5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • gregorius maxi
    kalap:
    ma voltam a reklámtáblásunknál és ott látok a polcon egy igen-igen fasza kis fekete bőrkalapot...
    egyből felajánlottam neki, hogy ha nekem adja akkor cserébe nem húzok el azonnal a konkurenciához... :-)
    értette a viccet, és megígérte, hoz nekem egy hasonlót, mikor megy londonba legközelebb...
    szóval heteken belül lesz egy igen jó kis fejfedőm...
    van amikor én is bevetem a "bájaimat" tárgyi eszközök beszerzéséhez :-)

• kirus
    Hehe, alig győztem olvasni. Nash az extrafanatikus. Ezért imádjuk
  • Nashville
    Nem baj, csak jöjjön aminek jönnie kell! Előre is köszi!
  • Vidéki lány
    Juujj... tényleg! Azzal adós vagyok... annyi csak vele a probléma, hogy utána majd tűrnöm kell a cseszegetést, hogy ilyen erővel bárkit odaállíthattam volna, mert baromira nem látszik, hogy Terri az...:)))
    Azért behozom, bescannelem és majd rágyúrok, hogy álljam a sarat a kritikákkal szemben...:)))
  • Nashville
    Legalább láttad volna a Red Western csizmáját, és beszámoltál volna, hogy mindig abban van-e? :)))
    De nem is lényeg, csak meglepődtem rajta. Tényleg frankó zenét játszanak!
    Hol is vannak azok a Terri Clark- os fotók? Megajándékoznád a fórumot vele?
    Ígérted annak idején, nagyon kíváncsi vagyok!
    Remélem nem utasítod vissza! :)
  • Vidéki lány
    Na, ezzel az ajánlással fájdítottad most a szívem... őket nézhettem volna meg USA-ban... koncerten...:(
  • Nashville
    Na, még egy ajánlat mára:

Írtózatosan jók!

Egy videoklip: She Don't Tell Me To Az a piros Western Boots nem passzol, de mindegy, ez is egy stílus!

Na megyek, mert rám fogjátok, hogy irigy vagyok! Nem adok teret a fiatalságnak! :)))
  • Nashville
    A track tényleg jó, de a stílusuk béna. Elég egy bohóc a Country zenében, akiről rögtön látszik, hogy nem odavaló, mihelyt megszólal.
    Le sem írom a nevét, mert utálatom iránta, határtalan! Ennyit megér: C.....Troty.
  • Nashville
    Csak Internet Explorer-rel megy a dolog! Ha azzal sem, akkor a tűzfalad beállítása nem megfelelő. Én Operát használok, de nem viszi, a Firefox szintúgy. Kénytelen vagyok Explorer- ezni ebben az esetben.
    Vagy van még más ötletem is...ha nem boldogulsz, írj egy mailt!
  • Nashville
    Hírek! Régebbiek és újabbak:
    Itt olvastam régebben a népszerűtlenségről: Link. ...ami persze nem biztos hogy így is van. Szerintem az Old Countryra gondoltak, de mégis a Dixie Chicks fotóját rakták oda.
    Ki tudja mi az igazság! Nem is érdekes, lényeg, hogy mi szeretjük!
    És ilyen is van: Link???

Jó honlapgyártást, szinte érzem a nagy munka szelét!
    Én is akartam készíteni egy honlapot, de időm nincs rá, pedig olyan frankó oktató videókat tudnék beszerezni, hogy azzal nem lenne gond egy flash animáció elkészítése sem, meg százféle egyéb dolog.
    Ezt persze pénzért árulják (nem is sokért, éppen most olvasom a hírlevelüket, hogy akcióznak), de vannak ingyenesen letöltött anyagaim, oktató videóim. Ha kellenek akkor szólj és megbeszéljük!
  • Old Cowboy
    elgreco!
    Gratula a zenékhez. Azt hiszem jól ki fogjuk egymást egészíteni. Ha van valami logod, küldd át, beteszem a linkek közé. Thx
    Keep It Country
    OC
  • countryboy
    Egyben egyezzünk meg: csak Amerikában lehet country műfajjal megasztárt nyerni...
  • Old Cowboy
    Hello Nash!
    Ne haragudj, hogy az alábbi állításodat kétkedve fogadom: " Azért el tudom képzelni, hogy az amerikai „Megasztár” nézői, hogy meg voltak lepődve, hogy a kis üdvöskéjük a Country világát választotta." Az a helyzet, hogy Amerikában az az előadó, aki nem hódol a - zenei műfaj majnem felét kitevő - country fanok hatalmas táborának, el is veszett. Cb biztos megerősít ebben. Na folytatom a honlapgyártást. Üdv
  • Nashville
    Honlapodon??? Nem is tudtam, hogy a tiéd! Te még egyszer tánctanár leszel!
    A bal oldali oszlopban a 3. -ik képet nem lehet nagyméretben megcsodálni!
    Sürgős javítást kérünk! :)

Azért nem csak a tánccal foglald le magad! Hol vannak a régen megszokott ajánlások és vélemények? Hahhh, régi szép idők...
    Keep It Country!
    Nash
  • countryboy
    Mai ajánlatom egy nagyon friss dolog. A banda neve: The Fruit Guys. Első daluk a You Can't Over Love Your Underwear (Az alsódgatyádnál nem tudsz jobban szeretni semmi mást - vagy valami ilyesmi :)

http://www.fruitcountryvideo.com/

Itt nézhetitek meg az első videóklippet. Viccesnek tűnik, de van saját stílusok. A dal pedig szép.
  • Nashville
    Ebben van valami, így járt OC is a Delelő műsorban. Ha a műsorvezetőnőci Rednex- et akar, akkor más nem is lehet. Na, ennek a hozzállásnak kellene megváltoznia!
    Egy próbát, azért még lehetne tenni. Neked meg is van a tudásod és tapasztalatod hozzá. Nekem még egy pár évnek el kell telnie, hogy ilyenre merjek, tudjak vállalkozni.
  • Nashville
    Kössz!
    Majd egy Line Dance shown és is ott leszek, de remélem nem lesz bunyó!
    Inkább ez:
  • gregorius maxi
    nem ismerjük egymást személyesen, de akárki is vagy, jó fickó vagy!
    :-)
    egy igazi jó írás... ma jó napom van!
  • countryboy
    a szerintem szerinted akart lenni...
  • countryboy
    Próbálkozott a tököm, minek? Szerintem van esélye egy amatőr rádiósnak bekerülni egy "profi" rádióba, ahol a külföldi tulajdonos megszabja, hogy csak gagyi és kommersz zene szólhat???

Felesleges...
  • countryboy
    Na a véleményem:

Carrie Underwood-nak tényleg fantasztikus a hangja, erőteljen és kristálytiszta és a dalok is elég erősek. Be fog futni és nagy sztár lesz.

Kenny Chesney lemezével kapcsolatban már nem vagyok ennyire pozitív. Semmi de semmi újat nem hallok rajta, nem tudom megkülönböztetni az előző 3 lemezétől. Ugyanazok a témák, tengerpart, napsütés, jaj de jó élni, irány Mexikó. Számomra ez már kevés. Szóval újíthatna már valamit a srác. Persze bevált recepten miért is változtatna...csak a nőket cserélgeti, de jól teszi, mert rengetegen gondolják, hogy homokos a kinézete alapján. Régen szerettem a zenéjét, de egyre inkább unom.
  • Nashville
    Ki akartam emelni ezt a kérdést, de Carrie Underwood elcsavarta a fejemet! :

Már kérdeztem, barátom, hogy a többi rádiónál is próbálkoztál? Ha igen, milyen kifogást találtak?
  • countryboy
    Azannyát, ez aztán a rajongás!!!
  • Nashville
    Hogy micsoda torka van ennek a Carrie Underwood- nak! Hihetetlen! Betölti az egész szobát. Azért el tudom képzelni, hogy az amerikai „Megasztár” nézői, hogy meg voltak lepődve, hogy a kis üdvöskéjük a Country világát választotta. És milyen jól tette! Ilyen tehetségeknek a Country- nál a helyük! Még mindig nem hiszem el, hogy Magyarország örök álmát alussza és lemarad mindenről, ami jó az életben.
    Egyre nehezebben viselem el ezt az egészet, de itt jön képbe az Internet és Countryboy, aki megajándékoz minket MOHAA rádiójával.
    Már kérdeztem, barátom, hogy a többi rádiónál is próbálkoztál? Ha igen, milyen kifogást találtak?
    Még emlékszem, mikor szélessávú net hiányában, internetes bérlettel, az akkori Matáv Pont üzletben internetes rádiót hallgattam. Egy kicsit furcsán néztek rám, mivel én voltam az egyedüli ember példány, aki csak azért ment oda. Amikor elkapott a Country életérzés, mindenre képes voltam. Az Internet segítségével majdnem teljesen ki vagyunk elégítve Country ügyben, már csak a személyes kapcsolatok (koncertek) élmények hiányoznak. Ha ez is megadatna egyszer, az maga lenne a mennyország!!!

…és itt hasít bele a csöndbe Kenny Chesney hangja is! Már nem is bírok többet írni, annyira lenyűgöz ez a két album!

• Nashville
    Na, ki következik a listában? A következő nagyon várt Country művészpáros: Big & Rich! Nov. 15.- én jelenik meg az új albumuk, "Comin' to Your City" címmel.
    A címadó dalt már elég régen ismerem, aminek nagy elismerés!
    Maradtak a laza, hülyéskedő stílusnál, de ez már természetes náluk. Aki nem ismerné őket, az már első látásra is lökött párost keressen.
    Úgy tudom, hogy az album cím eredetileg nem ez volt, gondolom, hogy a megjelenési dátum miatt változtatták a erre, a "8th of November" helyett.

Hallgassunk csak bele az albumba!:
    Comin' to Your City
    Soul Shaker
    Caught Up in the Moment
    I Pray for You
    Filthy Rich
    Jalapeno
    8th of November
    Kinek, hogy tetszik első hallásra?
  • elgreco
    Sziasztok, én sem tűntem el csak nem értem annyira rá mint ti:)
    Vetítés jöhet, én minden jobban benne vagyok.
    Amíg OC elkészíti honlapját addig is hozzájuthatok a linedances koreográfiák zenéihez a honlapomon.
    Linedances képek&zenék
  • gregorius maxi
    én inkább élő bluegrass bulira gondoltam valami pubban, ahol még mehet a dumcsi is... :-)
  • Észventura 22
    Hegedű és term. banjo verseny.
    Ami nagyon nagyon felüdítő ha az ember egy kicsit rosszabb kedvű
  • Észventura 22
    Hali gregorisu maxi én csak a hétvégeken érek rá a munkám miatt mert egész sokat vagyok ott sajna ahelyett hogy gyurmáznám le a jobbnál jobb előadókat a netről :). Mondjuk nincs baj mert akkor is megy a net...

Ha neked jó a hétvége valamikor tényleg összefuthatnánk egy dumcsira meg egy kis csereberére. Komolyan benne lennék.

Ja ha összefutunk csinálj helyet a gépeden. És ne keveset....
    A részleteket majd megdumáljuk.
    Legyetek jók kellemes zenehallgatást mindenkinek.

Addig is ajánlanék egy két igen dallamos zenét. A dc - n megtalálhatók ha érdeklődtök iránta ilyen formában.

AcuTab - Ronnie Bowman, Dan Tyminski & Sammy Shelor - Lonesome Wind
    AcuTab - Sammy Shelor, Adam Steffey & Ron Stewart - Daddy's Dream
  • gregorius maxi
    na húzok mert kihül a söröm :-)
  • kirus
  • gregorius maxi
    bizadejó!
    onnét még négykézláb is hazamegyek :-)
    ... persze ha kellek....
  • gregorius maxi
    észvetura22! összefuthatnánk bluegrass ügyileg valamikor
  • countryboy
    nanananana! féltékeny leszek!!!!
  • kirus
    Eltüntél, megjöttél, és imádlak
  • countryboy
    Köszönjük hozzászólásokat, most már csak Elgreco sheriff jelentkezését várjuk!!!!

A vetítést majd nov.15 után, mert én addig Angliába távozom.
  • TheDreamingTree
    Nem tűntem el, csak dolgozom, és ritká(bba)n jutok ide :)
    Vetités OK, ez a nyavajás explorer valamiért nem játsza le a cmt.com-on a videókat.
    Máskülönben meg gondolkoztam, hogy tudnék hozzászólni az előbbi kis vitához, de azt hiszem, a legjobb, ha sehogy. Azt hittem a f...kalapozás, meg ilyenek csak a másik lehetnek. Erre tessék... :( Számomra ez inkább csak szomorú...
    Na de felvidulok, amint leirom, hogy BAROMIRA TETSZIK az On Your Way Home c. Patty Loveless lemez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Tudom, már nem új, de most "szereztem meg". Khmmmm.
    Meg a Josh Turner lemez is. És nem csak azért, hogy bevágódjak kirusnál :)
    Az utolsó szám zseniális...
    Meg a Mirand Lambert is tök jó. Elég egyedi hangja van, és a számok is tök jók.
    Ha, mivel elfogyott a levegőm, most ennyi.
    Pápá
  • Old Cowboy
    Hellotok!
    Ne hiányoljatok már annyira! Azért mert szeretném minél előbb elkészíteni a honlapunkat (Linedance), csak olvaslak benneteket, de azt szorgalmasan. Szerintem is kellene újra megejteni egy vetítést. Ha hétköznap jó, az Árbócosban megtartható. (Ott, úgy néz ki, szabad a pálya.)
    Na, üdv
    Keep It Country
    OC
  • kirus
    egen! A saját countryhoz kapcsolódó fórumom. Csak káromkodás és off lesz rajta. Közben mindenki hallgasson country-t....ettől lesz country fórum
  • countryboy
    Picsa? az egy új fórum?

country témájú?