Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
HAJRÁ CHELSEA!!!
Remélem meglesz...2-2-nél hosszabítás lenne, vagy továbjutott a T'ham ???
CHELSEA FOOTBALL CLUB
mondtam h para még elkiabálni :|
CHELSEA FOOTBALL CLUB
de ez most kellet!
remélem innen nyerünk!
HAJRÁ CHELSEA!
<#worship>#worship> Sheva kezd formába jönni...<#vigyor3>#vigyor3>
HAJRÁ CHELSEA !!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
0-2 Wright Philips ez is gyönyörû Drogba mellel leteszi.. és Wright Philips hosszuba ballal! NAGYON SZÉPPP DROGBA !!!
SEVCSENKO MEKKORA GÓÓL JÉÉZUSOM!!!!!
GÓÓÓÓLL 0-1 !!!
----------------------------------------------
Tottenham
ma 21:05 - Sport 2
Tottenham: (4-1-2-1-2)
Robinson; Chimbonda, Dawson (c), Rocha, Lee; Zokora; Malbranque, Jenas; Lennon; Berbatov, Keane (c)
Cserepad: Cerny, Stalteri, Huddlestone, Ghaly, Defoe
CHELSEA: (4-1-2-1-2)
Cech
Diarra
Carvalho
Terry (c)
A.Cole
Obi Mikel
SWP
Lampard
Ballack
Drogba
Shevchenko
Cserepad: Cudicini, Ferreira, Boulahrouz, Robben, Kalou
CHELSEA FOOTBALL CLUB
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Frank Lampard megtörte a csendet, s bejelentette: maradni akar
Hosszú hallgatás után Frank Lampard megtörte a csendet, s bejelentette, meg akarja újítani szerzõdését, maradni szeretne a Chelsea labdarúgócsapatánál. Az angol válogatott középpályást az elmúlt hetekben többször hírbe hozták az FC Barcelonával, mivel egyes hírek arról szóltak, hogy kivásárolná magát kontraktusából. Frank Lampard hozzátette, az elmúlt hat évben két dolog volt nagyon fontos számára: a családja és a Chelsea!
Frank Lampard visszavonulása után is Chelsea-szurkoló marad
Frank Lampard visszavonulása után is Chelsea-szurkoló marad
„Eddig csendben voltam szerzõdésemmel kapcsolatban, mert a szezon nagyon fontos idõszakában járunk a Chelsea-vel. De rengeteget írtak a jövõmrõl, s úgy éreztem, magam és a Chelsea-szurkolók szempontjából is fontos, hogy tisztázzam a helyzetet – mondta Lampard, majd megtette a londoni drukkerek számára rendkívül megnyugtató bejelentetést: - Maradni akarok a Chelsea-ben. Soha nem is akartam távozni a klubtól. Mindent megkapok, amire szükségem van”.
Frank Lampard hozzátette, az elmúlt hat évben két dolog volt nagyon fontos számára: a családja és a Chelsea!
„Más játékosok is mondhatnak hasonló dolgokat, de azok hamisan csengenek vagy klisészerûen hangzanak. Én azonban nyugodtan mondhatom, mert ez az igazság. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a Chelsea-ben futballozhatok, s azokra a sikerekre, amelyeket a csapat tagjaként elértem. A családom nagyon fontos szerepet játszik az életemben, menyasszonyom Elen is, akivel nyárra várjuk második gyermekünket” – jelentette ki a Kékek egyik legfontosabb játékosa.
Frank Lampard már a távolabbi jövõjérõl is beszélt, s valószínû, hogy szavait örömmel fogadják a londoni drukkerek.
„Tudom, ha majd öregebb leszek, s már befejezem a pályafutásomat, akkor a szurkolók között ülök majd, s közösen bíztatjuk a Chelsea-t” – jegyezte meg a csillag.
A klub egyébként már tavaly nyáron kezdeményezte a tárgyalásokat Lampard szerzõdésének meghosszabbításáról, s az érintettet ez nagyon kellemesen érintette.
„A világbajnokság elõtt kértek arra, hogy beszéljünk az ügyrõl. Nagyon jó érzés volt, de késõbb meglepett, hogy karácsonyig nem ültünk le tárgyalni. Azóta persze több megbeszélés is zajlott ügynököm, Steve Kuntner jelenlétében. Úgy tudom, eddig még nem kaptunk kielégítõ ajánlatot, de nem aggódom a helyzet miatt. Perzse kicsit frusztráló, hogy mindenki a jövõmrõl beszél” – tette hozzá Lampard.
A klasszis eddig 315 mérkõzést játszott a Chelsea-ben, s 89 gólt szerzett. Az angol válogatottban 52/12 a mérlege.

Mert szerinted miben tévedek?
Ez meg egy jó hír...<#vigyor3>#vigyor3>
----------------------------------------------
A Chelsea középpályása hallgat Mourinhóra és a szívére, cáfolja a híreszteléseket, és maradni akar Londonban.
Frank Lampard nem azért hallgatott idáig jövõjével kapcsolatban, mert rejtegetnivalója van, hanem mert az utóbbi idõben a Chelsea sikereire koncentrált. A középpályást spanyolországi nagycsapatokkal hozták össze, ám a lassan hetek óta találgatásokat eddig nem zárta rövidre Lampard, aki most mégis megtörte a csendet.
- Nem beszéltem a dologról, mert a csapat nagyon fontos feladatok elõtt állt – kezdte Lampard. – De annyi mindent mondtak, és írtak rólam, hogy úgy gondoltam, tisztázom a helyzetet. Maradni akarok a Chelsea-nél, soha nem akartam eligazolni innen, és most sem is tervezem. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a Chelsea játékosa lehetek.
- Az elmúlt hat évben itt családra leltem, mondom ezt annak ellenére, hogy tudom, sokan elcsépelték ezt a kifejezést. De ez így igaz, én pedig bízom benne, hogy ebben a klubban fejezhetem be a pályafutásom – jelentette ki a londoniak válogatott középpályása.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hajrá CHELSEA!!!
-----------------------------------------
Roman Abramovics köreibõl mindenki cáfolja, hogy az orosz milliárdos a londoni klub eladását tervezi.
Az olajmágnás a közelmúltban elvált feleségétõl, ami a hírek szerint összesen 1 milliárd fontjába került, és az orosz állam újabb 1 milliárdot szeretne kicsikarni tõle az oroszországi olimpiai pályázatra juttatott segítség gyanánt. Az óriási kiadások miatt Abramovics kénytelen máshol húzni a nadrágszíjon, és angol források szerint a Chelsea is áldozatul eshet a „spórolásnak”.
A milliárdos szóvivõje azonban cáfolja, hogy egyáltalán felmerült ez a lehetõség, Abramovics ugyanis többször is leszögezte: hosszú távú befektetésnek szánta a londoni klub felvásárlását.
- Nevetséges találgatások ezek, Roman milliószor elmondta, hogy hosszú idõre fektetett be, és eszében sincs kiszállni a klubból – mondta a szóvivõ.
Abramovics moszkvai képviselõje ugyancsak butaságnak minõsítette a felröppenõ híreket.
- Semmi értelme sem lenne távoznia. A Chelsea csak egy minimális része Abramovics üzleti befektetéseinek, én ráadásul ismerem a hosszabb távú befektetési és üzleti terveit, és ezekben szó sincs a Chelsea eladásáról – mondta John Mann.
Az orosz üzletember 2003-ban 140 millió fontért vásárolta meg a klubot, és azóta 375 millió fontot költött az egyesületre, s mivel a bevételek ennél egyelõre jóval kisebb összeget tesznek ki, üzleti szempontból valóban nem sok értelme lenni túladni a Chelsea-n.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Mourinho: Nincs hibázási lehetõségünk
José Mourinho kijelentette, hogy csapatának, a Chelsea-nek csak akkor van esélye megnyerni a bajnokságot sorozatban harmadszor, ha a hátramaradt 9 bajnokin nem hibázik, hozza a kötelezõt - köztük a Man. United elleni meccset is.
Mourinho szerint a bajnoki cím még nem veszett el. Ugyanakkor a Chelsea nem hibázhat bajnokikon ha meg akarja nyerni a Premiershipet. Most 6 pont a Chelsea hátránya, és ezt 3-ra csökkentheti ha a Stamford Bridge-n megveri az MU-t.
Mellesleg a két csapat még érdekelt az FA-kupában is. Mindketten hétfõn játsszák a negyeddöntõ megismételt mérkõzéseit, miután a Chelsea a Tottenhammal 3-3-mat játszott ill. a Middlesbrough 2-2-t a Manchesterrel. Ha a két csapat továbbjut (vagy csak az egyik), akkor módosítani kell a Chelsea-MU mérkõzés idõpontját, ami most április 15.-ére van kitûzve. A döntõben is összekerülhet a két csapat, miután nem egy ágra sorsolták õket.
"A Manchester United sokkal jobb helyzetben van, mint mi. Ez nyilvánvaló. 6 ponttal vezetik a bajnokságot, de az is igaz, hogy mi most benne vagyunk egy gyõzelmi szériában. Tudom, hogy az utolsó 27 vagy 28 meccsünkön mindössze egyszer kaptunk csak ki. A Premier League-ben muszály nyernünk minden meccsen evvel életben tartva bajnoki reményeinket." - mondta a Chelsea menedzsere.
"Sajnálom, hogy nem most van a Manchester elleni meccs, mert most jó formában vagyunk. Sokkal jobb lenne ha ezen a hétvégén játszhatnánk velük, mert akkor a 6 pontot 3-ra csökkenthetnénk, és azután már minden nagyon nyílt lenne. Azt akarjuk, hogy érezzék a szoros, igazi versenyt. De sajnos 1 hónap múlva sem játszhatunk velük, hanem csak késõbb, mivel vagy az egyik vagy a másik csapat, vagy mindkettõ bejut az FA-kupa elõdöntõjébe." - folytatta José.
"De jelenleg a csapatom nagyon erõs, õk hisznek a végsõ gyõzelmünkben, és készen állnak megnyerni az összes meccset. A remény elõttünk áll, és mi hiszünk benne. A sorsuk a kezükben van, hiszen ha minden meccset megnyernek, akkor mindent megtettünk a gyõzelemért." - fejezte be nyilatkozatát Mourinho.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
nagyon kellett a 3 pont és szép golokat rugtunk!!
ennyi kell a gyõzelemhez sztem jol is játszottunk!!
HAJRÁ KÉKEK!!!!!!
Szép volt Chelsea
Cole helyett Ferreira
talán Drogba rug egyett<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
A Chelsea-vel az utóbbi két esztendõben bajnoki címet szerzõ Mourinho újságírókkal közölte: nem szeretne két kulcsjátékosa helyett döntést hozni, azonban nemrégiben hatszemközt beszélgetett velük, és a következõt javasolta nekik:
„Amit a szívetek mond, az többet ér mindenféle tanácsnál.”
„Nagyon szeretném, ha mindketten itt maradnának a klubnál, különösen azért, mert ha 2010-ig aláírnának a Chelsea-hez, akkor itt lennének velem végig, amíg én itt vagyok” – fejtette ki a tréner, majd azt is hozzátette:
„Õk a Chelsea-hez, ennek a csapatnak a történetéhez tartoznak, és ha valakit ilyen erõs szálak, érzelmek és sikerek kötnek valahová, akkor nincs ok arra, hogy változtasson.”
A brit média az elhúzódó alkudozások miatt az utóbbi napokban, hetekben már hírbe hozta Lampardot a Juventusszal, Terry ügyérõl pedig azt írták, hogy a tárgyalások közte és a klub között zsákutcába jutottak.
Ugyanakkor továbbra sem vették le napirendrõl Mourinho esetleges távozását, mert tartja magát az az állítás, hogy megromlott a szakember viszonya a londoniak milliárdos orosz tulajdonosával, Roman Abramoviccsal.
A portugál viszont az erre vonatkozó kérdések most már meglehetõsen dühítik.
„Az utóbbi tíz nap alatt ötvenszer mondtam el, hogy a Chelsea-nél akarok maradni” – zárta rövidre a témát.
Hogy mennyire nem szeretnék a Chelsea-nél, hogy újra felkapja a sajtó ezt a sztorit, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a klub jelen lévõ szóvivõje leállította a kérdéseket annál a pontnál, amikor a médiamunkások tovább feszegették a kérdést.
Mourinho inkább arról beszélt ezt követõen, hogy a januári sérüléshullám, illetve az, hogy nem volt pénz újabb igazolásokra, még jobban összekovácsolta a csapatot.
„Óriási szükségem lett volna legalább egy védekezõ játékosra, hogy megteremtsem azt az egyensúlyt, amelyre szüksége volt ekkor a csapatnak” – mondta.
„Az együttes zárta a sorokat, és tovább küzdöttünk. Ettõl aztán erõsebbek lettünk, és arra is lehetõségünk nyílt, hogy olyan fiatalokat felfuttassunk, mint Mikel és Lassana Diarra.”
Végezetül kifejezte meggyõzõdését, hogy a Chelsea mindent elkövet majd a fontos játékosai megtartásáért. Példaként Michael Essien újabb öt évre szóló szerzõdését hozta fel.
A Premiershipben a második helyen álló Chelsea szombaton a Sheffield Uniteddel játszik bajnoki mérkõzést, majd hétfõn a White Hart Lane-en próbálja meg kiharcolni a továbbjutást az FA-kupában a Tottenham ellen.
forrás NSO