Chelsea Fan Club
  • Japep

Zola visszatérne egyszer a Chelsea-hez

Gianfranco Zola elismerte, hogy szívesen látná magát a jövőben, mikor is visszatérne a Chelsea csapatához.

A Kékek legendája, Gianfranco Zola jelenleg az olasz U21-es válogatott edzője, de ő egy picit előre tekintett, hogy milyen is lenne visszatérni a Stamford Bridge-re.

"Vissza fogok térni a Chelsea-hez? Majd meglátjuk. Előbb-utóbb elgondolkodom ezen. De pillanatnyilag fontos dolgom van. Van megfelelő edzője a Chelsea-nek." - mondta Zola, a The Independe-nek.

"A Chelsea számomra a legjobb hely volt számomra, rendesen kezeltek engem. Ez egyszerűen egy különleges hely. Ha visszatérnék a Chelsea-hez, szeretnék egy nagyon értékeset tenni a csapattal."

Zolát kapcsolatba hozták, hogy Fabio Capello segédje lenne, de Zola nem foglakozik vele.

"Olvasom az újságokban, hogy sokan akarnak Capello mellé, de nem beszéltem ez ügyben Capello-val, vagy valaki mással. Nagyon elégedett voltam, hogy engem választottak ki a válogatott élére, elkötelezett vagyok a hazámért, Olaszországért." - mondta a legenda.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Benitez csak a három pontra gondol. A "Vörösök" még nem tettek le a bajnoki címről.

------------------------------------
    Azért elég érdekes Benitez...csupán 11 pontra vannak, iagaza lehet...
    Még nekünk is kell egy kis szerencse, hogy ledolgozzuk azt az 5-öt...
    Mindegy, vasárnap első meccs MU-L'pool. Reméljük tesz is valamit Benitez!
    Utána meg mi játszunk az Arsenallal...milyen durva meccs lenne, ha a MU-nak nem sikerülne a 3 pontot otthon tartania... :D
    HAJRÁ CHELSEA!!!