Neked miért nincs még?
-
remélem nem viszi haza vmi postás magával, me rábaxik, szétrázza a kezét :-DDD amúgy nem tudom miért járt így, első nap bénáztam kicsit, aztán szuperül ment minden . . . másik fórumon írt valaki arról, hogy . . . na de inkább betolom;
Hali!
Gondolom azt, hogy nem ejtetted e le, felesleges megkérdeznem, feltételezem, hogy nem. Az utolsó előtti képen a tengely rotor felöli részén fehér porszerű anyagot vélek felfedezni. El tudom képzelni, hogy beszivárgott a tengely és a rotor közé, megfeszült és az egyik pillanatban elpattant a műanyag. Vagyis arra gondolok, hogy feszültség keletkezett a rotorban és a "leggyengébb keresztmetszetben" elpattant.
Próbálkozz először ott ahol vetted, vszínű kötekedni fognak, mert nem értenek hozzá, hogy leejtetted, földhöz vágtad, nem megfelelően használtad stb... Ha nem állnak kötélnek, Bp-en a hatodik kerületben van a hivatalos márkabolt, abban bízhatsz, hogy ott jobban értenek a témához. Szvsz belső felültség miatt repedt meg, ami anyag, vagy akár gyártási hibára is visszavezethető. Műanyag iparban dolgozom, tudom mit beszélek.
Ha bunkók és nem cserélik, akkor 5 ezerért lehet külön neon rotort venni. :(