Chelsea Fan Club
-
[center]Joe Cole a Ligakupa-döntőről
Cole eddig ebben a szezonban 29 meccsen kapott szerepet, és ez a Chelsea játékosok között a legtöbb pályára lépés. Ezért véli úgy, hogy a Ligakupa fináléban esetleg pihentetni fogja Grant mester.
"Ebben a szezonban rengeteget játszottam. A kupameccseken általában nem vagyok kezdő és a tavalyi döntőt is kihagytam. Remélem, hogy vasárnap ott leszek a kezdőcsapatban."
"Tudom azt, hogy a csapaton belül versengés van a különböző posztokért. Ennek ellenére játszani szeretnék, hiszen a héten több szurkolóval is beszéltem, és ők arra bíztattak, hogy meg kell nyernünk a kupát."
"Ez egy nagy meccs lesz, és ezt még az is növeli, hogy egy kupadöntőről van szó. Aki győz, annak ez a győzelem nagyban meghatározza következő hetekben nyújtott teljesítményét." - mondta Joe.
Cole szerint a Chelsea-nek nagyobb az esélye, hiszen a kerete is jobb, ráadásul két nappal többet is pihenhetett a nemzetközi kötelezettségek után. A Chelsea 0-0-s döntetlent játszott az Olympiacos ellen, míg a Spurs, 1-1-et a Slavia Prague ellen, de összesítésben 3-2-vel továbbjutottak a "Sarkantyúsok".
"Jobban kell, majd játszunk, hiszen végre összeállt a középpálya és a többi sérült is visszatérhetett. Az FA-kupa siker és a BL-ben elért idegenbeli döntetlen nagy lelki erőt adott nekünk. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem tiszteljük az ellenfelet. Berbatov és Keane például egy nagyszerű csatársort alkot."
"Egy paprikás meccsre számítok. Mi nagyobb tapasztalattal rendelkezünk, és remélem, hogy a kemény munka meghozza majd a várva-várt sikert." - fejeztbe be a válogaott középpályás.