PC GURU botrány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Sajnos.
Ahogy elnézem az összes pc-s újság így írja.
Ezen nem is pöccenhetnél be.
Amúgy meg anyázhatjátok nyugodtan a Gurut, nagyon sok ember ezen az újságon nõtt fel.
Elég zagyva lett, így utólag...
a lényeg azért benne van. a lenne két n akart lenni :-)
De nem, amit legálisan megkaphatnának ingyért, azt megveszik pénzen, (ragcsere, he-he) aztán sírnak, hogy lassúak a warezoldalak, meg kódokat kérnek a fizetõs warezsite-okhoz.
Nem értem a logikátokat.
Egy dologgal tudnám értelmezni: dackorszak. Csakazértsem úgy csináljuk, ahogy jó lene, mert akkor másnak (valaki lõje már le azt a telefont) lesz igaza.
Egyébként meg: ha nem tetszik, ne itt sírj, hanem pereld be a Vogelt (vagy melyik kiadó gondozza a Gurut)
Ahogy mélyebben visszaolvasok, kezdem érteni, hogy itt ismét a "DrágajaGuru, aggyáksázsé, akkómevveszem" a fõ csapásirány.
Ehhez csak gratulálni tudok.
"Ha kevés a fizetésed, dolgozz többet"
Az elõttem író leírta jól, hogy dupla DVD, az lehet ám 2 db 9Gb-os lemez is. Ha a Guru (és más lap is) ragaszkodik az ilyen idióta megfogalmazáshoz, akkor írják rá azt, hogy SZIMPLA DUPLA DVD-vel! A teljes ködösítés végett.
Bár már írtam korábban (nem hiszem, hogy visszaolvastál volna): 2 db 4,7 GB lemez adatmennyisége több, mint 1 db dupla rétegû lemezé. Csak fel kellene fogni! Egyébként ez zavarná az embereket a legkevésbé, de mégis tény marad!
A pathelésre amit írtál.. hát nem sok fogalmad lehet a pc-s játékok milyenségével. Nem tudom mikor jelent meg utoljára olyan játék, ami 1.0-ás (bolti) verzióval tökéletesen ment volna. A patchek az idõközben megjelenõ új hardverek miatt is kellenek!
Mit szólnál hozzá, hogyha megvennéd a Half Life 2-t 10e ftért és mondjuk gagyin megy a régi videokártyádon? Veszel egy új hiperszuper karit és el sem indul a játék?! Erre (is) valók a patchek!
Elöljáróban hozzátenném, hogy nem érint a téma. Akkor vettem utoljára Gurut, amikor még kb 3-400HUF-ba került... De azért:
1. Tényleg szarni rá, hogy hány darab lemez, de azért ne hazudjanak már az ember szeme közé... Szvsz van egyRÉTEGÛ és kétRÉTEGÛ DVD lemez. Ebbõl lehet dupla is.
Gy.k.: dupla egyrétegû DVD, dupla kétrétegû DVD. Amit írtak, abból én számíthatnék 16G adatra is. (mert ugye egy dupla DVDs film nem egyrétegû lemezekre van írva)
Elb**zták, akár tetszik, akár nem, téma lezárva.
2. Ha egy játékra nem megy fel a peccs és a _kiegészítõk/küldetéslemezek_, az nem teljes játék, csak egy fullCDs rip.
Egyébként a Spellforce-szal pont az a probléma, hogy bin/cue változatban szintén nem mennek fel rá az említett cuccok. Ha valaki csak azért vette meg azt a betûkkel teleírt gyújtóst, mert adnak hozzá full SF-t, akkor az csúnyán rák*rt, és jogosan kéri vissza a pénzét.
Harmadrészt ha nem lépsz rá a tökeire annak, aki megszivat akkor az meg fog szivatni megint, és megint, és megint... Ha csak 30 ember kéri a cucc visszafizetését, talán elgondolkoznak kedves GURUék, hogy legközelebb mit írnak le, és akkor már megérte a kollega hisztije. (még ha elég szánalmas stílusban adta is elõ)
Egyébként nem kell a polgári peres témán lovagolni, azt senki nem vette komolyan.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
1. Ket lemez helyett egy van de dupla merettel
2. Nem lehet patch-elni a teljes jatekot
Elso problema azert sz@r dolog mert nem birod megfogni a masodik lemezt. Mert ugye nincs. Nem erzi, ertitek? Nem erzi hogy ket lemezt kapott ami cimlapra van irva! Es kifizetett 1500FT jo magyar forintot. Es nincs mit fogni. Ja, es nem kell cserelni lemezt a meghajtoban. Szinte mar ugy erzi az ember hogy nincs is lemez.
A masodik problema azert nem lebecsulendo. Valoszinu hogy vegig lehet vinni patch nelkul is de hat olyan jo patch-elni. Ugy erzi az ember fia hogy most jol megjavitotta a programot. Mostantol minden maskepp lessz.
Lehet fikazni...
"Figyelem! Jelenlegi teljes játékunk már a legújabb verzióval került sokszorosításra, ezért nem szükséges hozzá javítás telepítése."
Ha ez igaz akkor már a pathelt játék van a DVD ugy hogy nincs miért nyavajogni, ha meg nem igy van akkor lehetne, mert ez már tényeleg félrevezetés.
A többihez nem fûzök kommentárt, rólatok állít ki bizonyítványt. A fórum másik fele meg rajtatok röhög.
Észre vettük 😄DD,a fél forum már rajtad röhög csak olvass kicsit vissza...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
De látom, te vagy itt az ügyeletes okos bf. 😊 Amit a jogi meg bírósági, ügyvédi dologról írtál, az akkora LOL, hogy szerintem sürgõsen töröltesd azt a hozzászólásod, ne hirdesse égnek és földnek, hogy mekkora sötétség uralkodik nálad. 😊
Vagy mi lenne ha irnál ide([email protected]) és megkérdeznéd hogy mi törpénhetett??
A haverommal -akinek valóban megvan a teljes verzió, természetesen 1.38-as patch-csel- vajon tudok multiban játszani (az eltérõ verziók ellenére)? Vagy kérjem meg szedje le az egészet és a kedvemért telepítse 1.11-ig?
Minden ügy évekig huzodik a biroságon de ö az 1500 ft-s pc-gurus ügyet nem tekinti bagatelnek ,nem ö ezt olyan komoly ugynek tekinti hogy évekig járkálna a biroságra mondván a dupla dvd nem is dupla meg nem pöcsölhetö a game 😄DD
Szal ha valaki 1500 ft miatt megkeres egy ügyvédet az már nem is kicsinyes hanem hülye, ahelyett hogy benyelné az 1500-ft-s "szopást" inkább csinálna magának egy végeláthatatlan torturát
<#taps>#taps>
#98 volt a legértelmesebb hozzászólás ehhez az egészhez...
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
2. Ebben részben igazad van, de akkor fel kell ezt tûntetni, hogy öcsisajt ez van rajta, eszed vagy nem.
Az hogy mi mennyibe kerül az most másodlagos kérdés, jogi szempontból a felemlegetett problémával nem is áll kapcsolatban. Persze, józan ítélõképesség szerint igaz, most tökmindegy mit vágnak az emberhez pitli 200 v. 400 Ft-ért, fõként hogy többet ér a rajta lévõ anyag a lemezzel együtt, mint 200-400 Ft. Csak ugye ez most nem tartozik szorosan a témához.
Bocs, de mivel átmentél arrogánsba, célszerûnek láttam felvenni a stílusod. Örülök, hogy a végére tudtál normálisan is írni. Nekem kissé eldurrant az agyam a hangnemedtõl, bocs, ha túllihegtem az agressziót. Má lenyugodtam.
2 teljes játék. A dvd tartalmazza az eredeti full játékot, ahogy anno megjelent hivatalosan, teljes árú, kész játékként? igen. Játszható, elindítható? igen. ha nem patchelhetõ, vagyis nem fejleszthetõ, akkor is teljes értékû játék, úgy ahogy van. Valótlant állítottak a borítón? nem. Ezzel fogyasztóvédelemhez fordulni??? ehh
A dvd árát azért hoztam fel, hogy világosabb legyen az a tény, hogy kb 200 vagy esetleg 400ft -ért kapott szolgáltatás egy bizonyos részéért fenyegetõzik. azért nem kell leszarni, hogy mennyi külön az újság, mert az újság tartalmával, magával az újsággal, és a dvd egyéb tartalmával nincsen a srácnak gondja, vagyis azzal elégedett, az arra kifizetett pénzösszeg nem képezi ezen esetben vita, illetve reklamálás tárgyát.
Nyilván nem gyõztem meg senkit, de nem akartam már ide írni, viszont ha már ilyen szépen megkértél válaszoltam.
Ha úgy gondolod, tényleg rohadtul igazad van, és ilyen nagy életigazságok tudója vagy, akkor gyõzz meg hathatós érvekkel, hogy miért nem fontos az, hogy tudja az ember pontosan, hogy mit vesz meg? Amennyiben épkézláb, és elfogadható, meggyõzõ magyarázatot tudsz erre adni, akkor én kérek bocsánatot. Mellébeszélõ, és más témába kóválygó válasz nem kell.
Mellesleg, hogy te is csattanj egyet, megkérdeztem a Fogy.védelmis ismerõsöm, elmondtam neki a szitut, és annyit mondott, hogy ebben lehetne pert kezdeményezni, és nem alaptalan xarrágásnak titulálta. Ugyanis a Fogy.védelem sem barom, és nem fog olyan csip-csup ügyekkel foglalkozni, ami hülyeség már eleve.
Elég nagy balfék vagy, ha te az általam írt dolgokat "ideológiának" vetted, ebbõl is látszik, hogy egyszerûséged a faékkel vetekszik. Ahelyett, hogy itt baromságokat írnál, és alaptalanul vered a qrvaokosnak vélt nyálad, menj inkább támaszd ki valamelyik ajtót...
Balfax...
A topikot meg nem én nyitottam.
a tanulságot többen is megfogalmazták úgyhogy én már nem szaporítom a szót ezügyben ;]
de azért elmondom h. elsõre énis hülyére kerestem a 2 dvd-t , mert öcsém kapott egy original gurut, ami nem volt bezacskózva, azthittem hogy kilopták belõle a másik DVD-t ;]]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Aki azt mondja, hogy a PC GURU -s dologban nincs semmi kivetnivaló, az valószínû azt mondja, hogy "SZERINTÜNK NEM FÉLREÉRTELMEZHETÕ" a reklámja (pl. hogy dupla cd, teljes játék) ... (vagy beletörõdtek abba, hogy folyton hülyének nézik õket, és azt mondják, hogy "ááá ennél már néztek engem sokkal nagyobb hülyének, és jobban át is ejtettek, szóval ez nem nagy ügy"). Én amondó vagyok, hogy a PC Guru-sok direkt használták a "dupla dvd", és "teljes játékélmény" szót ... így jogosan becsapava érezhetik magukat az emberek, akik a DVD(k)ért, vagy a teljes játékért vették meg az újságot.
Persze ez egy pitiáner ügy, ha nem a mi pénztárcánkból "loptak" ki 2000 Ftot, és persze SOKKAL nagyobb mocsokságok folynak ebben az országban mint ez az incidens. Hölgyeim és Uraim ... itt élünk : "megszoksz vagy megszöksz". <#szomoru1>#szomoru1>
OFF : hát nem a feje tetejére fordult a világ ?! Mikor gondoltuk volna, hogy két ember össze tud verekedni KARÁCSONYi bevásárláskor egy parkolóhelyen ?! Ez is csak azt mutatja, hogy itt semmi se szent 😊
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
De ha a módosított exe-t te magad csinálod meg hozzá akkor már szerzõi jogokat sértesz, fõleg ha azt nyilvánossá is teszed 😊
Az ilyen "hozzá adott" lemezek itt tornyosulnak az asztal alatt. Csak egyetlen egynek vettem eddig hasznát: amin rajta volt az Americas Army 2.0. Az újságokat viszont még mindig elolvasgatom, ha nosztalgiázni akarok.
Egyébként vagyok olyan szerencsés, hogy ismerem a Guru szerkesztõit és tudom, hogy nem akartak direkt kitolni senkivel. Ha valakinek problémája van a játékkal vagy a DVD-vel küldje vissza nekik, biztos hogy visszakapja az újság árát.
Ha pedig ehez nincs kedve töltse le a gamecopyworld-rõl annak a vacak játéknak a nocd crack-jét és kész, azzal biztosan menni fog a legújabb patch is 😊
Nem tudom mennyi a PC Guru eladási száma, de az biztos, hogy pl a Spellforce-nál (legalább) megduplázódik az eddigi eladott játékok száma, itt Magyarországon! És szerintem igenis hozzátartozik egy teljes játékhoz, hogy lehessen patchelni. Meg az is, hogyha megveszek hozzá egy kiegészítõt, akkor az el is induljon vele!
különben sikeresen elérte amit akart..itt vitatkozunk ez a f*sz meg már rég röhög a markába mer ugyis visszakapja a pénzét,vagy patchet a játékához vagy nemtom mit ajánlottak neki végül a gurusok..
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero