Lassan már a falra mászok tőle
  • Loál János #16
    Az általam amúgy is 'imádott', forwardolt, baromi vicces emailek között kb. 4milliárd ilyen szerintemes ősgyökérséget találtam, s majdan töröltem azonnal - persze végigolvasás nélkül - és már rettentő mód gyűlölöm ezeket az elcsépelt sz**ságokat.
    És sajnos itt helyben is egyre több komment végén látom odabiggyesztve, olyan emberektől is, akiktől nem számítottam volna ilyenre. :(
    Sokan nem veszik észre, hogy ha birkákként utánoznak valamit/valakit, egyáltalán nem humorosak, sőt, egy idő után szánalmassá válnak, de mennek tovább a nyájjal, tágra nyitott, mosolygó szemekkel, abban a tudatban, hogy ők most nagyon ott vannak a szeren, cseppet sem érdekli őket, hogy minden értékes egyéni vonást nélkülöznek. :C
    A média rettentő jó politikája, és ennek hatása(i). Ha valamin már ketten röhögnek, akkor kapjuk fel, nyomjuk orrba-szájba, a sok ökör hagy örüljön, úgysem unják meg, annyira hülyék, sőt, a kis majmok elkezdik majd utánozni, és aki nem tudja esetleg, hogy honnan ered, az egy fafej, humorérzék nélkül... Pfff...

Ennél rosszabb csak az utcáról szedett viccek Hónaljmirigyékkel való előadatása... (Akik mellesleg egykoron nagyon jók voltak.)