eredeti játék vagy nem ???
-
disgust #132 1. Ezen még vitáznék, de végülis mindegy. Írtam a "dupla méretről" is, mint dupla átmérőjű lemez. Gondolom nem olvastad. Végülis nekem marhára mindegy, én nem pereskedni akarok minden szirrel-szarral, csak leírtam, hogy elegendő ok lehetne, mert bele lehet kötni. Szal csak ennyi. Ezért még nem kellett volna leugatnod.
2. Ebben részben igazad van, de akkor fel kell ezt tűntetni, hogy öcsisajt ez van rajta, eszed vagy nem.
Az hogy mi mennyibe kerül az most másodlagos kérdés, jogi szempontból a felemlegetett problémával nem is áll kapcsolatban. Persze, józan ítélőképesség szerint igaz, most tökmindegy mit vágnak az emberhez pitli 200 v. 400 Ft-ért, főként hogy többet ér a rajta lévő anyag a lemezzel együtt, mint 200-400 Ft. Csak ugye ez most nem tartozik szorosan a témához.
Bocs, de mivel átmentél arrogánsba, célszerűnek láttam felvenni a stílusod. Örülök, hogy a végére tudtál normálisan is írni. Nekem kissé eldurrant az agyam a hangnemedtől, bocs, ha túllihegtem az agressziót. Má lenyugodtam.