előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
Hogy micsoda torka van ennek a Carrie Underwood- nak! Hihetetlen! Betölti az egész szobát. Azért el tudom képzelni, hogy az amerikai „Megasztár” nézői, hogy meg voltak lepődve, hogy a kis üdvöskéjük a Country világát választotta. És milyen jól tette! Ilyen tehetségeknek a Country- nál a helyük! Még mindig nem hiszem el, hogy Magyarország örök álmát alussza és lemarad mindenről, ami jó az életben.
Egyre nehezebben viselem el ezt az egészet, de itt jön képbe az Internet és Countryboy, aki megajándékoz minket MOHAA rádiójával.
Már kérdeztem, barátom, hogy a többi rádiónál is próbálkoztál? Ha igen, milyen kifogást találtak?
Még emlékszem, mikor szélessávú net hiányában, internetes bérlettel, az akkori Matáv Pont üzletben internetes rádiót hallgattam. Egy kicsit furcsán néztek rám, mivel én voltam az egyedüli ember példány, aki csak azért ment oda. Amikor elkapott a Country életérzés, mindenre képes voltam. Az Internet segítségével majdnem teljesen ki vagyunk elégítve Country ügyben, már csak a személyes kapcsolatok (koncertek) élmények hiányoznak. Ha ez is megadatna egyszer, az maga lenne a mennyország!!!
…és itt hasít bele a csöndbe Kenny Chesney hangja is! Már nem is bírok többet írni, annyira lenyűgöz ez a két album!