strogg#33
egyetlen 5e forint feletti program nincsne másoltan nekem. Pláne az BSA szempontjából "stratégiai programok", mint a win, office, adobe cuccok.
Van egy ilyen elönye is annak, ha a nyílt forrásban élsz.:)
Éppen a múlt héten csináltam OOo-ban egy listát az összes CD-röl azokj tartalmáról, méreteiröl, csoportosítva, hogy film, játék, OS, stb...
Összesen 2 TB értékben:) (több száz CD fullosan, pár DVD, ilyenek)
Gyakorlatilag 99,99999%-ban teljesne legal vagyok, (alapból 90% GPL-es, vagy szabad felhasználású cucc. Plusz az itt elhangzott saját magam számára letöltött filmek, zenék, illetve a legal játékokról készült bizt. másolatok (mellette az eredeti ám!) ésígytovább. Szóval ha rámtörik az ajtót keményen 5 játékért vehetnek elö, abböl 3-at már sehol nem kapsz meg boltban, szal ha megszakadsz is warezolnod kell:) (van olyan amelyiket hónapokig kajtattam a neten, mindenféle fájl cserélön, warez lapokon, és teljesen véletlenül sikerült letölteni. :(((( )
Szóval kapja be az összes jogvédö rohadék élösködö okádék szervezet.
És mint elmlített ezek kivétel nélkül olyan CD-re vannak írva, amely árán plusz ~40 FT jogdíjjat már fizettem. SAJÁT ADATRA IS!!!! Tehát a szerver Backup-ra is!!!
Ha meg már itt tartunk. kb: 120-150 olyan CD-m van, amin kizárólag saját adat van, amihez egyetlen szervezetnek semmi köze. És FIZETTEM RÁ AZ ÜRESKAZETTA DÍJAT!!!
KÉREM VISSZA!!! TESSÉK BESZOROZNI 120x40!
Enegem ennyivel lopott meg a film/zene ipar. Titeket mennyivel?