Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scholes18
Nemtudom miért kellett moderálni a hsz-m szerintem kulturált módon alkottam kritikát, ennek ellenére mivel látom MU szurkoló társaim is ezen a véleményen vannak(bár nem értek veletek egyet)nem irok ide többet.

Glory Glory Man United!!

Rash87
Osztom a véleményed :]

Én is általában utálom,hogyha 2 drukker szidja a másik csapatát,meg provokálja a másikat.
Nekem is megvan a véleményem a Chelsearõl,ritkán másik topikban le is írom,de azért DIREKT sose jövök át ide.
Mondjuk az igaz,hogy ált. az utolsó percekben tudtok gólt lõni,kapásból kb. 7-8 meccset tudnék felsorolni,ahol ilyen szerencsétek volt...
Jó persze benne van(de azért ez már a Chelseanél túlzás:)),én is ugyan úgy örülnék neki,hogyha a Mu kikapásra állna,és az utolsó percben lõnék a gyõztes gólt.De szerencsére a Man. Utd. általában mindig már az elsõ félidõben eldönti a meccset,max. a 60. percig,és így "normálisan" tudunk nyerni,nem csak a végén lõtt mákos góllal.

De ezzel ellentétben grat. a csapatnak!

Glory, Glory Man. United!

REALista
Itt egy összefoglaló a meccsrõl!
Mourinho a végén...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Oziris666
Ki van emberbõl?:)Nem az látszik, hanem hogy ki milyen értelmi szinten van:D

Matthew Prosac
Mint MU-fanatikus kérek elnézést a többiek helyett akik elõttem "szóltak".
Énsem szeretem a Chelsea-t és akkor finoman fogalmaztam, de egy minimális tiszteletet megérdemel mind a klub, mind azok az emberek akiknek szíve ezért a klubbért dobog. Mások vagyunk ez természetes, azonban klubhovatartozás miatt nem lehet drukkereket élbõl utálni, anélkül h tudnánk milyen ember is õ. Akik egyfolytában kárörvendenek és viszájt szítanak, azokat én is megvetem, de ez legyen az én "hibám". Egy meccs pedig tényleg addig tart míg a bíró le nem fújja, ezt nekünk vörösördögöknek a 99'es bl-döntõben az agyunkba is véste az akkori csodacsapatunk! Van amikor a kapufáról kifele jön a labda, van amikor befelé pattan, van hogy a bíró téved, ez mind futball. Egészséges rivalizálás konszolidált és kultúrált korlátok között, majd SPORTSZERÛ kézfogás a végén... a foci errõl is szól.
Találkozunk a döntõben kékek!
Mat'

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Nuno88
gratulálok

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Scholes18
-moderálva-

Glory Glory Man United!!

asfa
és még vmi..be lehet nézni a man utd topikodba én gratuláltam nektek!
látszik ki van emberbõl ki nincs!! ki az aki nem az ellenfél szidásért drukker! és ki az aki szánalmas.. mert nem mi az is biztos!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

asfa
aham oké köszönjük szépen h felvilágositottál :) annyira rendes vagy :)
és Chelsea-Manchester meccseken hol a különbség?
mert se tavaly se idén még nem láttam akkora különbséget..vagyis de
tavaly Chelsea-Manchesteren....idén Man Utd - Chelsea 1-1
félre ne érts azért jövök ezzel mert ellenünk kell bizonyitani.. 7-1-re verjetek minket! ha sikerül télleg jobbak vagytok! ;)
addig menj visza a barátaidhoz

Scholes18
ManU - Roma 7-1
Valencia - cselszi 90.percben (ismét) 1-2
semmi fikázás nélkül itt a tipikus különbség a két csapat közt..

Glory Glory Man United!!

Nuno88
Shevchenkonak <#worship><#taps>

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

gabber_saviola
mind1 mostmár, nyugi köztünk marad :DDDDDDDDDddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

asfa
észre se vettük :D

vmvr
mellesleg most látom, égtem egy nem enyhét:)

észak londonit akartam írni:D

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

asfa
köszönöm!
vannak emberek akik megértik!!

asfa
cselszart kivehetnéd de köszi
mint mondtam!a mérkõzést addig játszák mig le nem fujja a biro!
vagyis addig lehet golt rugni!
a manchester hánszor nyert a 90.perc után? nemm egyzser..nem egyszer volt szerencséje! a CHelseanek is sokszor! de sokszor parédézott csak akkor semelyikõtök nem jön ide gratulálni! MU SZURKOLOK SEM!
emlékezzünk egy tavalyi 3-0 Chelsea-MAN utd meccsre!
gondolom mindenki emlékszik rá!
idén Man Utd - Chelsea 1-1 nemtudom mér jön a fikázás és nem a dicséret amikor jol játszunk! de hát én tûröm a foci a játék nekem és nema fikázás! amennyiben nem tetszik a Chelsea játéka..kérlek magánügy! ki nem állhatoma manchestert..
és akkor lehet keresni a topikukban azt h én hányszor mentem oda irni h szar menchester stb..
köszönöm h elolvastad!viszlát

Freedom88
fociban ez is benne van..nem tudom mi értelme van ilyeneket irni.
Mindenki szurkoljon egy adott csapatnak és pont. Ez ilyen magyar betegség lehet hogy az a szurkolás, hogy a másik csapaotot fikázzuk. Ovoda komolyan.
Szépen menj vissza a Barcelona topicba és éltessétek a csapatotokat.
A Chelsea-t és bármilyen másik együttest meg szépen hagyjátok békében.

Üdv:

Free

T.T.

gabber_saviola
:DDDDDDDdddddddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

asfa
:))) igy van :)

buldozer99
Hát én Barca szurkoló vok!de szerintem is szánalmas már amit a CHELSEA csinál,mindig a végén... mire az ellenfél elfárad vagy pedig potya gol,megpattanó lövés és még sorolhatnám...
közben más csapatok meg parádéznak...!
mind1 GRATULÁLOK azért!nem rontom tovább a levegõt
nah bye!és még 1x grat

Forca Barca

vmvr
egy nyugat-londoni testvéré többet:)

grat ti majmok:) igazából akkor a bl hátralévõ részében: GO ENGLAND!

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

asfa
A hajrában lõtt góllal lépett tovább a Chelsea

A londoni együttes a szünetben még hátrányban volt a Valencia otthonában, a második játékrészben azonban fordított és bejutott az elõdöntõbe.

A londoni 1-1 a Valencia lépett elõ a párharc esélyesévé, a spanyol együttes hazai pályán még nem szenvedett vereséget, a Chelsea pedig az idényben nem remekelt idegenbeli összecsapásain. A hazaiak kezdték jobban a mérkõzést, több helyzetük volt az elsõ félórában, a 30. percben Morientes kapufája már elõrevetítette a hazaiak találatát. A Valencia fölény két perccel késõbb érett góllá, Morientes ezúttal fejjel próbálkozott, és nem hibázott.

A szünetig nem tudott egyenlíteni a Chelsea, a második játékrész azonban a vendégek találatával kezdõdött: az 52. percben Sevcsenko talált be egy kapu elõtti kavarodás után. A gól meghozta a vendégek önbizalmát, a Chelsea egymás után vezette támadásait, ám ki is hagyta azokat, és a meccs hajrájában úgy tûnt, túlórára kényszerülnek a csapatok. Hogy ez mégsem így lett, arról Essien gondoskodott a 90. percben: a sérülése után visszatérõ ghánai középpályás a jobbösszekötõ helyérõl lõtt a bal alsó sarokba. A Chelsea tehát továbbjutott, és a PSV-Liverpool párharc továbbjutójával meccsel a Bajnokok Ligája döntõjébe jutásért.

Valencia-Chelsea 1-2
G.: Morientes (30.), ill. Sevcsenko (52.), Essien (90.)

asfa
a te gratuláciod sokat :)
ezért nyerünk blt :DDD

asfa
de igen! mivan ha 90.perc után lõjjük a golt! látszik h erõnlétben odaverünk akárkit! mi addig játszk a meccset mig le nem fujják!
ennyi aki fikázzas az a szánalmas! pl a mu szurkolok..de nem is érdemes rolatok beszélni mert hiehtetlen h nem tudjátok megérteni és csak ezt látjátok a fociban!
nevetséges

gabber_saviola
nem tudom mennyit számít egy rózsaszín gratulációja :DDDDDddd

tudod mi a szánalom? hogy felnõtt emberek nem a saját csapatuknak szurkolnak hanem más csaptokat szídnak, az ilyen embereket nem is nevezném szurkolónak...

asfa
ohh hát köszönjük szépen barátom :)

Bedibeni
Miért baj az,hogy ha az utolsó percben lõjjük a gólt??Könyörgöm ez egy játék 90 percen át lehet gólt lõnni!10 év múlva már senki nem fog emlékezni hogy hanyadik percbe volt a gól!

GO CHELSEA! NOKIA 5800 &#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;

gabber_saviola
grarulálok :)

asfa
:) köszönjük!
hát igen.. nem mondok rájuk semmit :)

rvn
szánalom...

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

hát 7-1re nyer a Mu és még akkor is képesek azzalé foglalkozni hogy mikor rugtuk a továbbjutást érõ gólt, amikor még a meccset se látták...

REALista
Gratulálok a továbbjutáshoz!
Egyébként jellemzõ a United fanokra hogy egy 7:1-es gyözelem után is titeket fikáznak a MU topicban!Ez is mutatja hogy mennyire fosnak tõletek...:)

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

asfa
ESSIEN viszsatért és GÓÓl ISTEN JÁTÉKOS!!!
HAJRÁ KÉKEK MEGKELL VERNÜNK POOLT MAJD!!
HAJRÁ CHELSEA!!!!

alonso82
köszönjük meg a gólszerzõknek<#worship><#taps>

shevy
nem láttam a 2. gólt :(

a legjobb 4 között:)

alonso82
gyerünk Petr rajtad a világ szeme
7-1, nem gyenge:D:S

de zsíííír:P:P:P
asfa
1-2
ESSIEN GÓÓÓÓÓLL
IGEEEN

ToCsEk
2:1 re vezetünk???!!!!!!!!

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

1-2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D::D:D
passatgt
7-1

alonso82
itt mindenki igent mond erre, de a fiúk eldöntik a pályán:D

asfa
nemtudom neéhz feladat..nem tudok én dönteni :S

Rolka
Meg lesz a továbbjutás? hogy érzitek? nem kötekedni akarok! én szorítok nektek, már csak Ashley Cole miatt is.

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Bedibeni
Szép volt Sheva!:D

GO CHELSEA! NOKIA 5800 &#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;

most mondják hogy nem érte meg :)

asfa
1-1 SEVCSENKOOOOOOO
IGEEENN

1-1 shevaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa