előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • Nashville
    NA, MI FOLYIK ITT KÉREM!!! CSAK NEM A COUNTRYRÓL BESZÉLGETNEK ITT???
    Ha így folytatjátok, még visszajön a kedvem! Hiányoztatok! Van, aki nem, de az úgyis tudja! A jövőre nézve egy megjegyzés: ne reagáljatok az olyan figurák hozzászólásaira, akik szét akarják ba**ni a fórum megszokott szerkezetét!
    Elkezdtem számolni dühömben, mert indulataimat nem tudtam fékezni, de 10 helyett már 2 millió 560 ezernél tartottam. Időközben azon gondolkodtam, hogy hogyan lehetne együtt maradni, megtartani a kialakított kapcsolatunkat. …van is két ötletem, de jelenleg nem aktuális, majd következő dühkitörésemnél…

Van egy-két hozzászólás, amire bemozdultak volna ujjaim, de ne volt bennük lélek. Ezeket pótolni is fogom, csak még birkózom egyet a gépemmel, úgy néz ki én győzök.

Gyorsan egy-két mondat:
    Countrygirl! Örülök, hogy visszatértél, és hogy téged is felvillanyoz a CMA gála! Sara Evans- al kapcsolatban pedig egyezik véleményünk! Úgy látom, Country- s feltöltődési időszakon is átmentél!
    Kirus! Remélem te is visszatérsz ide és beszámolsz élményeidről a Country- tól a Line Dance- ig!
    Countryboy! Sharon Brown albuma lenyűgöz, de még nem szabad róla beszélni. Trent Tomlinson pedig nem fogott meg elsőre, még nem volt lehetőségem eleget hallgatni. Te tudod, hogy honnan „táplálkozom”?
    Marshal alias Old Cowboy! Rendes tőled, hogy szervezed a következő buli helyszínét! Azért remélem, néha te is rákattansz az ajánlásokra!
    Krisztina ! Remélem te is át fogod élni azokat az élményeket, amiket én a CMT óta, és a következő év neked is a Country éve lesz!
    The Dreaming Tree ! Jó látni igyekezeted, remélem te is sok élménnyel leszel gazdagabb a Country által.
    Elgreco ! Nagyon hosszú szünet után te is ajánlottál valakit! Majd utánanézek!
    Endiman ! Rhonda Vincent tényleg nem ronda! ...bár nekem a Bluegrass nem nagyon jön be.

PS.: remélem ezt a sokat nem hasztalan írtam! Countryboy! Légy szíves válaszolni Countrygirl- nek -és mindenki örömére- a Country, mint műfaj -és ami hozzá tartozik- stílusjegyeit illetően, mert ebben én sem vagyok favorit!