy kantri rádiót, vannak egész jó számok is. -
countryboy #2752 Boldog Country-s karácsonyt mindenkinek!!!!
Ne felejtsétek el szenteste délutánján 13.00 órakor a MOHA Country karácsonyi különkiadását meghallgatni! www.civilradio.hu (realplayer)
-
countryboy #2751
-
#2750 Én is kívánok minden kedves countryzene barátnak nagyon kellemes karácsony!!!! -
#2749 Én is szeretnék mindenkinek nagyon boldog napokat kívánni az ünnepekre! -
#2748 azt akartam írni, hogy Dierks Bentleynek is bekötötték a fejét csak aztán átfogalmaztam azért maradt a beszólásomban az a helytelen mondat:( -
#2747 Dierks Bentleynek se szabad már lányok:(
és ha valakit esetleg érdekel egy januári Dierks Bentley koncert Londonban az január 19-re foglaljon helyett a repülőre:)
itt a hír -
countryboy #2746 hogyan-ne-lenne-má'
holnap jön a részletes műsor... -
#2745 Minden Country rajongó barátomnak békés, Boldog Karácsonyt kívánok!
-
#2744 Itt az előbbi kép:
-
#2743 Ez évi utolsó ajánlatom a 2006 januári Country rádiók kínálatából:
http://www.kepfeltoltes.hu/051222/00-va-promo_only_country_radio_january-2006-back_600x600_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Vajon lesz-e karácsonyi kiadás a MOHAA- ban? Majd kiderül... :) -
#2742 boldog névnapot countryboy! -
Vidéki lány #2741 Köszi OC a bíztató szavakat!:)
Részemről én is arra tippeltem, hogy valszleg nagyon gyerekcipőben jár még a klub, senki nem tudott/akart/mert felkészülni (mind időben, helyben és anyagiakban) egy linedance-szilveszterre... köszi a megerősítést.
Hát, nem tudom Attiláék hogy fogják mindezt lereagálni, de sztem Attila nem az a típus, aki szó nélkül eltűri, hogy lefoglalják a szilveszterét és utána pedig visszamondják...
-
#2740 Hellotok!
A szilveszterről:
Úgy kb. 1 hónapja hozta szóba a tulaj, hogy mi legyen szilveszterkor. Az én véleményem az volt, hogy nagyon friss a társaság, mindenkinek megvan a szokásos szilveszterező helye. Közöltem vele, hogy a kialakult klublétszámmal még biztosan nem lesz jelen a társaság. Ennek ellenére, saját elhatározásában letárgyalta Attiláékkal és meghírdette. Én már csak mint - részére ingyenes - reklámhordozó jelentem meg hírdetésével utólagosan a honlapunkon. Asztalfoglalásra felszólítottam a klubtagokat azzal, hogy engem is tájékoztassatok email-ben annak tényéről. A jelenlegi állás szerint nálam 3 klubtag jelentkezett 8 fővel. A tulaj azt állítja, hogy eddig nála két fő foglalt asztalt a linedance-esek közül.
Az Árbócos - részünkről - 30 párra számít azzal, hogy a 60 fő kitenné legalább az éttermük felét.
Tehát itt a lehetőség. Sűrgősen kellene leadni a jelentkezéseket, mert később Attiláék is új lehetőség után néznek szilveszterre.
Csak annyit még Vidéki lánynak, hogy country-ra ígény van, de mint írtam, nekünk még korai. A másik probléma, hogy csak éjfélig lenne country zene, utána: ki tudja megmondani, hogy a vendégek többségét kitevő más társaság milyen mulatós, vagy disco zenékkel rukkol elő. Sajnos, ez van. Próbáld lelkesíteni a klubtagokat, én felteszem a honlapunkra.
A "végleg kitöröljük magunkat" nem jön be, mivel 7.-én indul a 2006-os, immár második linedance évadunk, továbbra is kéthetenkénti alkalommal.
Keep It Country
Marshal -
#2739 jó :) -
countryboy #2738 itten-e! :) -
#2737 hol vagy countryboy? -
Vidéki lány #2736 Újabb dilemma:
Most hívtam az Árbócos-t. Ahol a country-s szilveszter lenne...
Azt mondják, hogy nem biztos, hogy lesz, mert mondta OC-nak, hogy a linedance-esek, country-sok jelentkezzenek, de OC-nál akik jelentkeztek, az étteremben nem foglaltak helyet, úgyhogy most nagyon úgy látja, hogy NINCS IGÉNY A COUNTRY-RA!!!!
Nem tudom, hogy mi a gáz... 10e a belépő, az tény és való, DE country-szilveszter!
Mi legyen?
Hagyjuk elveszni ezt a lehetőséget és végleg kitöröljük magunkat, vagy ... nemtudom... -
#2735 Legyen úgy! -
#2734 Köszönjük Elgreco! és tremészetesen viszont kívánjuk neked is és a családodnak!
-
#2733 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és countryzenében és linedanceben gazdag Boldog Új Esztendőt kívánok minden kedves fórumtársamnak! -
#2732 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és countryzenében és linedanceben gazdag Boldog Új Esztendőt kívánok minden kedves fórumtársamnak! -
#2731 Áll néma csend, légy szárnya benn, se künn nem hallatik...
Vagy mi.
Mindenki szabadságra ment?
Ez a Brad Johner nem rossz, kicsit húzósabb, mint az átlag... -
#2730 Mai ajánlat: Brad Johner. Ismét egy frankó zenész Kanadából!
-
#2729 Ez kééész :) -
#2728 hihi ez nagyon jó -
#2727 Na itt gyakorolhatunk
játék -
countrygirl #2726 óhhh...akkor tényleg nincs!! -
Vidéki lány #2725 Én Szeged. Úgyhogy azt hiszem, nincs sok mentséged!:)))) -
countrygirl #2724 Izsák, Kecskeméttől 35 km-re lakok, egy pici városkában és Kecskeméten dolgozok. és Te? -
Vidéki lány #2723 ja,oks... így már vil.!:) -
countryboy #2722 Valszeg nem voltam egyértelmű. Szombatonként legtöbbször fél 10-ig dolgozom, utána én már nem megyek sehova, főleg nem BKV-val. -
Vidéki lány #2721 Countrygirl: te honnan is vagy?
Countryboy: hév jár arra.... de sztem, ha vkit megkérsz, biztos vállalja a szállításodat...:)))))