eredeti játék vagy nem ???
-
Was #29 Hát én baromira nem értek egyet veled! Amilyen hangnemben írtad, szerintem te állsz legközelebb ahhoz a bizonyos megnevezésedhez.
Engem is kezd felháborítani az a sok reklámszöveg a rakás játékokról amit az újságok mellé adnak.
Én is megvettem ezt az újságot, a hozzáadott Spellforce miatt! Nem ingyen ajándékként kaptam, hanem kifizettem. És a mostani időkben, amikor a legtöbb játék úgy jelenik meg, hogy szinte végig se lehet játszani úgy, hogy ne patch-elnéd meg, ez szerintem elvárható lett volna. És a Spellforce-hoz is pontosan egy rakás javítás jelent meg, gondolom nem azért mert olyan faszán működik. És még nem is ez zavar a legjobban, hanem az hogy erre a "verzióra" a kiegészítéseket nem lehet feltenni!
Gondolom a legtöbb embert ezek a dolgok nem zavarják, mert úgyis valami warez verzióval nyomják. Én a játék iránti tiszteletből vettem meg az újságot. És ha igazán szeretnék belemerülni a játékba, akkor szeretném kihasználni annak újításait is, nem csak azt az 1.11-nek nevezett "béta verziót"
A dupla-DVD mizéria engem nem mozgat, nem is szólok hozzá.