Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Glory Glory Man United!!
Én is általában utálom,hogyha 2 drukker szidja a másik csapatát,meg provokálja a másikat.
Nekem is megvan a véleményem a Chelsearõl,ritkán másik topikban le is írom,de azért DIREKT sose jövök át ide.
Mondjuk az igaz,hogy ált. az utolsó percekben tudtok gólt lõni,kapásból kb. 7-8 meccset tudnék felsorolni,ahol ilyen szerencsétek volt...
Jó persze benne van(de azért ez már a Chelseanél túlzás:)),én is ugyan úgy örülnék neki,hogyha a Mu kikapásra állna,és az utolsó percben lõnék a gyõztes gólt.De szerencsére a Man. Utd. általában mindig már az elsõ félidõben eldönti a meccset,max. a 60. percig,és így "normálisan" tudunk nyerni,nem csak a végén lõtt mákos góllal.
De ezzel ellentétben grat. a csapatnak!
Glory, Glory Man. United!
Mourinho a végén...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Énsem szeretem a Chelsea-t és akkor finoman fogalmaztam, de egy minimális tiszteletet megérdemel mind a klub, mind azok az emberek akiknek szíve ezért a klubbért dobog. Mások vagyunk ez természetes, azonban klubhovatartozás miatt nem lehet drukkereket élbõl utálni, anélkül h tudnánk milyen ember is õ. Akik egyfolytában kárörvendenek és viszájt szítanak, azokat én is megvetem, de ez legyen az én "hibám". Egy meccs pedig tényleg addig tart míg a bíró le nem fújja, ezt nekünk vörösördögöknek a 99'es bl-döntõben az agyunkba is véste az akkori csodacsapatunk! Van amikor a kapufáról kifele jön a labda, van amikor befelé pattan, van hogy a bíró téved, ez mind futball. Egészséges rivalizálás konszolidált és kultúrált korlátok között, majd SPORTSZERÛ kézfogás a végén... a foci errõl is szól.
Találkozunk a döntõben kékek!
Mat'
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
látszik ki van emberbõl ki nincs!! ki az aki nem az ellenfél szidásért drukker! és ki az aki szánalmas.. mert nem mi az is biztos!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
és Chelsea-Manchester meccseken hol a különbség?
mert se tavaly se idén még nem láttam akkora különbséget..vagyis de
tavaly Chelsea-Manchesteren....idén Man Utd - Chelsea 1-1
félre ne érts azért jövök ezzel mert ellenünk kell bizonyitani.. 7-1-re verjetek minket! ha sikerül télleg jobbak vagytok! ;)
addig menj visza a barátaidhoz
Valencia - cselszi 90.percben (ismét) 1-2
semmi fikázás nélkül itt a tipikus különbség a két csapat közt..
Glory Glory Man United!!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
észak londonit akartam írni:D
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
vannak emberek akik megértik!!
mint mondtam!a mérkõzést addig játszák mig le nem fujja a biro!
vagyis addig lehet golt rugni!
a manchester hánszor nyert a 90.perc után? nemm egyzser..nem egyszer volt szerencséje! a CHelseanek is sokszor! de sokszor parédézott csak akkor semelyikõtök nem jön ide gratulálni! MU SZURKOLOK SEM!
emlékezzünk egy tavalyi 3-0 Chelsea-MAN utd meccsre!
gondolom mindenki emlékszik rá!
idén Man Utd - Chelsea 1-1 nemtudom mér jön a fikázás és nem a dicséret amikor jol játszunk! de hát én tûröm a foci a játék nekem és nema fikázás! amennyiben nem tetszik a Chelsea játéka..kérlek magánügy! ki nem állhatoma manchestert..
és akkor lehet keresni a topikukban azt h én hányszor mentem oda irni h szar menchester stb..
köszönöm h elolvastad!viszlát
Mindenki szurkoljon egy adott csapatnak és pont. Ez ilyen magyar betegség lehet hogy az a szurkolás, hogy a másik csapaotot fikázzuk. Ovoda komolyan.
Szépen menj vissza a Barcelona topicba és éltessétek a csapatotokat.
A Chelsea-t és bármilyen másik együttest meg szépen hagyjátok békében.
Üdv:
Free
T.T.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
közben más csapatok meg parádéznak...!
mind1 GRATULÁLOK azért!nem rontom tovább a levegõt
nah bye!és még 1x grat
Forca Barca
grat ti majmok:) igazából akkor a bl hátralévõ részében: GO ENGLAND!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
A londoni együttes a szünetben még hátrányban volt a Valencia otthonában, a második játékrészben azonban fordított és bejutott az elõdöntõbe.
A londoni 1-1 a Valencia lépett elõ a párharc esélyesévé, a spanyol együttes hazai pályán még nem szenvedett vereséget, a Chelsea pedig az idényben nem remekelt idegenbeli összecsapásain. A hazaiak kezdték jobban a mérkõzést, több helyzetük volt az elsõ félórában, a 30. percben Morientes kapufája már elõrevetítette a hazaiak találatát. A Valencia fölény két perccel késõbb érett góllá, Morientes ezúttal fejjel próbálkozott, és nem hibázott.
A szünetig nem tudott egyenlíteni a Chelsea, a második játékrész azonban a vendégek találatával kezdõdött: az 52. percben Sevcsenko talált be egy kapu elõtti kavarodás után. A gól meghozta a vendégek önbizalmát, a Chelsea egymás után vezette támadásait, ám ki is hagyta azokat, és a meccs hajrájában úgy tûnt, túlórára kényszerülnek a csapatok. Hogy ez mégsem így lett, arról Essien gondoskodott a 90. percben: a sérülése után visszatérõ ghánai középpályás a jobbösszekötõ helyérõl lõtt a bal alsó sarokba. A Chelsea tehát továbbjutott, és a PSV-Liverpool párharc továbbjutójával meccsel a Bajnokok Ligája döntõjébe jutásért.
Valencia-Chelsea 1-2
G.: Morientes (30.), ill. Sevcsenko (52.), Essien (90.)
ezért nyerünk blt :DDD
ennyi aki fikázzas az a szánalmas! pl a mu szurkolok..de nem is érdemes rolatok beszélni mert hiehtetlen h nem tudjátok megérteni és csak ezt látjátok a fociban!
nevetséges
GO CHELSEA! NOKIA 5800 ♥♥♥♥♥♥
hát igen.. nem mondok rájuk semmit :)
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Egyébként jellemzõ a United fanokra hogy egy 7:1-es gyözelem után is titeket fikáznak a MU topicban!Ez is mutatja hogy mennyire fosnak tõletek...:)
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
HAJRÁ KÉKEK MEGKELL VERNÜNK POOLT MAJD!!
HAJRÁ CHELSEA!!!!
ESSIEN GÓÓÓÓÓLL
IGEEEN
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
IGEEENN