159
eredeti játék vagy nem ???
  • Gabe18
    Mintha kicsit tul lenne lihegve ez a kérdés szerintem.Az tényleg nem jó ha a játékot nem lehet patch-elni,mert azokat nyilván okkal adják ki utánna.De a másik fórumon ahogy nézem felajánlották a lap árának visszafizetését,igy szerintem nem kénne ebből ekkora ügyet csinálni.
    Aki ugy érzi rosszul járt ezzel,az ugysem vesz ezután PC Gurut.
    A dvd kérdésben meg szerintem max más PC-s lapoknak lenne okuk reklomálni.Persze csak ha nem ők is igy hirdetik magukat.
    Mert amugy aki megvette a lapot 2 DVD mennyiségű anyagot kapott,tehát a vásárló nincs átverve.
    Szerintem...
  • rezsofiz
    del
  • Grusi
  • dashed_
    ez kész ..

• robotnyk
    király vagy :DDDDD
  • Grusi
    Szerintem pedig bolhából csinál elefántot. Ez a "minden lehetséges eszközzel negatív kampányt fogok csinálni nektek" szöveg pedig... Egészen kikerekedett a szemem, amikor olvastam.
  • Cat #33
    ez ok, de a stílus ellenére azt is vedd észre, hogy igaza van
  • Grusi
    Most itt rendkívül hosszú és felesleges vitát lehetne nyitni az általatok leírt dolgokról, de köszönöm, inkább nem kérek belőle. Ha valaki nem ért velem egyet, sajnálom, nem próbálom meggyőzni, mert úgyse fogom tudni. Ha titeket nem háborít fel egy tulajdonképpen semmiség miatt hisztiző, vergődő, és ami mindennek a teteje, FENYEGETŐZŐ arc gyerekes viselkedése, áldásom rátok. Engem - és ahogy látom, még itt jópár embert - igenis nagyon zavar.
  • Crokin
    Na, én több büntipontot adtam volna erre :) Teeeeeee .....
  • báttyó02
    mekkora egy .... vagy te!
    azért mert valaki leirja a problémáját,te máris elkezdesz pattogni,és trágár szavakat használni
  • Was
    Hát én baromira nem értek egyet veled! Amilyen hangnemben írtad, szerintem te állsz legközelebb ahhoz a bizonyos megnevezésedhez.
    Engem is kezd felháborítani az a sok reklámszöveg a rakás játékokról amit az újságok mellé adnak.
    Én is megvettem ezt az újságot, a hozzáadott Spellforce miatt! Nem ingyen ajándékként kaptam, hanem kifizettem. És a mostani időkben, amikor a legtöbb játék úgy jelenik meg, hogy szinte végig se lehet játszani úgy, hogy ne patch-elnéd meg, ez szerintem elvárható lett volna. És a Spellforce-hoz is pontosan egy rakás javítás jelent meg, gondolom nem azért mert olyan faszán működik. És még nem is ez zavar a legjobban, hanem az hogy erre a "verzióra" a kiegészítéseket nem lehet feltenni!
    Gondolom a legtöbb embert ezek a dolgok nem zavarják, mert úgyis valami warez verzióval nyomják. Én a játék iránti tiszteletből vettem meg az újságot. És ha igazán szeretnék belemerülni a játékba, akkor szeretném kihasználni annak újításait is, nem csak azt az 1.11-nek nevezett "béta verziót"
    A dupla-DVD mizéria engem nem mozgat, nem is szólok hozzá.
  • Cat #28
    a fenyegetőzés egy dolog, az nevetséges, de ne dőljünk már be a marketingesek találmányainak

ha ne adj isten egy két év mulva valóban két dvd korong lesz az ujságban azt ugy hirdetik majd, hogy "négy dvd" ? ugye az ellenzők is érzik mekkora blődség ez
  • emberke
    Na hallod te emlegeted a kultúra szót? Ő kultúrált formában leírta a problémáját, véleményét (amit szerintem kicsit eltúlzott), ellenben veled.
  • _Atti_
    hát ez akkkora lol hogy az fáj..
    ilyen miatt pattogni..fenyegetőzni:D jujj:) ide látom ahogy a gurusok reszketnek félelmükben hogy mi lesz ha elkezded a "negativ kampányolásod" lol:)

ha vmi botrányos akkor az az intelligencia-hányadosod..
  • guardian hero
    Te nagyon el vagy tévedve.
    1. A játékot nem ingyen kapod ajándékként, hanem benne foglaltatik abban az árban, amit az újságért kipengetsz.
    2. Ha teljes játékként adnak el valamit, akkor joggal elvárható hogy funkcionalitásában valóban megegyezzen a boltban kapható változattal, amibe beletartozik a peccselhetőség is.
    3. A dupla DVD valóban félreérthető és félrevezető, attól függetlenül, hogy a vásárlónak kára nem származik belőle. Más újságokat viszont károsíthat ezzel a PC-Guru, ha azok tisztességesen 1 db kétrétegű DVD-t írnak a címlapra, amitől az egyszerű, szakmailag nem képzett vásárló azt hiszi, hogy tőlük kevesebbet kap. Nem kötelező mindenkinek tisztában lenni a kismillió féle DVD formátumok rejtelmeivel ahhoz, hogy számítógépes játékokkal játszon.
    4. Egyáltalán nem szimpatikus nekem sem A.I. stílusa és hozzáállása, ugyanakkor a tied kifejezetten visszataszító. Miért fáj neked az, hogy valaki megpróbálja érvényesíteni az érdekeit, és nem tűri birka módjára, hogy félrevezessék? A gyerek először némán tűri, hogy a játékújsághoz nem tökéletesen funkcionáló "teljes" játékot adjanak neki, aztán felnő, és hagyja hogy mérgezett paprikával etessék büntetlenül, meg mindenféle szarháziak kicsalják tőle a nehezen megtakarított pénzét, stb. Észre kéne már venni, hogy ha nem érvényesítjük fogyasztói jogainkat, akkor a cégek magasról szarni fognak a fejünkre, ahogy teszik azt most is.
  • precision
    +fav :D
  • polux

Nagyon jó szöveg! Teljesen egyetértek!
  • balintka
    Nekem egy óráig tartana ilyet fogalmazni :D
  • Grusi
    Öregem, te akkora paraszt vagy, mint amilyet még a világ nem látott! El sem tudod képzelni, mennyire jó neked, hogy az a legnagyobb problémád az életben, hogy nem tudod felpeccselni egy újság mellé INGYEN kapott Spellforce-odat 1.28-ra. Hát komolyan mondom, takarodjanak az ilyen emberek a büdös francba, mégis mit képezlsz magadról? Fenyegeted a PC Gurut különböző fogyasztóvédelmi szervekkel? Hadd tegyem hozzá, te húznád a rövidebben, te kis mitugrász senkiházi idióta. Azért pedig végképp ásd el magad, mert azért pattogsz és hisztizel, mert félreértetted a dupla DVD-szócskát. A tipikus konzumidióta balfasz mintapéldánya vagy, csak a mellékletekért veszel meg egy újságot. Ha szorult volna beléd szemernyi ész, belegondolnál, hogy egy ÚJSÁG mellé kaptad INGYEN, AJÁNDÉKÉNT, JOGTISZTÁN (még ha ezt képtelen is vagy felfogni), tehát illene kussolni, vagy legalább kulturáltan felvetni a problémát, nem mindjárt fenyegetőzni és kiverni a hisztit.
    Hogy tűnne el a fajtád a földről, te szar.
  • Grusi
    Aszongya botrány... :DD
  • Lacc
    Nem tudom, hogy az most miért baj, hogy 2*4.7 g adatot nem 2 lemezen, hanem egy darabon kapsz. Nekem meg se fordulna a fejemben, hogy ilyesmi miatt felháborodjak. Igaz az sem, hogy egy ujságot azért vegyek meg, mert ahhoz bizony 2 dvd van, nem egy.
  • Snomag
    Mivel dupla dvdt hirdetnek, nem 2db dvdt nem értem mi a probléma. Meg aztán miért fáj ez? A tartalom megvan és még csak annyi helyet sem foglal.
  • Deajka
    A gtar is dupla dvd-t hirdet. Én az ehavit vettem meg a Gothic miatt. Néztem piszkosul ,hogy hol van a Dupla dvd aztán le van irva, hogy 1 db 8.4 Gb DVD lemezt tartalmaz az újság. Szóval igazuk is van.
    Mondom, szerintem.
  • báttyó02
    de ők DUPLA dvd-t hirdetnek,és most nem az számit,hogy egy vagy két darab dvd,hanem az,hogy ők ezzel a fogással akarják jobban eladni az ujságot,hogy ők 2 dvd-t adnak,holott nem
  • Deajka
    Idétlen egy topik ez. Nem értem pl. mi a probléma a dupla dvd-vel.
    A tartalom érdekli -gondolom én- az embereket nem a darabszám.
    Másik a teljes game am,i szerintem ua. mint a dupla dvd.
    A játékkal lehet (végig)játszani, a patch nem hiszem ,hogy annyit javít a játékelményen.
    A guru újsághoz ezt adják.Ez van.
    Szerintem.

Mondjuk én már rég vettem, leginkább (kb 3 db/év ) gstar.
  • báttyó02
  • M@TriX
    akkor ezzel egyet értünk ;)
  • M@TriX
    ezzel így egyet is értek, oda kell figyelni hivatalosan mit közöl, mit ír ki a címlapra egy újság.
  • báttyó02
    pontosan
  • guardian hero
    Hát elég gáz hogy teljes játékként adott cuccot nem lehet peccselni. Ha már csak így sikerült megoldani, ezt jó lenne feltüntetni a címlapon ("MAJDNEM teljes verzió, patchelési lehetőség nélkül". A dupla DVD meg minden normális embernél két darab DVD lemezt jelent, nem kétrétegű, vagy dupla adatsűrűségű lemezt. Ezt el kellene ismernie a Gurunak is, kicsit korrektebb hozzáállást várnék tőlük - aki hibázik, viselje a következményeit.
  • Kandurex
    Szarláma játék. A védelem terén meg elszálldostak a készítők, még anno az eredetivel rendelkezők jó része se tudta elindítani (incompa DVD or CD).
  • Alien
    Szerintem is zárható, mellesleg leis van írva abban a topicban, hogy eredeti a lemez, csak a sokszorosítás miatt kellett eltávolítani a másolásvédelmet...

idézem: "A PC Guru DVD vagy CD mellékleteinken olyan játékok szoktak lenni, melyekből hivatalos úton eltávolítják a másolásvédelmet (tehát hogy ne keresse a lemezt), mielőtt azok sokszorosításra kerülnek. Védelemmel ellátott játékot nem tudunk sokszorosítani. "

Szóval tök fölösleges a topic.
  • báttyó02
    mondjuk ez tényleg köcsögség szerintem,főleg a DUPLA DVD.
  • M@TriX
    pontosan
  • M@TriX
    szerintem zárható :)
  • insp
    Topic címet is át lehetne írni erről a szenzációhajhász butaságról. Ez nem botrány.
  • Crokin
    IJ.
  • insp
    DVD fotmátumokból képezd kicsit tovább magad...
  • ai
    http://www.pcguru.hu/forum/viewtopic.php?t=1298&postdays=0&postorder=asc&start=15

véleményetek ?