Gabe18#2293
Összességében talán jobb lett mint amit itt a beharangozó képek után vártam,de azért igy sem egy nagy dobás a játék.
A garfika igen egyszerü,leggyengébb pontja a már jól ismert autók,teljessen kiábránditó ahogy egyik másik kinéz.Az meg hogy miért nem lehet belátni,elég érthetetlen ha egyszer az átvezetőkben pedig be lehet,pedig ahogy nézem azok is a játék grafikájával készültek.De még maga a városkép összessége nem rossz annyira.
Az már annák inkább hogy néha a parkoló autókat olyan későn jeleni meg a program hogy majdnem nekikmegy az ember.Meg a gyalogosok is hajlamsoak fura dolgokra,amikor autóm közeledtével már méterekről ugrálnak jajongva mintha áthajtottam volna rajtuk.Néha pont igy a kocsi elé...
Viszont az irányitás gyakorlott repülőgépszimulátor rajongóknak is fejtörést okozna,annyi gomb van amit fejben tartani,meg használni is kéne.
Az ellenfélkijelölös verekedés szerintem túl kötött,a fegyveres dolognál legalább a szabad célzásnál oda lövök ahova akarok.
A kocsik irányitása már annyira arcade hogy az már fáj.De biztos van aki ezt szereti.Szerintem még a GTA irányitásába is több szimuláció van mint ebben.
Na mennyi rosszat irtam.Az a baj hogy ami pozitivum van,azok sokkal kisebb,jelentéktelenebb dolgok.Gondolok itt a karakter megformázására,hogy bárkihez oda lehet menni beszélni 1-2 szót,ilyenek...
De a dologban lehetnek rejtett tartalékok,főleg a térkép egyes részei érdekesek,amiket más-más mafiacsaládok uralnak (ha jól értelmezem),igy az idővel esetleg kirobbanó/kirobbantható bandaháborúk talán jók lehetnek.
No ez az én véleményem.Aki nagyon nagy Godfather kedvelő,az talán még jól is szórakozhat vele.
De a cime nélkül ez a játék csak egy közepes Mafia utánzat lenne.