7267

The Godfather

• kisfigi
    kb. úgy vagyok vele mint DJviolin
    A mafia eddig nekem a világ legjobb gémje volt azért mert szerettem a sztorit a grafika is tűrhető volt...
    És akkor a godfather??
    Nem hiszem hogy rosszabb lenneez mint a mafia...
    Azért mégis csak 2006 van...
  • mila69en
    nem tom:D az ilyenek sosem érdekeltek... azért talán annyira nem rossz nekem nem jön be, próbáld ki aztán döntsd el magad..... de 2006-ot írunk és ez az igénytelenség teteje:DDD
  • Slayerboy
    Megéri kipróbálni szvsz...
  • DJviolin
    Ennyire rossz lenne?

A nyomtatott és internetes szaksajtó mennyit adott a játékra?
  • Slayerboy
    Szerintem egész jó lett, az autók irányítását leszámítva, ami finomanszólva érdekes :P
    (Azért a Mafia jobb volt... :))
  • Slayerboy
  • mila69en
    LoL kise próbáld:D
  • mila69en
    /játék telepít
    /játék indít
    /nem csodálkozik semmin (hajrá EA games)
    /játékból kilép
    /játék uninstall

röviden a véleményem a játékról
  • DJviolin
    Sziasztok!

Rövid kérdés:

Mafia vs Godfather?

Ha a Mafiát a világ legjobb játékának tartottam (tartom), akkor a Godfather okozhat kellemes játékórákat nekem?
  • CS@
    Most, hogy kicsit jobban belemélyültem a játékba és egy pár órát eltöltöttem vele úgy érzem itt az uninstall ideje.
    Hiába a jól kidolgozott verekedés a frankó történet és a remek háttér ez valahogy nekem kevésnek bizonyult ahhoz, hogy a játék ócskaságát feldobja.
  • Gerbill
    A hangulat tutira megvan, az irányítás kicsit nehézkes, egészen hasonló mint a San Andreasban. Az autó vezetés tényleg nemm a legjobb, de azért meg lehet szokni. A kombók nagyon királyak, bár a fegyvereket kicsit körülményes kezelni. A grafika tény hogy nem a legjobb, engem a Path of Neo-ra emlékeztet, bár annál valamivel szebb. Az üzlet elfoglalás is egész jó, de a legtöbb üzletben ahol voltam mindig gépfegyverekkel rontottak rám, de azthiszem azért mert mindig egy másik család tulajdonára hajtottam:)
  • kisfigi
    Szerintem még nincs meg olyan sok embernek hogy gyorsan kapj választ...
  • Gerbill
    Milyen jelzésű üzleteket lehet elfoglalni? Mert ahova én megyek ott mindig jönnek Thompsonnal meg más fegyverrel az őrök.
  • lwb
    Nem tudja valaki, hogy hol/hogy lehet új ruhát vásárolni az emberünknek? Mert ugye az elején felajánl mindenfélét, de mivel nincs pénzünk, ezért nem vehetjük meg az extra ruhákat.
  • kisfigi
    :-D
    A godfather lett az első a népszerű témáknál...
  • Gerbill
    Küldj privátban üzenetet neki hátha tud segíteni
  • Gerbill
    Nekem nem volt ilyen problémám, mivel még nincs meg teljesen
  • Since
    Pontosan nemértem amit leírt a srác az a baj...Az autorun.exeről cisnálok egy parancsikont az asztalra, átállítom windows200 komp módba és ugyanazt csinálja...Neked is ez volt a problémád? Esetleg leírhatnád hátha azt megértem :)
  • Gerbill
    Itt a megoldás
  • Since
    Valaki tud valamit mondani a directx-re? Még mindig az a rpobléma...Kiírja hogy a legújabb dorectx kell neki és nem megy tovább a telepítés. Pedig felraktam a directxet nem patchelt rajta semmit, illetve le is töltöttem directxet és azzal se indul.
  • Derapo
    Én ezzel jáccatnám éjjel is meg nappal is aztat aki kitalálta az irányítást.Ez egy nagyon jó game lenne ha lehetne irányítani rendesen.Az egésznek olyan "béta"szaga van.Egészen egyetértek Gabe18 barátunkal:"az irányitás gyakorlott repülőgépszimulátor rajongóknak is fejtörést okozna,annyi gomb van amit fejben tartani,meg használni is kéne".Amúgy meg az egész jó,engem nem nagyon izgat a grafika...no izgat de ez még az elmegy kategória.
  • Gerbill
    Ez olyan mint a Star Wars Empire at War. Az sem valami nagy szám, és a kameramozgás elképesztően idegesítő, de mégis élvezhető volt mert Star Wars feelingje volt.
  • Gabe18
    Összességében talán jobb lett mint amit itt a beharangozó képek után vártam,de azért igy sem egy nagy dobás a játék.
    A garfika igen egyszerü,leggyengébb pontja a már jól ismert autók,teljessen kiábránditó ahogy egyik másik kinéz.Az meg hogy miért nem lehet belátni,elég érthetetlen ha egyszer az átvezetőkben pedig be lehet,pedig ahogy nézem azok is a játék grafikájával készültek.De még maga a városkép összessége nem rossz annyira.
    Az már annák inkább hogy néha a parkoló autókat olyan későn jeleni meg a program hogy majdnem nekikmegy az ember.Meg a gyalogosok is hajlamsoak fura dolgokra,amikor autóm közeledtével már méterekről ugrálnak jajongva mintha áthajtottam volna rajtuk.Néha pont igy a kocsi elé...
    Viszont az irányitás gyakorlott repülőgépszimulátor rajongóknak is fejtörést okozna,annyi gomb van amit fejben tartani,meg használni is kéne.
    Az ellenfélkijelölös verekedés szerintem túl kötött,a fegyveres dolognál legalább a szabad célzásnál oda lövök ahova akarok.
    A kocsik irányitása már annyira arcade hogy az már fáj.De biztos van aki ezt szereti.Szerintem még a GTA irányitásába is több szimuláció van mint ebben.
    Na mennyi rosszat irtam.Az a baj hogy ami pozitivum van,azok sokkal kisebb,jelentéktelenebb dolgok.Gondolok itt a karakter megformázására,hogy bárkihez oda lehet menni beszélni 1-2 szót,ilyenek...
    De a dologban lehetnek rejtett tartalékok,főleg a térkép egyes részei érdekesek,amiket más-más mafiacsaládok uralnak (ha jól értelmezem),igy az idővel esetleg kirobbanó/kirobbantható bandaháborúk talán jók lehetnek.
    No ez az én véleményem.Aki nagyon nagy Godfather kedvelő,az talán még jól is szórakozhat vele.
    De a cime nélkül ez a játék csak egy közepes Mafia utánzat lenne.
  • Örm
    2006-03-19 PC Game ISOs Godfather: The Game (c) EA NOGROUP 69x50 MB

• Palinko
    első fanatikusunk :D
  • Tojesz
    Szerintem nagyon jó játék
    Nem minden a grafika, egy jó sztori+meg hangulat számít a legtöbbet, az meg itt megvan
    Bár nekem akármit eladhatnának Godfather game névvel:)
    És én megveszem eredetiben is:P
  • Aakos
    én most szedem a gamez.fee.hu-ról, kell majd valamit hülyéskedni vele hogy menjen?
  • buldozer99
    Nekem ma lesz meg heveromtol heliosz007-töl de ö azt mondja nagyon űber szerintem is!!!!
    Király máma GODFATHER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • McW
    Most hogy játszottatok vele jó páran megkérdezem, tényleg olyan ocsmány szar gém mint amilyennek a képeken kinéz, vagy játékélmény szempontjából okés?
  • scorpeeon
    igen, a telepítéssel asszem még nem volt gond. mind1, volt starforce játékom, megpróbálom az SF cleanerrel talán azzal van a gond...
  • Skyline
    Hjo általában a kiadott gépigények manapság kissé légből kapottak a szar optimalizálások miatt,azért inkább megkérdeztem de thx:)
  • bojtgergo
    Szerintem ez egy nagy szar. Valahogy többet vártam volna az ea-től 2006ban. A maffia sokkal szebb és játszhatóbb volt.
  • rage
    Szerintem, a gépigénnyel nem lesz gond.
    Ezerrel fut mindent maxra téve, közepes kártyákon is.
  • Gerbill
    Simán elfut olyan gépen amin a mafia. De ha használnád a keresőt a lap alján akkor rálelnél a gépigényre
  • Skyline
    Most szedem lefelé egyet áruljon el valaki:)
    Nem akarom leszolni a grafikát,de a képekből itélve a MAFIA szebb volt...Namármost ez oké,de a gépigény ehhez képest magasabb?:)
    Vagy elfut olyan gépen amint a mafia fullon röccenésmentesenfutott?:)
  • SiteDisagner
    nahát a kocsikázástol én is kész vagyok, a legjobb az volt mikor elöztem és elém spawnolt egy kocsi.. akkor cseppet felbaszódtam.. meg az h az iranyitas vhogy nem a legjobb...
  • samhun
    kinek ment daemon 3.47el?
  • bazza
    nah, 2 óra gém után már csak 2 dolog zavart: a város (nem elég szines, unható de nagyon!) és a kocsikázás (gyors kanyarok, gyors autok, szlalom árkád az egész gém...)
  • Rohamsisak
    srácok, amikor luca brasi gyilkosait kell letenni láb alól akkor utána úgy kell befejezni a küldetést hogy el kell menni a little italy-i mentőhelyre, de nincs ott ház csak egy ruhabolt ahol lehet püfölni az eladót hogy fizessen, de időre kéne a save house-ba menni de én nem találom a bejáratát, vagy a boltba kell bemenni amugy is?
    Légyszi help!
    Köszi!
  • Gerbill
    Most akkor vagy letöltöd mégegyszer vagy megvárod a mini imaget, már ha lesz.