előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
Ez volt:
...de csak most láthattuk…
Persze, én sem maradhattam ki az egyik legfontosabb tárasági eseményből! Na, ja, csak a 3Sat jóvoltából.
Vélemény:
-A kezdés fantasztikus!: Kenny Chesney!!! Örök kedvenc!
-Big & Rich, a rosszfiúk. Jók voltak!
-Sara Evans, lélegzetelállító tünemény!
-Brad Paisley, változatlanul nyugodt, profi stílusában énekelt.
-Rascal Flatts, nem szeretem, de elviselhetők voltak, viszont a díjat nem nekik adtam volna!
-Paul Simon nem tudom mit keresett ott, borzalmas volt!
-Willie Nelson sem produkált, annyira, de ha Toby Keith- el a „Beer For My Horses”- t előadták volna, biztos letaglózták volna a közönséget!
(Tényleg! Hol volt Toby? Őt is kivágták? A közönség soraiban sem láttam a jelöléskor, csak a fényképét mutatták.)
-Lee Ann Womack sem a kedvencem, de egyáltalán nem volt rossz! A díjat itt is másnak adtam volna!
-Garth Brooks- t már nem akarom bántani, már kapott tőlem eleget! Nagyon akarta a feelinget, jó volt a színpadon , de ennyi.
-Martina McBride is nagyon tetszett, jó hogy nem hagyták ki! Nagy kedvenc, de jobban szeretem a saját dalait a régebbi albumairól.
-Alan Jackson néhol tényleg hamiskásan énekelt, nem is értem… Elnézem neki, mert ő nálam már bizonyított!
-A Sugarland szintén a nap csillaga volt! Nagyon meghatározta a hangulatot a megunhatatlan „Something More” számával!
-Bon Jovi? Nagyon jó volt, és nem is állt messze a dal a countrytól, és ahogy Jennifer Nettles énekelt vele!!!…FENOMENÁLIS VOLT! Nagyon bulis kis csaj, nem is gondoltam volna. Azt hiszem, gyakrabban kellene ilyen rendezvényekre járnom! :))
-Faith Hill is csókos nálam! A 2005- ös Fireflies albumával közelebb került hozzám. Jó volt a teljesítménye! A férje, Tim McGraw tényleg csak másodlagos volt, persze nem is az övé volt a főszerep a „Like We Never Loved At All” számban. És az a szakáll, ahogy állt rajta!
Nagyon sokat várok tőle a 2006- os albumán! Bele kell húznia energia ügyben!
-Jó sok Steel Gitárt hallhattunk, láthattunk!
-Keith Urban, megérdemelt győzelemmel távozhatott! Hatalmasat tarolt! Különleges tehetség! Ausztrália nagyon büszke lehet rá!
-Gretchen Wilson is nagyon megérdemelte a díjat és talán ő érzékenyült el legjobban (láthatóan). Szuper hangja van, de nagyon erős volt a mezőny, én nem is tudtam volna dönteni! Sara és Martina biztos nagyon megszorongatta a mezőnyben.
-Alison Krauss és csapata is jól húzta, nem voltak olyan depresszívek, mint általában.
-Brooks & Dunn, -nak van jobb száma is! A hang jó volt, de a dalválasztás elszomorító!
-Elton John, még mindig fantasztikus énekes, bár a Country- tól messze áll, Dolly Parton pedig számomra mindig a Country boszorkánya, bohóca marad. Rossz értelemben!
-Nekem is nagyon hiányzott Dierks Bentley. Toby Keith, Katrina Elam is énekelhetett volna, na és Shania
(főleg, ha már ott is volt, pl. a Shoes számát).
...aztán még sok kedvencet felsorolhatnék, de nem teszem, mert még azóta is tarthatna a műsor…
Itt is lehet fotókat látni: CMA 2005