The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor pls nézd meg a san andreas topikot😄
Közületek sennki nem San andreasozott?
És a magyar pedig 24én?
Az amerikai megjelenés mikor van?
hát volt má olyan hogy az amerikai megjelenés elõt le lehet szedni (pl.: nekem az új tony hawk's má 1-2 hete +van és az amcsiknál 1-2 napja jelent meg
A sims2:ofb 1 nappal a megjelenés után került fel a netre
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Az amerikai megjelenés elõtt nem hiszem hogy le lehet szedni. De azért örülnék ha mégis.(Persze csak a bolt polcairól leszedni<#vigyor3>#vigyor3>)
Ja hála isten hogy nincs itt de ez télleg igy volt mindig terelte a szot meg káromkodott meg ilyenek ja má csak kb:6 nap és lehet tölteni
Forca Barca
Meg az rendben van ha elmondod a véleményed bármi is legyen az, de néhányan azt csinálták hogy "hogy lehettek ilyen hülyék hogy bedõltök" meg hasonlók.
Én inkább a Dave92 félékre gondoltam. Õ volt a legkiemelkedõbb ellenzõ. És mikor kérdeztem valamit elkezdett káromkodni meg szidni engem. Na de most nincs itt
Hát jah, bizzunk a játékban
Nem rád gondolt mert te elmontad a váleményed és nem azt hajtod fojto hogy "kurva szar lesz a grafika" hanem csak egyszer mondtad el
Forca Barca
Amugy én se szóltam le a játékot, csak elmondtam a véleményem, ha rám gondoltatok volna, amikor ezt mondtátok: "Most legalább nincsenek itt azok a"Hú de szar a grafika elhányom magam" nagyokosok."
pl.: itt a Fahrenheit a grafja annak se a legjobb de mégis az elmúlt hónapokban ezt a játékot szerettem a legjobban me van 1 fajta hangulata, és szerintem a Godfathernek is lesz " 1 fajta" hangulata.
utálom azokat az emberek akik azé nem játszanak valamivel me nem tökéletes a grafika<#gonosz2>#gonosz2>
Most legalább nincsenek itt azok a"Hú de szar a grafika elhányom magam" nagyokosok.
ide jöttünk helioszal és be is indult az oldal de nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#wink>#wink><#wink>#wink><#wink>#wink><#wink>#wink><#wink>#wink><#wink>#wink><#wink>#wink>
Forca Barca
Nem azt mondtam hogy szar lesz hanem ha az lesz a graf akkor is jó lesz a játék
mennyé csak jácc jácc ezerrel különben gerbill-nek mondta hogy szivja vissza!!!!!!!!!!!!!
Forca Barca
Nah meek nyomok egy kis san andreast, csáo
Ki szívja visszah?😄
ok akkor pénteken jelenik meg és beszkennelem !! de ezé szívd vissza hogy szar lesz <#wink>#wink>
DE heliosz az a mult havi keresztapás cikk az konzolos cikk
Nekem sincs meg az újság, csak osztályátársam ien Gamstar fun azt nála elolvastam