The Godfather

• arty
    Amikor a játékot elinditottam és nem lehetett léptetni a bevezető logokat, stb, éreztem, hogy itt valami készül :)

Aztán menüben minimális grafikai tuning után megláttam az irányitást: ekkor már sejtéssé erősödött bennem: itt valami nagyon el lett szúrva :) ehez képest a Flight Simulator 2004 bill kiosztása semmi :)) Ha ásítani akarok, azt is 23 bill kombinácioval kell ... nemár! Komolyan, ez vicc?! Audio options menüt nem találtam... ez sem rossz :D

ÉS akkor elindult .. átvezetők továbbra sem léptethetőek, legalább a karakterek szépek... a mimika elsőrangú! wow... a háttér kicsit leegyszerűsödött, de gondoltam ez csak átvezető ... hát nem. Az egész grafika csak az arcokból és mimikából áll, a többi csunyább bárminél, amit eddig láttam :D Képzeljük el, h egy 1998as RTS-t ráközelítünk az egységekre: na ez igy néz ki TPS nézetből :D LOOOOOOOL! Az egészen csak mosolyogtam, amig irányitani nem kezdtem karakterünket ... alapbol nem tudtam strafelni, csak forgok a gombokkal is és az egérrel is ... aztán beavattak a 5654968465 féle billentyű használatába. Majd alap missziók, minden vérprimitív!

Utolsó esély: beszálltama egy kocsiba.... ÁÁÁÁÁÁ! Ezt neeeee, mondom, erre enkgem senki sem kényszerít!!! :(((( Ilyen irányitás ????? A putty-putty 1993as első részében szimulátorosabb!! Inkább 2 150 körös legoracer futam, mint ezzel 1 perc!!!!! :(((((( ÉS hogy néznek ki a kocsik ???? Mintha 1996os, 3d gyorsitás nélküli vektorgrafikus játék szüleményei lennének!! :((((

A driv3r sem volt ekkora csalódás. Sőt.

Végül az uninstall lenyugtatott. Ebben a "lenyugodott" állapotban irtam ezt a szösszenetet. Ez a véleményem. Senki ne rettenjen el emiatt, inkább próbálja ki és alakítsa ki a sajátját ... vagy inkább játsza végig még1x a maffiát :D