The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi már eltemmettük,földet rá!<#buck>
Legfeljebb elõmászik mint valami zombi,ugyis kb élõholt szinvonalon van a Mafiához képest.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

heliosz007
bmeg ti olyanokról dumáltok ami nem is biztos !!<#falbav> honnan tod hogy szar lesz!! NEM JELENT MÉG MEG !! és én akkor is bízok benne !! én nem mondom hogy az év játéka lesz azt sem hogy jó lesz, de én nem temetem el elõre a játékot!!!

Sztem inkább az irányítással lesz gond, bár nem kimondottan szép a játék<#ejnye1>!

Guer
hmmm ez a gm télleg annyira csunya lessz mint amilyen képek vannak rola?
mafia szebb volt pedig az már nem mai darab...

Sly06
Ja vannak szép xbox360 videók ,és az fáj a legjobban hogy pc-re is valami "hasonló "minõséget várna a jónép 😞

Én amitõl igazán félek, az az írányítás! HA azt elszúrták, akkor az megpecsétel ia játékot

Jó hát persze, biztos van rá oka!!!
De én mindenesetre kiváncsi leszek a PCGURU értékelésére is!
Egyébként ha megnézitek ugyanannak a játéknak a cikkjét Gamestarban, és a PCGURU-ban, akkor a PCGURU-ban a játékról levõ képek mindig szebbek!

Sly06
Persze én nem mondom hogy semmi remény de az elsõ benyomások elég halványra sikerültek.. a Gamestar sztem nem vakon huzta le enyjire a gamét..

buldozer99
heliosz007 ne bántsátok mert jo haverom és jok a videok is ugy hogy ne pofázz inkább nézd meg öket vazze!És a game is király lesz mert bizok benne

Forca Barca

Jó azért ne írjuk le elõszõr a keresztapát, mert nagyon szélsõséges infókat látni!!! Szal majd meglátjuk 2hét múlva....
A Mafia télleg nagyon ász volt, de EZ a keresztapa

Sly06
ehh én imádtam a Mafiát mind sztoriban mindg hangulat,de ahogy elnézem a Godfathert továbbra is a Mafia marad az ász,érthetetlen hogy hogy tud 2006-ban ilyen melót kiadni az EA... lehet hogy a végén Duke Nukem Forever sorsra jut <#idiota>

Hát a térkép nem hiszem hogy kisebb lesz mint a mafiáé volt.

kösz

SiteDisagner
Az eagames oldalán, a gyári oldal

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Melyik oldalon?

SiteDisagner
Gyerekek bocs már lehet h baromságot mondok, de ami az oldalon van MAP... tehát csak akkora lesz????<#wilting>

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

drop
nem csak tudod a hangulatra is azt mondták hogy elaposodik tehát azt se lesz olyan nagy szám és a pénzszerzésröl is anyit hogy álitolag tök felesleges
boltokba menni fenyegetni mert nem igazán tudod elköltenni a játékba
nics olyan fun küldetések mint a gta és it nem a gtasa ra hanem a gta3 ra monták
a küldetés lineáris stb stb

kirol
Én még bízok a játékban. De akkor akik már eltemették, ne is játszanak vele!

Istencsászár
The Godfather - Gameplay videó csomag
video
2005.07.12.
» The Godfather - hivatalos elõzetes
video
2005.02.14.
» The Godfather - videó #4
video
2006.01.30.
» The Godfather - GDC2005 videó
video
2005.08.19.
» The Guild 2 - E3 2005 videó

Melyik?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gerbill
Az szerintem is tök király videó

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

M@TriX
már megint a playware-vel jösz?
exkluzív videóik vannak vagy mi?
mutass egyet és szívesen megnézzük...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

heliosz007
szerintem akkor is jó game lesz !! de nem lesz az év játéka de jó lesz, hiába pofáztok itt hogy milyen szar lesz !! ja és a playwaren a videó is tök tuti!! (nézzétek meg)

Istencsászár
konzolon biztos siker lesz, mer ott ilyen ronda a graf, de pcn ez édes kevés és itt a bukta...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gerbill
"hát sajna nem lesz nagy duranás pedig nagyon vártam a játékot"
Honnan tudod hogy nem lesz nagy durranás. Már játszottál vele?

drop
hát sajna nem lesz nagy duranás pedig nagyon vártam a játékot
de a grafika sajna csunya irányitás konzolos hát EA igy elkurni valamit hát nem tudom
akkor minek volt ekkora felhajtás eredeti szinészek meg a hangok ha a játék elvan ........va szolval hát megint egy gta clon csak szerényeb változatba

Gerbill
Úristen most kaptam Halász Sámuel(Sam Fisher) titkosügynöktõl az információt galmat az Activision "EA lejárató" részlegén dolgozik.

Gerbill
Szerintem meg ki kell próbálni és akkor mondani róla valamit.

hy
galmat
Úgy látom van itt egy ál EA marketinges. Sztem megkéne nézni a videókat, aztán mondani vmit a garfikáról. Fizika az nem tom mit jelent az EA-nak,de az egyik videóban simán amikor elesik az ember belelóg a fotelbe... A másik meg az autós üldözések..Lövik-lövik az autót de golyónyom meg sérülés 0...Amúgy a kedves optimistának mondom, hogy belõlünk is csak inkább az elkeseredettség mondatja, hogy rossz lett a játék. És vmihez kell hasonlítani, mert a mafia létezik és naon ott volt hangulatban, és anno grafikában, zeneben is.

Van egy két elrettentõ kép, de vmeik tetszik! de a kocsik, az naon gáz.Ugy néznek kih mintha beléjük se lehetne szállni. A mafia télleg jó volt, de télleg nem örtént semmi a városba, de ezt sztem ellehet nézni (4 év). Kiváncsi leszek a keresztapára max. grafikán!!!

Kipróbálni persze hogy ki kell majd.És szerintem senki se bánná ha a sok élcelõdés után meglepõdve tapasztalnánk hogy a játék a ciméhez felérõ munka.
De erre sajnos elég kevés az esély...

M@TriX
egy esélyt én is adok neki természetesen.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Gerbill
Engem majd csak a rideg valóság fog meggyõzni. Ha már játszok vele akkor mondok róla véleményt. De ezt már leírtam

M@TriX
hát úgy látom téged nem nagyon lehet meggyõzni de persze nem is akarlak, csak próbáltam világosságot gyújtani ha neked jobban tetszik hát ok.
de az épületek szerintem fényévekkel szebek így is még....
de majd meglátjuk

Gerbill
Ez az arányszám valószínûleg a küldetésekre vonatkozik

Érdekes,akkor gyalog megyünk mindenhova?Mi fog történni a fentmaradó 85%-ban?
Ha ez igaz akkor eleve felesleges a Mafiához vagy GTA-hoz vagy bármi ilyenhez hasonlitani.
Hiába,egyedi,útörõ játékal állunk szembe!

URISTEN ! :S Hogy nézki , istenem de vártam a game-t ! De lehet hogy elfogom hányi magam :S ! ! ! De remélem hogy nem lessz ilyen fos mint ahogy látszik

MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő

Gerbill
Titkosügynökök jelentése szerint a Keresztapában kb a játékidõ 15%-át fogjuk autban tölteni. A Mafiában kb.65%

Gerbill
Fogalmam sincs. Agodfatherrel még nem játszottam.(csak úgy megjegyzem hogy a mafiát direkt az autókra hegyezték ki.Lsd.:mafiában autólexikon(vagy valami ilyesmi)).

Istencsászár
de nehéz eset vagy... csámcsogj a kocsikon kicsit nézd meg melyik szebb, gondolom a godfather jobban kidolgozott...

Gerbill
Hiába nem nagy dolog a mafiában egy sima szürke színnel volt leöntve az út

Gerbill
A mafiában azt a piros alapon grill feliratot(1. kép) minden második utcában megtalálod. A házak többsége is ugyan olyan textúrával van felruházva. Mint azt már leírtam nekem az egész város olyan szürke unalmas volt. Textúra szegény

Istencsászár
repedések😄 1 szimpla textúra.. nagy cucc...

Gerbill
A keresztapás képen a színek sokkal élethûbbé teszik a képeket mint a másikon.

Gerbill
De ha mondjuk megnézed a mafiás képen tök elmosott az út és rettentõ ronda a villamos sín, a keresztapás képen a repedések is látszódnak

Gerbill
Én az alább leírtak miatt már rosszul vagyok ezektõl a mafia képektõl. A másiktól MÉG nem.

Gerbill
A mafiában nekem az egész város egy kicsit üresnek tûnt. Nem tudom mitõl, de az egész olyan szürke unalmas volt. A járokelõk nem csináltak semmi szokatlant. Mindenki csak ment elõre. Szóval nekem a mafia nem volt valami nagy élmény. A gta-ban ott nem csak engem üldöznek a rendõrök, a gyalogosok sokkal érdekesebbek, nem minden ötödik ember ugyan az. Tudom hogy most nem errõl van szó de mivel szeretem a gengszteres játékokat, de a mafia nem jött be igazán így remélem ez valami igazán keresztapa hangulatú lesz.

M@TriX
tessék csak neked egy korábbi hsz-em

"na összeszedtem pár hasonló képet a két játékról... mind2 PCs verzióról készültek. csak információs jelleggel vannak közölve, ugyanis 100%-ra nem tudhatjuk a GF hogyan fog kinézni elég sok ellentmondásos kép került elõ...
Bár a GameSpynak csak lehet hinni...

az utolsó képen a robbanás viszont nagyon jól néz ki, remélem nem csak tupírozás. valszeg ki lesznek használva a DX-es effektek, csakhát nem csak az számít. meg annyit mondnék az egész, hogyha valaki a játékra igényes, akkor ez nem csak az esetleges játékélményben mutatkozik meg... szerintem.

Sil3nt
kulcsszo: a maga idejében 4 eve....jatekiparban 4 evnek sok fejlodesen at kene esnie es at is esett jopar jatekon, de neharagudj az osszes pc kep es video botranyos, hozza az ea tps format. Mielott irnal valaszt, a kedvenc filmem a godfather trilogy igy minden bizonnyal kiprobalom, de nemsok kedvel. mondjak hogy nem szamit a grafika csak a feeling legyen meg: kerdem en: hogy lehessen meg a feeling ha graff botranyos, iranyitas pocsek...rendben a zene az lehet hogy korrekt lesz, nade zenere epiteni egy jatekot 2006 kozepen eleg veszelyes. nemszoktam eltemetni elore jatekokat, de ennek nagy az eselye.

Istencsászár
Maffiát ne a mai játékokhoz hasonlítsd, mer azokhoz képest kissé elmaradtott, de nem gyenge mer az összképe elég jó még ma is. Ehhez a "szépséghez" kell nézni és hát mint az alábbi és egyéb HIVATALOS képek láttán senki sem mondaná rá hogy szebb mint a maffia mivel egyszerûen nem szebb! Talán rakd fel nézd+ hogy milyen a M. és utánna tégy ilyen meggondolatlan kijelentést!