Country

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na a véleményem:

Carrie Underwood-nak tényleg fantasztikus a hangja, erõteljen és kristálytiszta és a dalok is elég erõsek. Be fog futni és nagy sztár lesz.

Kenny Chesney lemezével kapcsolatban már nem vagyok ennyire pozitív. Semmi de semmi újat nem hallok rajta, nem tudom megkülönböztetni az elõzõ 3 lemezétõl. Ugyanazok a témák, tengerpart, napsütés, jaj de jó élni, irány Mexikó. Számomra ez már kevés. Szóval újíthatna már valamit a srác. Persze bevált recepten miért is változtatna...csak a nõket cserélgeti, de jól teszi, mert rengetegen gondolják, hogy homokos a kinézete alapján. Régen szerettem a zenéjét, de egyre inkább unom.
Nashville
Ki akartam emelni ezt a kérdést, de Carrie Underwood elcsavarta a fejemet! :

Már kérdeztem, barátom, hogy a többi rádiónál is próbálkoztál? Ha igen, milyen kifogást találtak?

Contemporary Country Music

Azannyát, ez aztán a rajongás!!! <#taps>
Nashville
Hogy micsoda torka van ennek a Carrie Underwood- nak! Hihetetlen! Betölti az egész szobát. Azért el tudom képzelni, hogy az amerikai „Megasztár” nézõi, hogy meg voltak lepõdve, hogy a kis üdvöskéjük a Country világát választotta. És milyen jól tette! Ilyen tehetségeknek a Country- nál a helyük! Még mindig nem hiszem el, hogy Magyarország örök álmát alussza és lemarad mindenrõl, ami jó az életben.
Egyre nehezebben viselem el ezt az egészet, de itt jön képbe az Internet és Countryboy, aki megajándékoz minket MOHAA rádiójával.
Már kérdeztem, barátom, hogy a többi rádiónál is próbálkoztál? Ha igen, milyen kifogást találtak?
Még emlékszem, mikor szélessávú net hiányában, internetes bérlettel, az akkori Matáv Pont üzletben internetes rádiót hallgattam. Egy kicsit furcsán néztek rám, mivel én voltam az egyedüli ember példány, aki csak azért ment oda. Amikor elkapott a Country életérzés, mindenre képes voltam. Az Internet segítségével majdnem teljesen ki vagyunk elégítve Country ügyben, már csak a személyes kapcsolatok (koncertek) élmények hiányoznak. Ha ez is megadatna egyszer, az maga lenne a mennyország!!!

…és itt hasít bele a csöndbe Kenny Chesney hangja is! Már nem is bírok többet írni, annyira lenyûgöz ez a két album!

Nashville
Na, ki következik a listában? A következõ nagyon várt Country mûvészpáros: Big & Rich! Nov. 15.- én jelenik meg az új albumuk, "Comin' to Your City" címmel.
A címadó dalt már elég régen ismerem, aminek nagy elismerés!
Maradtak a laza, hülyéskedõ stílusnál, de ez már természetes náluk. Aki nem ismerné õket, az már elsõ látásra is lökött párost keressen.
Úgy tudom, hogy az album cím eredetileg nem ez volt, gondolom, hogy a megjelenési dátum miatt változtatták a erre, a "8th of November" helyett.

Hallgassunk csak bele az albumba!:
Comin' to Your City
Soul Shaker
Caught Up in the Moment
I Pray for You
Filthy Rich
Jalapeno
8th of November
Kinek, hogy tetszik elsõ hallásra?

elgreco
Sziasztok, én sem tûntem el csak nem értem annyira rá mint ti😊
Vetítés jöhet, én minden jobban benne vagyok.
Amíg OC elkészíti honlapját addig is hozzájuthatok a linedances koreográfiák zenéihez a honlapomon.
Linedances képek&zenék

gregorius maxi
én inkább élõ bluegrass bulira gondoltam valami pubban, ahol még mehet a dumcsi is... :-)

van ami rock n\' roll, van ami nem

Hegedû és term. banjo verseny.
Ami nagyon nagyon felüdítõ ha az ember egy kicsit rosszabb kedvû

Hali gregorisu maxi én csak a hétvégeken érek rá a munkám miatt mert egész sokat vagyok ott sajna ahelyett hogy gyurmáznám le a jobbnál jobb elõadókat a netrõl 😊. Mondjuk nincs baj mert akkor is megy a net...

Ha neked jó a hétvége valamikor tényleg összefuthatnánk egy dumcsira meg egy kis csereberére. Komolyan benne lennék.

Ja ha összefutunk csinálj helyet a gépeden. És ne keveset....
A részleteket majd megdumáljuk.
Legyetek jók kellemes zenehallgatást mindenkinek.

Addig is ajánlanék egy két igen dallamos zenét. A dc - n megtalálhatók ha érdeklõdtök iránta ilyen formában.

AcuTab - Ronnie Bowman, Dan Tyminski & Sammy Shelor - Lonesome Wind
AcuTab - Sammy Shelor, Adam Steffey & Ron Stewart - Daddy's Dream

gregorius maxi
na húzok mert kihül a söröm :-)

kirus
<#law>

I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu

gregorius maxi
bizadejó!
onnét még négykézláb is hazamegyek :-)
... persze ha kellek....

gregorius maxi
észvetura22! összefuthatnánk bluegrass ügyileg valamikor

nanananana! féltékeny leszek!!!!<#love11>
kirus
<#puszi> Eltüntél, megjöttél, és imádlak

Köszönjük hozzászólásokat, most már csak Elgreco sheriff jelentkezését várjuk!!!!<#vigyor5>

A vetítést majd nov.15 után, mert én addig Angliába távozom.
TheDreamingTree
Nem tûntem el, csak dolgozom, és ritká(bba)n jutok ide 😊
Vetités OK, ez a nyavajás explorer valamiért nem játsza le a cmt.com-on a videókat.
Máskülönben meg gondolkoztam, hogy tudnék hozzászólni az elõbbi kis vitához, de azt hiszem, a legjobb, ha sehogy. Azt hittem a f...kalapozás, meg ilyenek csak a másik lehetnek. Erre tessék... 😞 Számomra ez inkább csak szomorú...
Na de felvidulok, amint leirom, hogy BAROMIRA TETSZIK az On Your Way Home c. Patty Loveless lemez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudom, már nem új, de most "szereztem meg". Khmmmm.
Meg a Josh Turner lemez is. És nem csak azért, hogy bevágódjak kirusnál 😊
Az utolsó szám zseniális...
Meg a Mirand Lambert is tök jó. Elég egyedi hangja van, és a számok is tök jók.
Ha, mivel elfogyott a levegõm, most ennyi.
Pápá

Old Cowboy
Hellotok!
Ne hiányoljatok már annyira! Azért mert szeretném minél elõbb elkészíteni a honlapunkat (Linedance), csak olvaslak benneteket, de azt szorgalmasan. Szerintem is kellene újra megejteni egy vetítést. Ha hétköznap jó, az Árbócosban megtartható. (Ott, úgy néz ki, szabad a pálya.)
Na, üdv
Keep It Country
OC

kirus
<#action> egen! A saját countryhoz kapcsolódó fórumom. Csak káromkodás és off lesz rajta. Közben mindenki hallgasson country-t....ettõl lesz country fórum

Picsa? az egy új fórum?

country témájú?
kirus
Szeretem a SheDaisy-t, a Sweet right here-t rendszeresen hallgatom. Akkor ez is bizti begyün. Kenny fiútól még semmim sincs.........hmhm, majd utána járok.

Amúgy meg elegem van ebbõl az öldöklésbõl. Szerintem itt tök jófej emberek vannak. Ne basztassuk már folyton egymást, mert úgy elhúzok innen a picsába....

Nashville
Vetítés jöhet!!!

Nashville
...megyek írok nekik egy mailt, pumpálok egy kis Country életérzést a vénájukba Carrie Underwood- al, és Kirusnak a Kenny fiúval, hátha idevetõdnek! <#email>

na ezt igy akartam: az összes új klipp megvan...
Az összes új klippem megvan, egészen a múlt héten megjelent dalokig. Megint lehetne egy vetítést tartani.

OC és Elgreco, DramingTree hová tûntek?

Fogyatkozunk...
Nashville
Vidéki lány! Te is tudod mi a zörgés, tudod mire kaptam fel'! A te hozzáállásod azért más!
...és nem is kell érteni annyira a Contemporary Country- hoz, azért vagyunk, hogy átadjuk tudásunkat és leírjuk véleményünket. Azért bármibe torkollik a fórumozás, mindig ugyanott kötünk ki, amirõl a fórum szól, ez az a mi mozgató erõnk! Természetesen a humor kötelezõ, de mindennek van egy határa!

Egyébként meg az összetartással kapcsolatban: az élõ fórumon szinte mindenki ott volt tõlünk. Az Index Country fórumból is volt egy srác, de még csak arra sem méltatta a kis csoportunkat, hogy bemutatkozzon. Pedig nem voltunk "bezárkózva"! Na, errõl ennyit!

Atyavilág! Nem akarok vitatkozni!!! ...de sokszor elkerülhetetlen, ez van

Nashville
hööö ez tényleg odavághat egy modemes kapcsolatnak! <#nevetes1>
Nagy méret, nagy élvezet! <#eljen>

A mai nap híre, hogy tuti nem fogtok csalódni az új Carrie Underwood albumban! ...de Kenny Chesney is kitesz magáért ebben: "The Road And The Radio"
Lenyûgözõ tehetség mindkét elõadó, ilyen élményeket szeretnék minden nap!!!

Majd utánanézek a te szöszidnek is holnap! Anita Cochran sem rossz, kíváncsi vagyok Jolie- ra is.

Szóval mégegyszer új SheDAISY album jövõ év február 21-én. Az album elsõ kislemeze a héten jött ki, I'm Taking The Wheel címmel.

hö mekkora egy kép!
Mai információ: új SHeDaisy album jövõ év február 21-én!!!

Szia Vidéki lány ha tetszik a BOJTOJÁN akkor amit ajánlottam biztos be fog jönni. Nézz utána és szerezd meg nagyon megéri.

üdv Joci

Sziasztok és az utolsó amit még közzé tennék annak aki szereti az OLD COUNTRYT ami ugyebár hatamas tudást képvisel.

Classic Bluegrass Live- 1959-1966 term. Earl Scruggs - tól.
Telis-tele van banjo- szólóval. Tehát aki szereti az igazi country az mindenképp töltse le.

Sziasztok

Komolyan Maxi, te HÜJE VAAAGY!!😊)))))))
gregorius maxi
megtáncoltattad a bácsit rendesen :-)

gregorius maxi
az új linedance tanárbácsi .-)

kirus

gregorius maxi
egy kis country... click ide:

http://muglets.com/64II

gregorius maxi
igazad van...

egyébként meg viselkedni sem tudok... de hát bunkó parasztnak születtem...
ha ez amerikában történik és véletlenül kalap meg csizma kerül a lábamra király pasi lennék egyesek szemében :-)

szerintem a jelen helyzetre a bocsánatkérés a legjobb megoldás...
jó ember vagyok, csak kijött belõlem a seggfej valami kis hülye önzõ dolog miatt...

nem kellene egymást kidobni a kukába csak pusztán egy rossz beszólásom miatt...

a kókuszos sütibõl még van... böff....

.-)

MaxiMus <#violent> k28 <#gun> Kirus & CB <#mf3>
kirus
Ezt mostmár jómagam is osztom. Üssétek agyon egymást, aztán kész.

A csajszira rákeresek

Talán nem itt kellene intézni a magánjellegû sérelmek megvitatását és egymás elküldését a poklok poklára.<#levele>
KRISZTINA28
elhúzhatnál már!!!!

gregorius maxi
a szõke picsák leszerepeltek nálam... tényleg buták mint a seggem...

Mai ajánlatom a 2001-ben feltûnt Jolie & The Wanted. Sajnos azóta el is tûntek, de az I Would és a Boom! nagy slágerek voltak. Jolie-nak nagyon jó hangja, szívesen hallanám még a jövõben.

gregorius maxi
jó hírem van:
nem írok ide többet
megvan a saját fórumom ahol szeretnek , régóta odatartozom...
no meg ott ismernek is milyen ember vagyok...
minden jót... :-)

gregorius maxi
így születnek a gitárok

gregorius maxi
vannak már elérhetõ új linedance képek szombatról?

gregorius maxi
van msn-ed ?

gregorius maxi
NEKEM MEG TEGNAP VOLT SZAR KEDVEM, DE UTÁNA MEG HIRTELEN PÁR ÓRA MÚLVA OLYAN JÓ KEDVEM LETT, HOGY RÖHÖGTEM MINDENEN....

a faszom a caps lockba

Basszus, Nash... ide tényleg csak az jöhet, aki ért a Contemporary Country-hoz?😞 Mert akkor én most elköszönök, ugyanis baromira nem erõsségem ez a téma... én csak - úgy általában - a country-t szeretem és linedance-elni... úgy, ahogy GregMaxi..😞 Sõt - kövezz meg OC -,de ma pl. kifejezetetten bluegrass-t szeretnék hallgatni (olyan ex-Kentucky Publix- stílusban), mert kicsit sz.. kedvem van..