• atlagember
    #60
    Ekkora bődületes baromságot is csak elmebeteg professzorok találhatnak ki. Végülis a zsenialitás és az őrület ugyanaz, csak sokan különbséget akarnak tenni. Inkább kitalál egy új naptárat, mintsem, hogy egy kb. százkarakteres algoritmussal kiszámolná a naptárját.
    És mi lesz a húsvéttal meg a pünkösddel ami a holdtól függ, nem pedig a naptártól?
    Gergely pápa nem tett mást, csak kihagyott pár napot, nem fordította fel fenekestől az egész rendszert.
    Szerencsénk volt megtapasztalni a hétvégi ünnepeket, meg jövőre még több szerencsénk lesz. Különösen nagy haszna akkor lesz az új naptárnak, ha abban az összes ünnepet hétvégére szervezik. Milyen jó is lesz az nekünk.

    Már csak azt nem értem, hogy akkor minek hagyjuk meg a hetet? Miért nem lehetne nyolc? Mennyivel egyszerűbb lehetne akkor binárisan is számolni a hét napjait? Ha már úgyis változtatunk.

    Végtére is nem lehhe olyan nehéz újranyomni azt a pár naprárpapírt sem. Az összes karóra, számítógépes szoftver és hardver kicserélése, minden elektronikus berendezés, rádiótelefon, managerkalkulátor, és időzítőrendszer leselejtezése, stb. Szóval MINDEN elektronikus eszközt ki kellene dobni. Kétségtelenül nagy gazdasági haszna lenne, mert ezeken k..a sokat kaszálnának a multik.
    Na nem írok többet, mert erről egy könyvet is tudnék írni, akkora nagy marhaság.