PC GURU botrány
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szarláma játék. A védelem terén meg elszálldostak a készítõk, még anno az eredetivel rendelkezõk jó része se tudta elindítani (incompa DVD or CD).
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Szerintem is zárható, mellesleg leis van írva abban a topicban, hogy eredeti a lemez, csak a sokszorosítás miatt kellett eltávolítani a másolásvédelmet...
idézem: "A PC Guru DVD vagy CD mellékleteinken olyan játékok szoktak lenni, melyekbõl hivatalos úton eltávolítják a másolásvédelmet (tehát hogy ne keresse a lemezt), mielõtt azok sokszorosításra kerülnek. Védelemmel ellátott játékot nem tudunk sokszorosítani. "
Szóval tök fölösleges a topic.
idézem: "A PC Guru DVD vagy CD mellékleteinken olyan játékok szoktak lenni, melyekbõl hivatalos úton eltávolítják a másolásvédelmet (tehát hogy ne keresse a lemezt), mielõtt azok sokszorosításra kerülnek. Védelemmel ellátott játékot nem tudunk sokszorosítani. "
Szóval tök fölösleges a topic.
mondjuk ez tényleg köcsögség szerintem,fõleg a DUPLA DVD.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
pontosan
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
szerintem zárható 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Topic címet is át lehetne írni errõl a szenzációhajhász butaságról. Ez nem botrány.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
DVD fotmátumokból képezd kicsit tovább magad...<#falbav>#falbav>
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
http://www.pcguru.hu/forum/viewtopic.php?t=1298&postdays=0&postorder=asc&start=15
véleményetek ?
véleményetek ?
← ElőzőOldal 4 / 4