7267

The Godfather

• Since
    Sikerült feltelepítened a játékot?
  • CS@
    A főmenu -ből ha a load ra klikkelsz akkor a következő ablakba, ahol a betöltendő mentést ki kell választani a képernyő alsó részén van egy edit gomb.
    Itt tudsz ruhákat vásárolni meg felruházni a muksót.
  • Gyocsika
    Kinek van dvds
  • Liszi
    Nekem azt irja a megaupload h tele van aszerver!

Kipróbáltam minden deamon tools-t,minden beállítást,sd4hide-ot meg mindent de ugyanugy hiba az összes kompatibilitási választéknál,KIVÉVE a Windows NT modot,ahol ott írja ki egyedül h kéri a cd-t! Na akkor most mit tegyek? xDDD oO
  • Gerbill
    Nem kell hozzá Crack!!! Legalábbis nekem ment simán minden beavatkozás nélkül
  • Gyocsika
    Nekem a pcdvd s lesz meg mindjárt ahoz is jó lesz ?
  • Gerbill
    Tudja valaki hogy hol lehet ruhát váltani?
  • MrTressy
    win2k módban jah.
  • Curesz
    Ezzel ugyis menni fog, ha nekem a clonecd-s verzsön van meg?
  • MrTressy
    feldobtam ide a cracket.Letöltés: megvárod mig a jobb felsö sarokban a számláló visszaszámol ráugró reklám ablakot becsukod és katt a downloadra
  • spatrik
    Nekem ezt az exe hibá-t írta a C$C Generals is de azt No-cd patch megoldotta.Viszont Godfatherhez meg nincs
  • Ma2ska
    Amit korábban irtam a ps2-s verzió értékelőmben, ugy látszik sokan ugyanigy látják, és az sem lep meg hogy a pc s semmivel se néz ki jobban...ez az a játék ami szigoruan fanok számára viselhető csak el...az élvezhető talán kicsit erős kifejezés lenne.
  • zol45
    The.Godfather.The.Game-CLONECD , ezt.
  • Viktorr
    Dehogyis!
    Nekem is csinált ilyet 1-2 játéknál,de azokat a játékokat soha sem tudtam elindítani szal..:((((((
  • The FlashBack
    melyiket szedted le?
  • Shadowkiller
    Mert rossz verziót szedtél le!!!
  • zol45
    Nekem nem megy, mikor eleakarom índitani, azt írja hogy hibát észlel és leáll , ez miért van??
  • DannyL
    Na jó nekem ennyi elég volt, tiszta driv3r feeling-em van. majd letöltöm ha már a public torrent oldalakra is felkerült, akkor nem bassza el az arányom skyline-on.
  • Shadowkiller
    A kocsik után mit vártál?
  • The FlashBack
    állítsd win2000 kompatibilisre az exe-t nekem bejött:P
  • arty
    1 kérdés, aki tovább bírta: van, h feljön a nap és nappal játszunk?

(megjegyzem az éjjel abban merül ki, h az ég feketés :D mindent rendesen látni)
  • Since
    Na mindkét féleképpen megpróbáltam, csináltam parancsikont 2000 kompatibilitás, illetve sd4 hiderrel is megpróbáltam azzal se megy...Lehet nemjó az sd4 hiderem valaki aki használja és működik neki a játék belinkelhetné hogy honnan szedte le...Köszi
  • DannyL
    thx
  • arty
    Amikor a játékot elinditottam és nem lehetett léptetni a bevezető logokat, stb, éreztem, hogy itt valami készül :)

Aztán menüben minimális grafikai tuning után megláttam az irányitást: ekkor már sejtéssé erősödött bennem: itt valami nagyon el lett szúrva :) ehez képest a Flight Simulator 2004 bill kiosztása semmi :)) Ha ásítani akarok, azt is 23 bill kombinácioval kell ... nemár! Komolyan, ez vicc?! Audio options menüt nem találtam... ez sem rossz :D

ÉS akkor elindult .. átvezetők továbbra sem léptethetőek, legalább a karakterek szépek... a mimika elsőrangú! wow... a háttér kicsit leegyszerűsödött, de gondoltam ez csak átvezető ... hát nem. Az egész grafika csak az arcokból és mimikából áll, a többi csunyább bárminél, amit eddig láttam :D Képzeljük el, h egy 1998as RTS-t ráközelítünk az egységekre: na ez igy néz ki TPS nézetből :D LOOOOOOOL! Az egészen csak mosolyogtam, amig irányitani nem kezdtem karakterünket ... alapbol nem tudtam strafelni, csak forgok a gombokkal is és az egérrel is ... aztán beavattak a 5654968465 féle billentyű használatába. Majd alap missziók, minden vérprimitív!

Utolsó esély: beszálltama egy kocsiba.... ÁÁÁÁÁÁ! Ezt neeeee, mondom, erre enkgem senki sem kényszerít!!! :(((( Ilyen irányitás ????? A putty-putty 1993as első részében szimulátorosabb!! Inkább 2 150 körös legoracer futam, mint ezzel 1 perc!!!!! :(((((( ÉS hogy néznek ki a kocsik ???? Mintha 1996os, 3d gyorsitás nélküli vektorgrafikus játék szüleményei lennének!! :((((

A driv3r sem volt ekkora csalódás. Sőt.

Végül az uninstall lenyugtatott. Ebben a "lenyugodott" állapotban irtam ezt a szösszenetet. Ez a véleményem. Senki ne rettenjen el emiatt, inkább próbálja ki és alakítsa ki a sajátját ... vagy inkább játsza végig még1x a maffiát :D
  • Shadowkiller
    Van töltés a gaméban mikor bemész vagy kijössz a házból?
  • Csacsi
    Na most....vane gy nagy terep. Szépen lassan kinyírok mindenkit. teljesen üres a rész. bemegyek a házba......aztán ott is kinyírok két embet, majd gondoltam visszamegyek egy kicsit health magamhoz venni, és ahogy kijövök a házból egyből a kinti rész ugyanott lévő ellenfelekkel tele van.
  • Liszi
    A gépemmelsemmi gáz! Rákattolok az ikonra és HIBAJELENTÉS,ez mitől van?
  • Viktorr
    És ugy próbáltad már hogy nem SF-el hanem hogy az autorun-ból csinálsz egy parancsikont és azt átrakod win2000 kompatibilre?
  • Shadowkiller
    Biztos Cheat-et használlsz azt feltámadnak (csak poén)! Nem mondod komolyan, hogy kinyirod azt hátbatámadnak? Az lol! Hát első tipp tommygun azt hátha azzal sikerül!
  • Csacsi
    Vazz....végigolvastam az elmúlt 400 hsz-t, és abból kb 16 volt, ami a gémmel foglalkozott. A többi : "szar, nem tudom elindítani, nem tudok angolul, hogy kell kicsomagolni, és egyebek". El tudom képzelni itt az átlagéletkort, csak akkor nem értem mit keresnek egy olyan játék topicjában, ami korhatáros.

Na mind1. nem tudtam meg semmi többet a játékról.

Azért kérdeznék : Miért van az, hogy újratermelődnek az ellenfelek? el akartam foglalni egy warehouset. Már egy csomó embert kinyírtam, mikor hátulról simán megtámadtak azok, akiket az elején kinyírtam. Szóval hogy lehet ilyen helyet elfoglalni? Nincs elég idő, hogy kinyírjak mindenkit.

• Mr_no_NaMe
    Amúgy hogyan lehet öltöztetni a manust?
    Már elég kemény vagyok és még mindig ilyen ingbe meg naciba rohangálok :S
    Az öltönyösboltban a csávó csak annyit mond, hogy már tisztáztuk a védelmi pénzt, minden héten fizetek...
  • kisfigi
    A gépeddel van baja...
  • Shadowkiller
  • Shadowkiller
    Pc-re amit ezek után nagyon várok majd ami felrázza majd a népet az a CRYSIS lesz!! Bocs.
  • mila69en
    a játék gyártók azért csinálják konzolra mert sokkal nagyobb eladásokat tudnak elérni mint pc-s vonalon:D
  • DannyL
    Nem akarok belepofázni az ész osztásba, de basszatok már be egy képet plz, mert merő kétség vagyok. :D
  • Shadowkiller
    Ez is benne van, de godolj csak bele 24.-én lesz kiadva mivel játszol otthon 19.-én?? Üzlet ez nekik?
  • Gerbill
    A játékgyártók azért térnek át a konzolokra mert azokra sokkal egyszerűbb optimizálni a játékot, mert minden gép egyforma, a PC meg mindenkinek más
  • Shadowkiller
    Jó igazad van de a játékról van szó! Én csak hasonlítottam azt szabad szerintem!
  • Gerbill
    A tényeket mindenki másképp látja, de most mindenki leírja egy csomószor hogy hű de sz@r, meg a mafia sokkal jobb, hát akkor játszon a mafiával engem az egyáltalán nem érdekel hogy a mafia milyen engem ez a játék érdekel.