Chelsea Fan Club
  • Japep

Grant boldog, a Chelsea hozta a kötelezőt

Az angol sztárklub könnyedén, 3-0-ra verte az Olympiakosz Pireusz csapatát a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján. A Chelsea trénere elégedetten nyilatkozott játékosai teljesítményéről.

Avram Grant pontosan azt kapta vissza labdarúgóitól, amit várt. Az izraeli szakember boldogan nyilatkozott csapata teljesítményéről a szerda esti BL-mérkőzést követően. A szakvezető ugyanakkor óvatosan fogalmazott a jövőt illetően, hiszen pontosan tudja, hogy milyen nehéz hetek várnak csapatára.

- Tudtuk, hogy az Olympiakosz idegenben sokszor betalált, ezért az elsődleges szempont az volt, hogy miközben támadunk, a mérkőzés elején ne kapjunk gólt. Ez sikerült, és igazából 2-0-nál már én is megnyugodtam - vallotta be Grant, aki a további BL-szereplésről csak annyit mondott: nincs értelme hosszabb távra tervezni.

A szakember szerint jót tesz a csapatnak, hogy a játékosok sokszor elégedetlenek, mert keveset játszanak. A versenyhelyzetnek köszönhetően ugyanis a Chelsea valóra válthatja álmait.

- Tisztában vagyok vele, hogy egyesek még többet szeretnének játszani, de ez a szezon ebben a szakaszában teljesen érthető. Örülök, hogy a sérültjeink felépültek, így most már még több variációt tudok kipróbálni, aminek köszönhetően veszélyesebbek vagyunk – mondta a tréner.