Chelsea Fan Club
-
A Chelsea hivatalosan is tagadta, hogy szeretné leigazolni Diego-t.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Makelele visszaemlékezik!
A Chelsea egy meleg éjszakán 2-1-re verte a Wigan-t a JJB stadionban, ez a győzelem nem váltott ki különösebb visszhangot, hiszen az eredmény papírformaként alakult! De egy lassan veterán francia védekező középpályásnak hatalmas fordulatot jelentett az életében, e napon január 26-án játszotta 200. mérkőzését a Chelsea F.C.-ben!
A középpályás felfedte, hogy milyen büszke volt arra, hogy elérte ezt a mérföldkövet!
"Én az élvezetért futballozom, úgyhogy boldog vagyok, hogy a Chelsea-nél ennyire sokat játszhattam!"- mondta Makelele
"Sokat játszhattam a Chelsea-ben, és ezt nagyon köszönöm!"
"Sok játékos jött, és habár keveset nyújtott a csapatnak egy részük, akkor is hozzájárultak az elért sikerekhez, a csapat sokkal tapasztaltabb mint régen, és fiatal játékosokkal is rendelkezik!"
A 35. életévét taposó veterán 4 éve érkezett a csapathoz 16 millió font ellenében a Real Madrid-tól, a zongora cipelő bevallotta, hogy eleinte nagyon nehezen mentek neki a dolgok a Stamford Bridge-n, de belerázódott.
"A Premier League-ban 90 percig harcolni és futni kell. Ez nehéz körülményt jelentett nekem és idő kellett ahhoz, hogy megszokjam."
"De gyorsan tanultam, és élveztem, élvezem ezt!"
"Azt gondolom, ez a legjobb liga a világon, nem hiába akar mindenki itt játszani!"- mondta Claude.
----------------------------------------------
Jó, hogy nem akarjuk Diégot leigazolni és végre hivatalos!
Grat Makelelének, nagyon-nagyon sokat tett a csapatért és még reméljük sokáig itt lesz! Sok sikert neki a továbbiakban! :D