5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
countryboy #2560 Azért is én jövök!
1998-ban jelent meg első albuma és azóta sem hallottam róla...Melodie Crittenden...fantasztikus hang és olyan hangfelszerelés és stílus, hogy akár 2005-ben is megjelenhetett volna ez a lemez. Két kislemez jött le róla: Bless The Broken Road (36-ik lett a listán, ebből a dalból a Rascal Flatts No.1-t csinált az idén - pedig Melodie verziója sokkal eredetibb és szebb is, valamint az I Should've Known, amely bármilyen jó kis dal, megbukott.)
Miért tűnnek el az ilyen tehetségek???
-
#2559 Olyan régen akartam már mondani Krisztina, hogy lassan rajtad a sor, hogy nosztalgiázzunk!
Erre az évre már semmi "nagy durranás" nem várható ami az új albumokat illeti! Ray Scott lezárta a sort.
Elő kellene venned a 16 évnyi tapasztalatodat és ajánlgatni a 90's évek Country zenéiből. Gondolom, van egy rakás videód a CMT- s időkből.
Mi, a 2005- ös év hírnökei :))) már megtettük ami tőlünk tellett, most te jössz! Hajrá!!!!!!!!!! -
#2558 Mostanában te álltál legközelebb a tapasztaláshoz! Jövőre is mennél az USA- ba, gondolom! :)
Ha akkor sem sikerülne Alan Jacksonnal a tali, de lehetőséged lenne még egyszer Montgomery Gentry koncira menni, akkor feltétlenül! Nálam október óta első helyen állnak az újonnan felfedezettek népszerűsági listáján. -
#2557 100% -ban egyetértek veled!!
Amúgy végig mosolyogtam az egész díjátadót, mert ritkán látom őket és ez most jó érzés volt. :) -
Vidéki lány #2556 Megnéztem a képeket...
Alan Jackson ilyen hatalmas pasi, vagy a csaj törpilla??:) -
#2555 Ez volt:
...de csak most láthattuk…
Persze, én sem maradhattam ki az egyik legfontosabb tárasági eseményből! Na, ja, csak a 3Sat jóvoltából.
Vélemény:
-A kezdés fantasztikus!: Kenny Chesney!!! Örök kedvenc!
-Big & Rich, a rosszfiúk. Jók voltak!
-Sara Evans, lélegzetelállító tünemény!
-Brad Paisley, változatlanul nyugodt, profi stílusában énekelt.
-Rascal Flatts, nem szeretem, de elviselhetők voltak, viszont a díjat nem nekik adtam volna!
-Paul Simon nem tudom mit keresett ott, borzalmas volt!
-Willie Nelson sem produkált, annyira, de ha Toby Keith- el a „Beer For My Horses”- t előadták volna, biztos letaglózták volna a közönséget!
(Tényleg! Hol volt Toby? Őt is kivágták? A közönség soraiban sem láttam a jelöléskor, csak a fényképét mutatták.)
-Lee Ann Womack sem a kedvencem, de egyáltalán nem volt rossz! A díjat itt is másnak adtam volna!
-Garth Brooks- t már nem akarom bántani, már kapott tőlem eleget! Nagyon akarta a feelinget, jó volt a színpadon , de ennyi.
-Martina McBride is nagyon tetszett, jó hogy nem hagyták ki! Nagy kedvenc, de jobban szeretem a saját dalait a régebbi albumairól.
-Alan Jackson néhol tényleg hamiskásan énekelt, nem is értem… Elnézem neki, mert ő nálam már bizonyított!
-A Sugarland szintén a nap csillaga volt! Nagyon meghatározta a hangulatot a megunhatatlan „Something More” számával!
-Bon Jovi? Nagyon jó volt, és nem is állt messze a dal a countrytól, és ahogy Jennifer Nettles énekelt vele!!!…FENOMENÁLIS VOLT! Nagyon bulis kis csaj, nem is gondoltam volna. Azt hiszem, gyakrabban kellene ilyen rendezvényekre járnom! :))
-Faith Hill is csókos nálam! A 2005- ös Fireflies albumával közelebb került hozzám. Jó volt a teljesítménye! A férje, Tim McGraw tényleg csak másodlagos volt, persze nem is az övé volt a főszerep a „Like We Never Loved At All” számban. És az a szakáll, ahogy állt rajta!
Nagyon sokat várok tőle a 2006- os albumán! Bele kell húznia energia ügyben!
-Jó sok Steel Gitárt hallhattunk, láthattunk!
-Keith Urban, megérdemelt győzelemmel távozhatott! Hatalmasat tarolt! Különleges tehetség! Ausztrália nagyon büszke lehet rá!
-Gretchen Wilson is nagyon megérdemelte a díjat és talán ő érzékenyült el legjobban (láthatóan). Szuper hangja van, de nagyon erős volt a mezőny, én nem is tudtam volna dönteni! Sara és Martina biztos nagyon megszorongatta a mezőnyben.
-Alison Krauss és csapata is jól húzta, nem voltak olyan depresszívek, mint általában.
-Brooks & Dunn, -nak van jobb száma is! A hang jó volt, de a dalválasztás elszomorító!
-Elton John, még mindig fantasztikus énekes, bár a Country- tól messze áll, Dolly Parton pedig számomra mindig a Country boszorkánya, bohóca marad. Rossz értelemben!
-Nekem is nagyon hiányzott Dierks Bentley. Toby Keith, Katrina Elam is énekelhetett volna, na és Shania
(főleg, ha már ott is volt, pl. a Shoes számát).
...aztán még sok kedvencet felsorolhatnék, de nem teszem, mert még azóta is tarthatna a műsor…
Itt is lehet fotókat látni: CMA 2005 -
#2554 Én még azt nem értettem, hogy a Dolly Parton miért nem énekelte a Brad Paisley-vel a When I Get Where I'm Going-ot. Mert amúgy baromi jó volt az az (eleinte) egy szál gitáros előadás.
Az meg biztos, hogy kicsit tényleg "megfelelni vágyás" szaga volt a dolognak, de ez van.
Azért az elgondolkodtató, hogy Elton John még mindig baromi jól énekel. Jobban, mint a Bongiovi... -
Vidéki lány #2553 Kedves OC,
hogy állnak a szilveszteri jegyeladások? Mit tudsz?
Kik jönnek??? (A csajok: Kirus, Krisztina+anyu, Cw, Cg,
Talán: Cb,
Tuti még: OC,
... más??? String, TDT, Nash, .... ???
Greg - tudjuk, hogy nem
Pussz,
Timi -
countryboy #2552 Nem Paul Simon vagy Elton John rontotta el a show-t, hanem a mindenáron való megfelelés, a tessék New York minket már felfedezni és venni a lemezeinket, tehát a pop és a mainstreem irányában való elmozdulás. Alan Jackson botrányos volt, nem találta a a megfelelő hangszínt, kellett neki Eric Clapton-t énekelni. Köszönet viszont azoknak, akik maradtak a gyökereknél: Lee Ann Womack, Alison Krauss és Garth Brooks...Sajnos nagyon sok díjátadást kivágtak, nem láthattam kedvenceim, Jon Randall-t és Dierks Bentley-t sem. Botrányos, hogy a Rascal Flatts az év együttese tudott lenni, nyálas és annyira divat country, hogy az már borzalmas. Willie Nelson nem volt rossz, de csak azért énekelt, mert igy össze tudták kötni Paul Simonnal a fellépését és egy kalap alatt lerendezték a témát, Norah Jones tényleg felesleges volt a háttérben.
Az hogy Elton John és Bon Jovi is énekelhetett, csak azért volt, mert NY-ban rendezték az eseményt. Garth Brooks hozta amit szokott hozni, vérprofin muzsikált a Time Square közönsége előtt.
Összességében szórakoztató, színvonalas show volt, de ez már régen nem a country ról, sokkal inkább az üzletről szól. -
#2551 Hellotok!
Rossz választás volt Paul Simon és Elton John. Nem azért mert rosszak, hanem mert pocsék számot adtak elő. Szegény Dolly is csak hápogni tudott. Gondolom NYC miatt tették bele őket a műsorba.
Más: Az Indian Dreams meglehetősen várakozáson aluli volt. Talán az ára jobbak, mint a Wild West Store-é. Pl. Itt egy Wrangler farmer 16,500 kint 39,95, ami ugye csak két harmada az itthoninak. Csizmákkal hasonló a helyzet.
Keep It Country
OC
-
#2550 Én majd akkor véleményezek, ha láttam. Tehát az majd egy hét múlva lesz. Szerintem mindenki él! -
#2549 Remélem mindenki épségben ér ma haza :)
Hááát, azért bevághattak volna több dijátadást is... Azért a zenék jók voltak.
Szegény Norah Jones, komolyan kellett koncentrálnia, mert a Willie... hát hogy is mondjam...már nem a legjobb énekes. Bocs, hogy lehúzok egy legendát, de ez van. És most láttam először ezt a Rascal Flatts-et. Hát öööööö... inkább hagyjuk.
Egyéb vélemény? -
Észventura 22 #2548 Dc-n a száguldó gyalogkakukk fióka Tátrai és Szűcs játsza nagyon érdekes és dallamos de legfőképp egyedi country. Itt igazán kijön a gitáros és banjos tudása mindenképp töltsétek le megéri meghallgatni. Akinek tetszik az jelezze már nekem köszi
sziasztok -
htlecso #2547 Sziasztok! ismeri valaki Eddie Spaghetti-t ? -
#2546 Emberek! Nem tudom, hogy ki mit tud, de a 3Sat-on holnap (dec.3) lesz a CMA. 13:15-től 14:45-ig. Videót szegezz!!!
Jóccakát
-
#2545 Mi már beszéltünk, felállás részemről marad. Két pasi, egy nő...hehe, wow -
#2544 Remélem nem maradtál le és olvastad a fórumot és tudsz arról,hogy lemondtam,így nincs autó!
Sajnálom! -
#2543 Hellotok!
A sok ígéret, hogy áll? Egyáltalán jön valaki holnap SCS Indian Dreams-be? Én tartom magam az ígértekhez, viszont a másik fórumról Firehair lemondta. Még gondolkozzatok. 18.00-kor egyeztessünk neten/telefonon. A reggel 8 órai indulás a Batthyány térről a maradéknak megfelel? Szerintem Kirussal Tatabányán találkozzunk a mekinél (ti. ezt beszéltük meg!).
Addig is
Keep It Country
OC -
Észventura 22 #2542 Shimmy down the Chimney - A country X-mas
Sziasztok igy mikulás és karácsony előtt egy kis zene.
-
countryboy #2541 Somebody Like You...aztán jöhet a Better Life...aztán a Tonight I Wanna Cry... -
Vidéki lány #2540 OK!:)
Megadom magam!:))) Meghallgatom!:)))))))
Countryboy,
szted melyik számával kezdjem?:) -
#2539 Ezt bizonyítandó: 3CD-m van tőle, amiből valamelyik vagy a kocsimban szól, vagy itthon -
#2538 Keith Urban jó pasi, jó hanggal, remek előadó. IMÁDOM -
countryboy #2537 -
countryboy #2536 SONNY BURGESS
Fergeteges texasi country!
Már az első lemeze is nagyon bejött (When In Texas) de az új még jobb!
1. What Else Could Go Right
2. Jesus & Bartenders
3. A Little Bit Stronger
4. Anytime I’m Smiling
5. The More I’m Around Some People
(The More I Like My Dog)
6. Redneck Lullabies
7. When You’re In Love With A Woman
8. Looking For A Place To Turn Around
9. Living On Nine
10. You Touched Me -
countryboy #2535 senkinek nincs meg sehol megnyugtatlak, ezért voltam kénytelen megvenni a cd-t. akárcsak Tobias Rene esetében. -
#2534 Todd Fritsch megismeréséhez egy kis segítség: Todd Fritsch - Christmas Single
Még nem ismertem, de ha DC képes leszek, majd jobban ránézek. Kössz az ajánlást!
-
#2533 Keith Urban az egyik legnagyobb tehetség a szakmában, tele energiával!
...azt hiszem ezen fognak hajbakapni a lányok, főleg ha még Countrygirl is bekapcsolódik (Ő is imádja), lesz itt nagy csetepaté! -
#2532 Vélemény egyezik! Mikor a kellemes zene megszólalt, már elkezdtem ütni a ritmust, de hideg zuhanyként ért, amikor a faszi "belejött" az éneklésbe, a szőr felállt... Brrr.. Azt hiszem, nem tartom meg a "lemezt"! -
countryboy #2531 ez egyik legnagyobb showman, nagyon jó hanggal, eszméletlen gitártudással, ki a szart érdekel, hogy néz ki???
ugye Kirus? te láttad a koncert DVD-jét, mi a véleményed???
szerintem fenomális a csávó. -
Vidéki lány #2530 Tudom, hogy N.K. barátja, de akkor is...:)
Naigen, karlóbálós fiúcsapatban valszleg többet látok... de lehet, hogy pont azért szúrt szemet ez a kép!:) -
countryboy #2529 Valszeg nem ismered ha lebuzizod, Nicole Kidman a barátnője. A rossz buzikat máshol kell keresni. -
Vidéki lány #2528 ez úgy néz ki, mint egy rossz buzi.. már bocs...:(
-
countryboy #2527 Ezt a két Keith Urban albumot a magyar EMI kiadta a múlt héten eszméletlen alacsony áron. Tehát akit érdekel, pár boltban biztos ráakad olyan 1000 ft körüli áron.
Golden Road (2002) és Be Here (2004)
-
countryboy #2526 és hogy valakit lehúzzak: ez a faszi eszméletlen hamisan énekel...hihetetlen hogy ilyen rossz hanggal felvegyenek egy albumot...pedig a hangszerelés kitűnő.
Rick West
-
countryboy #2525 TODD FRITSCH
-
countryboy #2524 és ő is megéri a pénzét:
1: I Got Mexico
2: Small Town Radio
3: I Don’t Live Here Anymore
4: Memory Do Your Thing
5:Dancin’ In The Rain
6: You Know I Would 7: Friends Behind Bars
8: Corpus Christi Callin’
9: Bob Wills Song
10: First Date (For The Last Time)
11:Walk Softly On The Bridges
12: Cowboy Legacy (Tribute To Chris LeDoux) -
countryboy #2523 Óriási!!!!
-
#2522 Az ér meg egy misét, ha én kapok hajba valakivel! Akkor aztán rosszabb vagyok mint a Katrina! -
#2521 Hogyne lenne! Akkor megyek értetek Pestre!