agyaggalamb#4850
Hali!Én is most kezdtem el játszani a kereszapával,de nekem is hasonló gondjaim merültek fel.
1. : Olvastam hogy a kocsiból való kiszálást egy az oldalon található .mds kiterjesztésű file-al lehet megoldani.Ez idáig rendben van,de hová kell másolni ezt a típusú file-t hogy működjön??Nem találtam könyvtárat ahol ilyesmi típus fordulna elő.Ez volt az egyik problémám.
2. : az egér beállításával lenne,erről már tuti volt szó a korábbiakban,de nem találok ehhez kapcsolódó hozzászólást.Lehet esetleg megváltoztatni hogy ivert egerem legyen?És ha még bírjátok akkor lenne egy
3. kérdésem is: Miután felteszem a játékot és crack-elem mindösszesen egyszer tudom elindítani a game-t és miután játszottam egy kiadósat (mivel nem tudok kiszálni a járműből :( )kilépés után ha újraakarom indítani nem fut.Csak fekete képernyővel találom szemben magam.
Ha újrarakom (mivel muszáj vagyok mert nem fut), dettó.Egyszer jó aztán nem.
Nos mindösszesen ennyi a problémám a játékkal.Aki tudna és hajlandó lenne esetleg segíteni,annak hálás lennék.
Ja amugy szerintem annyira nem rosszul sikerült játék,bár mint ahogyan már irtátok, aki játszott a Mafia-val annak lehet hogy nem tetszik majd.....nos nincs annyira jó de azért ott van! :) Legalábbis nálam.
Na remélem nem voltam túl fárasztó.Várom hozzáértők segítségét....
Előre is köszönöm.
By