DragonBallhoz hasonló animek: Bleach, Naruto, One-piece, Mär, Yaiba
-
Én meg leírom kiket tartok a legidiótábbnak a sorozatban... 
Oolong
A köcsög disznó egy NŐI BUGYIT akart kérni a sárkánytól mikor összegyűjtötték a 7 kristálygömböt! Asszem ez mindent elmond... reménytelen eset, és még gondolkodni sem tud.
Guldo
Ezt az idióta kis lényt már a saját csapattársai is kiutálták maguk közül a Különleges Erőknél. Arcoskodott mindig össze-vissza ultramenő katonának tartva magát, közben a különleges képességét hogy megállítja az időt szinte mindig menekülésre használta... rohadjon a pokolban békében.
Tao Pai Pai
Egy lejárt szavatosságú szájkaratés még az első Dragon Ball-ból... Nem látott az orbitális egótól... az eszetlen gőgje miatt képtelen volt felfogni hogy a korábbi tanítványai már rég túlnőttek rajta. Mikor robot formában a mellét verve visszatért a Harcművészetek tornájára, azt üvöltötte a harctéren hogy ő már legyőzhetetlen... ezután Ten Sin két percen belül vasreszelékké atomizálta a barmot.
Mrs. Brief
Bulma anyja... és ezzel minden pozitívumot elmondtam róla. Mivel életében még egyetlen alkalommal sem használta a szemét, nem csoda hogy elönti azt a kib*szott teát. Pfff...
Dagadt Buu
Ajj, ez is megőrjít. Az egy dolog hogy az evésen kívül semmi nem érdekli ezt a Down kóros színvonalra ledegradált ösztönlényt, de hogy Bills-t is felb*ssza egy nyominger süti miatt kockára téve a Föld sorsát, az már megbocsáthatatlan.
Vegita
Bizony... az agyatlan nagyképűsége okozta nem egyszer a vesztét. Egyszer Dermesztő ellen, máskor Cell ellen... Őt is hagyta átalakulni a végső formájába pedig míg előnyben volt legyőzhette volna... de nem, muszáj, ezt muszáj mert akkor is ő a legerősebb.... csakazért is. És épp ez a bosszantó benne mert tudna normális is lenni. Mikor már családja lett normálisabb lett, de kezdetben igazi kőbunkó volt, aki mindenkin csak át akart taposni.
Na ennyi... persze csak személyes vélemény, de én őket tartom a leghülyébbeknek.