• MerlinW
    #19
    Megint egy pszichikai dolog amit tudomány segítségével akarnak bizonyítani. Én nemtom, ez olyan mintha ki akarnánk halászni az emberből a "lelkét" és bepakolni egy befőttes üvegbe. Vannak szellemek? Mágneses mezőben? Vagy csak agyunk által keltett illuzió? Szerintem ez utóbbi. Fogadni mernék akik valóban láttak szellemet, és nem csak feltünési viszketegségből mondja, azok vagy nagyon fáradtak voltak, be voltak tépve, rúgva, nagyon erős hitük volt, avagy nem voltak komplettek:)

    Földhözragadott tuskó lehetek, mert sosem hittem a természet felettiben,
    (én is adnék egymillió dolláros jutalmat annak aki bebizonyítja nekem (persze ha lenne egy millám:D)) de annó mikor még nagyon felkapott volt a dolog, könyveket adtak ki stb, nagyon élveztem a dolgot, jópofa sztorik, érdekes történetek. Spontán égés, szellemek, vagy akár az ufó történetek...:)

    Az emberek fantáziája határtalan volt régen és lesz is mindörökké. Az emberi hit, és butaság is. (a kettő persze nem ugyanaz) Ezekből pénzt lehet csinálni, mert szórakoztató. Nem egy olyan ufó videót láttam a 90es években, amit még hálivúd is megirigyelhetne:)

    Én is szívesen hinnék ezekben a dolgokban, csak mint mindenki én is azt tudom mondani, csak egyetlen, azaz egyetlen ilyesmit lássak a saját szememmel. Akkor fejet hajtok. Ha annyira rendszeresek ezek a jelenségek, és fellelhetők a mindennapjainkban, vajon mi miért nem találkozunk velük soha?:D