Motorola v3
-
djlondon2 #227 Helló Mindenkinek!Nagyon égető lenne a segítslg,ezért nagyok kérek mindenkit,hogy szóljon hozzá!Ez most nem játék,mert fogyasztóvédelem segítségét is kérni fogom az ügyem lebonyolításában!
Szóval vegyünk 2 telefont Nokia 6280 (my phone) és a bartánőm telója Motorola V3 (nem V3i és nem V3xx)Sima V3.Minden szép és jó a V3-al csak egyetlen egy nem oké vele az sms-fogadás,amit a 6280-ról küldök!Van olyan meg se kapja az sms-t,egy részét jeleníti meg és kiírja,hogy hiányzó szöveg,illetve más sms-ekkel összekeveri a jó sms-t és értelmetlenség születik!A telefont T-mobile-ba dominócsomaggal vásároltuk,nem crackelt nem düggetlenített,és nincs agyonbombázva se képpel se hanggal se játékkal se videóval.
T-mobile-ba bementem és azt mondták,hogy ékezet nélkül küldjek sms-t a V3-ra,semmi változás!Megfrissítették minda két teló software-ét,semmi változás!Most jön a dolog szépsége,és ez lesz hihetetlen:V3-ra más telóról küldött sms-t megjelenít,meg más nokiával küldöttet is.Viszont a Nokia 6280-al küldött sms más telókra (Motorola V600,V3i,Sony Ericsson:K750i,T230,T100, Samsung SGH-X660) mind megkapják az sms-t függetlenül attól miylen hosszú.De 3 sms-nek megfelelő karakter (3*160) mennyiség amit mindenképpen próbáltunk.Gond nélkül elment a Nokiáról,de a V3 még az 1 sms-nek megfelelőt se tudta fogadni!Érthettelen az egész.Mivel a Nokiában nagyon bíztam,ezért most félek azzal van a hiba,mert mástól kapott sms-t meg még is megjelenít a V3.Még egyszer bemegyek,hogy mind a 2 telefon felülvizsgálatát kérem,és utána ha nem lesz változás,akkor fogyasztóvédelemhez fordulok.Szerintem nem a telefonok hibásak,hanem kompatibilitási prbléma van a két telefonnal.A t-mobile annyival zárta le az ügyet,hogy ne sms-t írjanak,hanem telefonáljanak!Hol élünk a 20-dik században?Tudom sokaknak 30 ezer ft meg se kottyan,de igen is problémás a dolog,és ezt orvosolni kell.Hogy lehet telefont úgy eladni,hogy az a hálózatban lévő többivel nem kompatibilis?
Véleményt kérek!Ha valakinek hasonló gondja volt ossza meg velem,mert igen is hallottam mástól is problémát a v3-ról.
Mindent megpróbáltam a Nokiával karaktertámogatást kikapcsoltam,ékezet nélkül írtam,más telóról küldött sms-t küldtem tovább nokiával a v3-ra,azt se jalaníti meg!
Még egyszer kérek mindenkit,hogy segítsen!