DragonBallhoz hasonló animek: Bleach, Naruto, One-piece, Mär, Yaiba
  • Synchronous
    Ez anime, itt így mennek a dolgok... fokozás a végtelenségig. Amikor először láttam meg anno a Dragon Ball-ban a Mindenhatót (aki egy namek volt) azt hittem, na ez a vége, ennél már nem lehet erősebb senki.

Nem a f*szt... jöttek az egyre erősebb és erősebb ellenfelek... akkor Dermesztőnél is újra beszoptam, azt gondoltam na ezt már nem lehet űberelni. Cell-nél már nem lepődtem meg, majd utána Majin Buu-nál sem... tudtam hogy itt már minden megeshet. :D

A Dragon Ball nem maradhatott meg óvodás szinten, muszáj volt fejlődnie a rajongók igényeivel együtt, de az általános trend is megköveteli hogy fejlődjön a sorozat... vagy te örökké Pilaf császár kalandjait akarod látni vagy Garbig Junior ökörködésén akarsz izgulni?

Ha megrekedt volna a sorozat ennél az egy szintnél már nem sok újat tudna hozni... Az a jó hogy nem lehet ebben az univerzumban egyértelműen eldönteni hogy ki a legerősebb, mert mikor már azt hinnéd hogy na ez az, itt van, ezt nem lehet felülmúlni, akkor csakazértis jön valaki, aki földbe hámozza a kedvencedet.