331
Motorola v3
-
szabip #251 sztem akkor inkább v3xx vegyél... -
#250 srácok. megéri venni motorola v3xet?! -
szabip #249 hello
tudja valaki,hogy hogyan kell játékokat felrakni a v3-ra
+vannak a játékok és a motorola phone tools is működik.
előre is köszönöm -
#248 Minden Motorola ilyen szerintem :) -
Gém #247 okés megpróbálom én is,köszi
-
Matt3r #246 a www.motomodders.net -ről letöltöttem az usb pc drivert, és utána jó.. vagyis nekem felismerte -
#245 Sziasztok!!
az lenne a problémám,hogy a V3hoz kapott programmal a motorola phone toolsal ha át akarom küldeni a zenéket,akkor kiirja hogy átment,de a telefonra nem érkezik meg,de a képek viszont igen! tud valaki segiteni?? -
#244 pedig ilyen! -
#243 sziasztok!
Ha kapok SMS-t és nem nézem meg, akkor a V360 addig pittyeg, amíg szíjjel nem csapom.. a V3 ugye nem ilyen.. nyugtassatok meg, htx! :) -
Gém #242 Matter és mit tettél h felismerte ? -
Matt3r #241 meg itt egy kép és ezt irja ki : a kepfeltoltes.hu-után írd be hogy /view/070531/miafa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Matt3r #240 nah felismerni felismeri csak a jatekot nem teszi rá :S -
Matt3r #239 értem kössz freeeedy -
Matt3r #238 igen nekem is ez a problémám :S... csakhogy én még usb drivert se találtam ami letölthető lenne :S -
Gém #237 sziasztok! ha van p2k-m és nem ismeri fel a telefont akkor mit csináljak ? töltsek le másik usb drivert ? csocsi -
freeeedy #236 Matt3r!!
Sajnos nekem is ez volt a problémám,és nem tudtam megoldást találni rá!!
Annyit tudtam csinálni hogy felraktam gépről 1 másik telefonra a játékot(se)és arról átküldtem bt-n!!sajna ennyit tudtam:( -
Matt3r #235 Sziasztok
freeeedy lenne nekem egy nagy problémám a P2K Tools-al... szoval irtad hogy indítás után meg a swicht to után a connectre kell kattintani, de én hiába kattintot rá nem találja a telefonom :S... hiába van bedugva állandoan azt irja hogy nem lehet csatlakozni.. miért van ez? és hogy lehet ezt megoldani?
légyszives válaszolj fontos lenne -
rosta1994 #234 Ittvan a legjobb pénzkeresési módszer!NAGYON SOKAT LEHET VELE KERESNI!!!!!
Rövid leírás:könnyen kereshetsz pénzt ezzel!Ha te naponta dolgozol 1 órát akkor nagyon sokat kereshetsz!Te napinta 1 órát chatelsz és továbadod!
Te továbadod 1hét alatt 100embernek akik szintén továbadják további 10 embernek akkor te NAPONTA keresel 2000ft INGYEN!
100X10=1000X2ft=2000ft vagyis egy hónapban 62ezer ft lesz a jövedelmed!!!
Én már havi 200ezer ft-t keresek ezzel a mobilossal!(mellékjövedelem)
Hosszú leírás:
Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!
Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?
Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyűjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerőseidnek, mert az ő általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.
Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetőséget kihasználd, csupán az a teendő, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következő hónapra.
Példa:
Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és ők is regisztrálnak. Ők tovább népszerűsítik a Mobilpontot személyenként három ismerősüknek.
E példa szerint egy SMS fogadásánál a következőképpen írjuk jóvá pontjaidat:
Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
Az ismerősök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.
Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.
Egy kis számolás:
ha csak 10 embernek ajánlod, és ők is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.
Ne feledd, ha sok ismerősödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nőni fog!
Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyűjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!
Hogyan regisztrálhatok?
Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:
http://www.mobilpont.hu/be4.html
FONTOS!
A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:
06 20 443 1683
Sok sikert!
-
Baresz2 #233 bocs mégegy dolog: sms írásnál abszolut nem tudok ékezetet irni... az mitől van? sw frissités kéne?? -
Baresz2 #232 sziasztok!
én is segítségre szorulnék, szükségem lenne a V3 gyári kép és legfőként a hangjaira. valaki el tudná nekem küldeni? és melyik a legfrisebb sw bele? magyar kellene
köszönöm előre is
[email protected] -
hurkatöltő #231 Hello!
Kéne segítség a v3 -as telefonnal kapcsolatban. Elöször is a szoftveres témát nagyon nem vágom: uj szoftvert hol tudok bele rakatni a telefonba? és mennyibe kerül kb.? Illetve magyar szofvert lehet-e, illetve ha igen, akkor hol lehetséges ennek megoldása? Mert angol nyelvü a telefonom :( és -bár- tudok angolul, azért mégiscsak jólenne magyar nyelven.
Válaszo(okat) előre is köszönöm! -
Hayabusa #230 Keresek eladó, olcsó, szép állapotú V3-ast, Vodafonost vagy függetlent, tartozékok nélkül is érdekel. E-mail: [email protected]
thx
-
#229 kellett neked nokia!
-
#228 Vevő lennék egy Motorola V3-ra. Akinek lenne eladó az írjon pls a [email protected]
Thx. -
djlondon2 #227 Helló Mindenkinek!Nagyon égető lenne a segítslg,ezért nagyok kérek mindenkit,hogy szóljon hozzá!Ez most nem játék,mert fogyasztóvédelem segítségét is kérni fogom az ügyem lebonyolításában!
Szóval vegyünk 2 telefont Nokia 6280 (my phone) és a bartánőm telója Motorola V3 (nem V3i és nem V3xx)Sima V3.Minden szép és jó a V3-al csak egyetlen egy nem oké vele az sms-fogadás,amit a 6280-ról küldök!Van olyan meg se kapja az sms-t,egy részét jeleníti meg és kiírja,hogy hiányzó szöveg,illetve más sms-ekkel összekeveri a jó sms-t és értelmetlenség születik!A telefont T-mobile-ba dominócsomaggal vásároltuk,nem crackelt nem düggetlenített,és nincs agyonbombázva se képpel se hanggal se játékkal se videóval.
T-mobile-ba bementem és azt mondták,hogy ékezet nélkül küldjek sms-t a V3-ra,semmi változás!Megfrissítették minda két teló software-ét,semmi változás!Most jön a dolog szépsége,és ez lesz hihetetlen:V3-ra más telóról küldött sms-t megjelenít,meg más nokiával küldöttet is.Viszont a Nokia 6280-al küldött sms más telókra (Motorola V600,V3i,Sony Ericsson:K750i,T230,T100, Samsung SGH-X660) mind megkapják az sms-t függetlenül attól miylen hosszú.De 3 sms-nek megfelelő karakter (3*160) mennyiség amit mindenképpen próbáltunk.Gond nélkül elment a Nokiáról,de a V3 még az 1 sms-nek megfelelőt se tudta fogadni!Érthettelen az egész.Mivel a Nokiában nagyon bíztam,ezért most félek azzal van a hiba,mert mástól kapott sms-t meg még is megjelenít a V3.Még egyszer bemegyek,hogy mind a 2 telefon felülvizsgálatát kérem,és utána ha nem lesz változás,akkor fogyasztóvédelemhez fordulok.Szerintem nem a telefonok hibásak,hanem kompatibilitási prbléma van a két telefonnal.A t-mobile annyival zárta le az ügyet,hogy ne sms-t írjanak,hanem telefonáljanak!Hol élünk a 20-dik században?Tudom sokaknak 30 ezer ft meg se kottyan,de igen is problémás a dolog,és ezt orvosolni kell.Hogy lehet telefont úgy eladni,hogy az a hálózatban lévő többivel nem kompatibilis?
Véleményt kérek!Ha valakinek hasonló gondja volt ossza meg velem,mert igen is hallottam mástól is problémát a v3-ról.
Mindent megpróbáltam a Nokiával karaktertámogatást kikapcsoltam,ékezet nélkül írtam,más telóról küldött sms-t küldtem tovább nokiával a v3-ra,azt se jalaníti meg!
Még egyszer kérek mindenkit,hogy segítsen! -
#226 :)
-
joc88 #225 hello Nem tudotk valami honlapot ahonnan progikat lehetletölteni telomra?? -
freeeedy #224
kábellel:
Játék feltöltés:
Egyébként így megy:
- Indítsd el a P2KTools-t.
- Nyomd meg a Switch to.. melletti kis nyilat.
- Válaszd: P2K mode
- Nyomd meg a Connect-et (Switch to.. mellett)
- Most pár másodperc elteltével alul a status connected lesz, valamint a mellette lévő piros lámpa zöldre vált.
- Válaszd a KJava fület
- Nyomj egy Refresh-t
- Most a telóról beolvasta, hogy mik vannak fölrakva.
- Az install gomb megnyomásával installálni tudsz alkalmazást, amit elozoleg a számitógépre letöltöttél valahonnan. Ha rányomsz, bekéri a .jar fájl helyét és fölteszi azt a telefonra.
- egymás után többet is fölrakhatsz, de a végén ne felejtsd el a restart-ot
- az un-install gombbal törölni tudod a kiválasztott alkalmazást a telefonról
P2KTools letölthetö a www.motomodders.net-rol. Regisztrálnod kell magad, hogy le tudj tölteni, természetesen ingyenes.
Downloads->Software->P2K Software->P2KTools Version 0.7.1.9 by Bezol
HAMÁR NEM SEGÍT SENKI AKKOR LEGALÁBB ÉN CSINÁLJAK VALAMIT!!!(ÉS ASSZT HISZEM HOGY EZT ÍRHATOM NAGYBETÜKKEL!!!!:( ) -
freeeedy #223 Nah mostmárcsak arra lenék kiváncsi hogy témákat hogyan tudnák felrakni?????
Aki tudja az legyenszives válaszolja meg!!!
Thx -
freeeedy #222 Na annyira jutottam,hogy átküldtem gépről egy másik telóra(se w300i) a játékokat,és arrol egyesével átküldtem bluetooth-on v3-ra!!!
Az összes elindult!!! -
freeeedy #221 :(((
Valaki legyenszives megmondani hogy hogyan lehet játékot rakni a v3-ra!!!!
Plz -
djlondon2 #220 freeeedy : nem tudom hogyan kell feletnni játékot rá azt írtam is,de a mobile phone tools-al nem tudsz java alkalmazést telepíteni!
Barbyka17:ha értesz annyira a számgéphez,hogy tudod mi az a torrent,és töltesz torrenntről elküldö ma torrent file-t és letöltheted!
Itt a torrent fájl linkje egyszerűbb:
torrrent -
freeeedy #219 Sziasztok!!!
"djlondon2"
Tudnál nekem segíteni?,nekem is problémám lenne a v3mam-al,én se tudom hogyan kéne átküldeni játékot,illetve hova kéne rakni,mert csak ezt a 3-rom mappát nyitja meg (pictures,video,music)!!
Esetleg ehhez kéne az a másik program amit említetél?
Megköszönném ha eltudnád küldeni a torrent fáljt mert akkor letudnám tölteni,ha az a baj!??
Válaszdat előre is köszi!!!! -
Takezó #218 Esetleg be tudom imagebe tenni az eredeti mpt-s cdt. -
Barbyka17 #217 végre valaki aki tud segíteni!....hiába vártam volna szerintem.
arra már rájöttem h a mobile phone tools 4.0-val működne, de azt sem tudom honnan kell leszedni, mindenhol csak leírásokat találok róla.
úgyh légyszi ha tudsz ebben segíteni h honnan kell letölteni,akkor írd le, nagyon megköszönném! -
djlondon2 #216 Látom itt mindenki cseszik a másikra,és senki se segít!Érdekes másnál is itt ott előforduló gondot írtam a v3-ra,de meg sem erősíti senki ennek ellenkezőjét se,hogy az ő telefonja szuperül fogad sms-t!legalább megnyugodjak,hogy nem volt-e rossz válssztás ez a telefon.
Na midnegy magánakvaló emberekről ennyit!Megsajnáltam e 2 embert aki adatcsere gondokkal küzd!Én a caps lock kikapcsolása ellenére segítek neki mert nem hiszem,hogy felsőbbrendű lenne nálam egy moderátor vagy akárki,ő is ember és kész!Ne játékszabályokat diktájunk itt,ha jó leszel majd megkapod a válszt szitu!Talán azért írta nagybetűvel,mert rengeteg fórumba bagóznak az emberre,csak két ismerős eszmefuttatását látjuk,és semmi értelmeset nem írnak,ami hasznos lenne a társadalmunkra!Régóta fogalkozom a motorolák programjával tudom amit tudni kell ahhoz hogy menjen!Nekem speciel v600-am volt adatkábellel nyomattam annak idején nem lehetett megszerezni a software-t (mobile phone tools 2.0-t) ezért megvettem! Szóval ha kell a program van újabb Mobile phone toools 4.0,és működik az összes motorolával mind adatkábel mind pedig blue tooth adapterrel,persze attól függ miylen az adatpter drivere!Ha valaki blue tooth on akarja összehozn a mobile phone tool-s prgoramot a telóval abba is tudok segíteni!Mivel v3 -al is ment nálam a kapcsolódás ebben is tudok segíteni!Ha kell a legújabb Mobile phone toools 4.0 (ezzel megy csak a v3) akkor szóljon itt a fórumba,és elküldöm neki a torrent file-t,ahonnan le tudja tölteni,mert sok mocsok van fenn ami nem működik jól!Szóva sikítsatok bajbajutottak,ha aktuális még a segítségem!Szívesen segítek bárkinek!Egyedüli amit nem tudok még a motorola v3-on az a java játékok feltétele,a többbi mobile phone tools-os (kép, mp3 ,csengőhang, video felrakása és leszedése telóról,illetve telefonkönyv mentése)kérdésben tudok segíteni! -
Barbyka17 #215 Sziasztok
nekem is az a problémám mint nyuszinak.
nem tudom feltölteni a képeket a telómról a gépre.
tegnap vettem hozzá USB kábelt, de valamit le kell hozzá töltenem, h sikerüljön, és nem tudom mit
remélem ti tudjátok, és segítetek
előre is köszi -
zoolee #214 Majd ha kikapcsoltad a caps lock ot akkor válaszolunk. -
nyuszi #213 SZIASZTOK A SEGITSEGETEKET SZERETNEMKERNI VAN EGY MOTOROLAV3-AS TELEFONOM ES NEM TUDOM ACUCOKAT A SZAMITOGEPRE LETOLTENI MERT EGY CD-ET KER HA VALAKI MEGTUDNA MONDANI HOGY HOGYAN LEHETNE AZ INTERNETEN MEGTALALNI A HOZZA SZUKSEGES CD-ET KOSZONOM. MERT LEHET TOLTENI CSAK EN NEM TALALOM.
ERRE A CIMREIRJATOK [email protected]
ELORE IS KOSZONOM -
djlondon2 #212 A következő gonddal fordulok hozzátok!Motorola v3 telefonnal problémám adódott!1 hete vásároltam a telefont,de az üzenet fogadásával gondjaim adódtak!3 vagy 2 sms-t nem tudok fogadni,magyarul 3 vagy 2 sms-nek megfelelő karaktert nem jelenít meg bejövőként!Nokia 6280-as telefonról küldenek nekem sok sms-t ezelötti samsung telefonomnál,és más telefonnál nem volt gond a fogadás,ezért kétlem,hogy a nokia hibája lenne:) Értelmetlenül jeleníti meg az sms-t kis részletet jelenít csak meg beleőle,vagy más sms-hez rakja hozzá,amit frissen kapok!Mi lehet a gond?Segítsetek!A telefon alig lett használva.Közvetlen a megvásárlás után már ezeket csinálta!T-mobile-nál vásároltam dominó csomagban,tehát nem egy agyon crackelt függetlenített telefonról van szó!Mi okozhatja ezt a hibát?